thimiosvalakas Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 γειας..μιας που παω σ αρκετες λαικες και ειμαι λιγο τσιγγουνης θα θελα να μαθω αν ξερει καποιος ποια ειναι η πιο φθηνη λαικη στην θεσσαλονικη
mylo Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ξηροκρηνη; πάνε τέτοια ώρα και θα τα πάρεις ποιο φθηνά
insomnia888 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μην τρέχεις τζάμπα. Πήγαινε στην πιο κοντινή μόλις αρχίζουν να τα μαζεύουν. Έχει πεταμενα στο δρόμο ότι φαντάζεσαι και δωρεάν. 2
insomnia888 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αδερφέ γενικά οι λαικές δεν είναι ακριβές. Έτσι και αλλιώς οι ίδιοι παραγωγοί είναι, τρέχουν τη μια μέρα εδώ και την άλλη εκεί 1
Glikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Έτσι και αλλιώς οι ίδιοι παραγωγοί είναι, τρέχουν τη μια μέρα εδώ και την άλλη εκεί Ε ανάλογα. Έχει τύχει να βρω κάτι φορές ωραία κομμάτια και επώνυμα σε κοντομάνικα κυρίως και φούτερ, αλλά από επιλεγμένο έμπορα (σε λαική) ο οποίος ξέρω ότι έχει κονέ με μαγαζιά και τα φέρνει. Είναι και το μέρος που είσαι.
insomnia888 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Α για ρούχα λέτε? Νόμιζα ότι λεγατε για ζαρζαβατικα 1
Glikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Για ρούχα λογικά λέει ο φίλτατος. Για ζαρζαβατικά ούτε νεκρός από κει.
fortenick Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Για ρούχα λογικά λέει ο φίλτατος. Για ζαρζαβατικά ούτε νεκρός από κει. Ο λόγος;
Glikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εντελώς ψευτικούρα και υπάρχει ο κίνδυνος δερματικών. Τουλάχιστον σε όσες λαικές έχω δει. Νταξ καμιά ζώνη πχ δεν παίζει θέμα ή κάτι αντίστοιχο. Ανάλογα βέβαια και την λαική πάντα.
Tigran Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 είμαι 99% σίγουρος ότι μιλάει για ζαρζαβατικά. Εγώ έχω την εντύπωση πως παντού πάνω κάτω το ίδιο είναι. Αφού οι ίδιοι είναι που κάθε μέρα πάνε σε διαφορετική λαϊκή. Ίσως στις λίγο καλύτερες περιοχές να τα "βαράνε" λίγο παραπάνω, αλλά πιστεύω Ξηροκρήνη, Αμπελόκηπους, Νεάπολη κτλ. θα βρεις πάνω-κάτω ίδιες τιμές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα