Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας..μιας που παω σ αρκετες λαικες και ειμαι λιγο τσιγγουνης θα θελα να μαθω αν ξερει καποιος ποια ειναι η πιο φθηνη λαικη στην θεσσαλονικη

Δημοσ.

Μην τρέχεις τζάμπα. Πήγαινε στην πιο κοντινή μόλις αρχίζουν να τα μαζεύουν. Έχει πεταμενα στο δρόμο ότι φαντάζεσαι και δωρεάν.

• Like 2
Δημοσ.

Αδερφέ γενικά οι λαικές δεν είναι ακριβές.

Έτσι και αλλιώς οι ίδιοι παραγωγοί είναι, τρέχουν τη μια μέρα εδώ και την άλλη εκεί

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι και αλλιώς οι ίδιοι παραγωγοί είναι, τρέχουν τη μια μέρα εδώ και την άλλη εκεί

Ε ανάλογα. Έχει τύχει να βρω κάτι φορές ωραία κομμάτια και επώνυμα σε κοντομάνικα κυρίως και φούτερ, αλλά από επιλεγμένο έμπορα (σε λαική) ο οποίος ξέρω ότι έχει κονέ με μαγαζιά και τα φέρνει. Είναι και το μέρος που είσαι.

Δημοσ.

Για ρούχα λογικά λέει ο φίλτατος. Για ζαρζαβατικά ούτε νεκρός από κει.

Δημοσ.

Εντελώς ψευτικούρα και υπάρχει ο κίνδυνος δερματικών. Τουλάχιστον σε όσες λαικές έχω δει. Νταξ καμιά ζώνη πχ δεν παίζει θέμα ή κάτι αντίστοιχο. Ανάλογα βέβαια και την λαική πάντα.

Δημοσ.

είμαι 99% σίγουρος ότι μιλάει για ζαρζαβατικά.

Εγώ έχω την εντύπωση πως παντού πάνω κάτω το ίδιο είναι. Αφού οι ίδιοι είναι που κάθε μέρα πάνε σε διαφορετική λαϊκή. Ίσως στις λίγο καλύτερες περιοχές να τα "βαράνε" λίγο παραπάνω, αλλά πιστεύω Ξηροκρήνη, Αμπελόκηπους, Νεάπολη κτλ. θα βρεις πάνω-κάτω ίδιες τιμές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...