anwnymh29 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ποτε δε θα κατηγορουσα το θυμα. κι οι συνθηκες ειναι αθλιες. δεν κρινω κανεναν που δε θελει να κανει μια τετοια δουλεια,απο τη στιγμη που δε το χρειαζεται κιολας. λεω ομως πως οποιος ειναι σε πολυ κρισιμο σημειο θα πρεπει να την κανει αντι να καθεται απλως σπιτι. γιατι δεν υπαρχουν κι επιλογες αλλες. αυτες ειναι οι δουλειες που υπαρχουν εκει εξω δυστυχως! δε μπορει να μη την κανει ενω την χρειαζεται και να λεει μετα πως δεν εχει δουλεια... κι αυτος που επιλεγει να μη την κανει επειδη δε την χρειαζεται, παλι δε μπορει να λεει δεν υπαρχει γενικα δουλεια. γιατι δε την κανει επειδη θελει να βρει μια καλυτερη δουλεια και τον παιρνει να περιμενει. αυτο ειναι ολο. Μα τον κρινεις χαχαχα.. ε ρε μαλλιοτραβηγμα που θα επεφτε σε τετ α τετ κουβεντα ή μαλλον οχι βλακειες λεω! Θα σε εβαζα να βιωσεις την κατασταση του αλλου ακρου που συζηταμε. Μετα το μαλλιοτραβηγμα θα με κερνουσες μπυρα και θα ελεγες ρε ανωνυμη πωωω γαμησε τα ειναι εκει εξω,ειχες δικιο ρε μαλακισμενη δεν βγαινω!Δεν μπορω να ονειρευτω,δεν μπορω να δημιουργησω,να κυκλοφορησω,να πιω ενα κρασι με φιλους,να φανταστω ενα δικο μου παιδι..γιατι ηρθε τοσο η ΔΕΗ,ω γαμω τα κοινοχρηστα,μπαμπα δωσε μου 100 ευρω,ω γαμω το ψυγειο ειναι αδειο,παλι μακαρονια θα φαω φακ.θελω να ψωνισω μια μπλουζα,με ποναει ενα δοντι αστο μωρε που να παω..αλλα δοξα τον υψιστο εχω μια δουλεια!
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Φύγετε όλοι εξωτερικό να ανοίξουν οι δουλειές ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! εξωτερικο θα φευγουν οσοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εδω οποτε ποιες δουλειες θα ανοιξουν? αυτες που τοση ωρα λεμε οτι δε θελει κανεις να κανει?
bluesattack Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Διαφωνεις δηλαδη στο οτι αν ο βασικος ηταν πχ 800-900 ευρω και υπηρχε και ενας καλυτερος ελεγχος - αστυνομευση στην μαυρη εργασια, αυτο το 25-28% θα ειχε εξανεμιστει; Πουρναρα το απλωσες παρα πολυ τωρα, δηλαδη παρα πολυ.Φθανει δηλαδη στο παραγωγικο μοντελο,την φορολογια, τις επενδυσεις κλπ. Εννοειται πως ειμαι εναντια στην μαυρη εργασια.Εννοειται πως ειμαι υπερ της αυξησης του βασικου , αλλα μπλεκει η συζητηση και .. ..βαριεμαι , ειδικα αυτους (οχι εσενα ) που θα αρχισουν το ποιημα τους
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μα τον κρινεις χαχαχα.. ε ρε μαλλιοτραβηγμα που θα επεφτε σε τετ α τετ κουβεντα ή μαλλον οχι βλακειες λεω! Θα σε εβαζα να βιωσεις την κατασταση του αλλου ακρου που συζηταμε. Μετα το μαλλιοτραβηγμα θα με κερνουσες μπυρα και θα ελεγες ρε ανωνυμη πωωω γαμησε τα ειναι εκει εξω,ειχες δικιο ρε μαλακισμενη δεν βγαινω!Δεν μπορω να ονειρευτω,δεν μπορω να δημιουργησω,να κυκλοφορησω,να πιω ενα κρασι με φιλους,να φανταστω ενα δικο μου παιδι..γιατι ηρθε τοσο η ΔΕΗ,ω γαμω τα κοινοχρηστα,μπαμπα δωσε μου 100 ευρω,ω γαμω το ψυγειο ειναι αδειο,παλι μακαρονια θα φαω φακ.θελω να ψωνισω μια μπλουζα,με ποναει ενα δοντι αστο μωρε που να παω..αλλα δοξα τον υψιστο εχω μια δουλεια! αντε παλιιι... ρε παιδι μου! ποτε ειπα εγω οτι αυτα τα χρηματα θα σε βοηθησουν να κανεις ολα αυτα τα πραγματα που λες? ειπα κατι τετοιο ?? το μονο που λεω τοση ωρα ειναι οτι απο το να καθεσαι σπιτι χωρις δουλεια και με μηδενικο εισοδημα , οτι ειναι καλυτερα να κανεις εστω αυτο! αυτο λεω τοση ωρα δε καταλαβαινω γιατι δε το καταλαβαινεις ? δηλαδη το να μη κανεις ουτε καν αυτην την δουλεια σε τι βοηθαει ? 1
dimitrisOP Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μονο λαθρομεταναστες ( ε σορρυ "πρόσφυγες" ) και γέροι θα κατσουν εδώ , σαφως και θα ανοιξουν δουλειες εξωτερικο θα φευγουν οσοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εδω οποτε ποιες δουλειες θα ανοιξουν? αυτες που τοση ωρα λεμε οτι δε θελει κανεις να κανει? Και ποιος έχει μοίρα εδώ? οι κυβερνητικοί υπάλληλοι και τα κομματοσκυλα προφανώς
anwnymh29 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 αντε παλιιι... ρε παιδι μου! ποτε ειπα εγω οτι αυτα τα χρηματα θα σε βοηθησουν να κανεις ολα αυτα τα πραγματα που λες? ειπα κατι τετοιο ?? το μονο που λεω τοση ωρα ειναι οτι απο το να καθεσαι σπιτι χωρις δουλεια και με μηδενικο εισοδημα , οτι ειναι καλυτερα να κανεις εστω αυτο! αυτο λεω τοση ωρα δε καταλαβαινω γιατι δε το καταλαβαινεις ? δηλαδη το να μη κανεις ουτε καν αυτην την δουλεια σε τι βοηθαει ? Λες ομως "δουλειες υπαρχουν εσυ δεν τις θες".. σου εκφραζω ισως με χαζο τροπο την καθημερινοτητα και την ζωη ενος ατομου που εργαζεται με 300 ευρω.
Kenny McCormick Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 εξωτερικο θα φευγουν οσοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εδω οποτε ποιες δουλειες θα ανοιξουν? αυτες που τοση ωρα λεμε οτι δε θελει κανεις να κανει? εξωτερικό δυστυχώς έχουν φύγει στο μεγαλύερο ποσοστό απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τα καρκάλια τα κρατάμε με νύχια και με δόντια στην Ελλάδα και φέρνουμε και από έξω τα κάνουμε συλλογή.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 αμα μπορεις να βρεις αλλους τροπους να βγαλεις κερδος ,δε το κανεις οκ. παρανομος? παρανομος. αλλα αμα δεν μπορεις να βρεις αλλους τροπους , θα πας στη δουλεια. δε γινεται αλλιως. απο το μηδεν καλυτερα και τα 400. Αν δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά ως παράνομος σε κάτι ή πουλώντας το σώμα σου τότε μάλλον κάτι άλλο φταίει. Τέλος πάντων το point είναι ότι πρώτα θα εξαντλήσω τις άλλες όλες επιλογές μου πριν να αποφασίσω να πάω να δουλέψω για 400-300-200-100-50 κτλ κτλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσω κανέναν πούστη να βγάλει λεφτά με τον δικό μου ιδρώτα θεωρώντας ότι εγώ αξίζω τα προαναφερθέντα ποσά. Φυσικά όλα γύρω από κόστος ζωής, υγιής διαβίωσης και εξέλιξης ζωής στο παρόν περιβάλλον που ζεις.
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Λες ομως "δουλειες υπαρχουν εσυ δεν τις θες".. σου εκφραζω ισως με χαζο τροπο την καθημερινοτητα και την ζωη ενος ατομου που εργαζεται με 300 ευρω. μα δεν λεω τεμπελαρε υπαρχει αυτην η δουλεια γιατι δε πας να την κανεις και να ζεις σαν βασιλιας! λεω οτι αφου υπαρχει εστω αυτην η δουλεια , πηγαινε να την κανεις απο το τιποτα μεχρι να δεις τι αλλο μπορει να γινει. Μονο λαθρομεταναστες ( ε σορρυ "πρόσφυγες" ) και γέροι θα κατσουν εδώ , σαφως και θα ανοιξουν δουλειες Και ποιος έχει μοίρα εδώ? οι κυβερνητικοί υπάλληλοι και τα κομματοσκυλα προφανώς δυστυχως απο εδω φευγουμε κυριως εμεις οι νεοι ολο και περισσοτερο γιατι ειμαστε οι νουμερο ενα που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εδω.
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 από προσωπική συζήτηση ...έχω βαρεθεί να εξηγώ σε κάτι τέτοιους πως είναι πραγματικά η κατάσταση και να μην καταλαβαινουν... Κατάλαβα.... είναι τραγικό να στο πουν αυτό σε προσωπική συζήτηση. Χέστους και μην ανοίγεις καν συζητήσεις και εγώ έχω κουραστεί να εξηγώ 1002 πράγματα, οτι κουβαλάει ο καθένας στο μυαλό του με αυτά μένει. Φύγε στο εξωτερικό και μην χαλιέσαι άλλο.
anwnymh29 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 μα δεν λεω τεμπελαρε υπαρχει αυτην η δουλεια γιατι δε πας να την κανεις και να ζεις σαν βασιλιας! λεω οτι αφου υπαρχει εστω αυτην η δουλεια , πηγαινε να την κανεις απο το τιποτα μεχρι να δεις τι αλλο μπορει να γινει. Συμφωνησαμε οκ..αλλα μονο με γονεις απο πισω ή οποιαδηποτε αλλη στηριξη!Ενταξει sorry για το πρηξιμο.
bluesattack Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 μα δεν λεω τεμπελαρε υπαρχει αυτην η δουλεια γιατι δε πας να την κανεις και να ζεις σαν βασιλιας! λεω οτι αφου υπαρχει εστω αυτην η δουλεια , πηγαινε να την κανεις απο το τιποτα μεχρι να δεις τι αλλο μπορει να γινει. δυστυχως απο εδω φευγουμε κυριως εμεις οι νεοι ολο και περισσοτερο γιατι ειμαστε οι νουμερο ενα που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εδω. Καταρχην αυτο ειναι μια μπαρουφα και μιση,την λετε την ξαναλετε λες και βρηκατε το υπερτατο επιχειρημα , δειγμα οτι εισαστε παντελως εκτος πραγματικοτητας Μπορει ο αλλος να μην θελει να χασει την ευκαιρια προσληψης (ειδικα οταν πολλοι εργοδοτες ζητανε καρτα ανεργιας , συχνα για χρηματοδοτηση και προγραμματα ) βγαινοντας απο τον οαεδ για μια δουλεια των 200 ε , που δεν προσφερει τιποτα .Ιδιως αν εχουν μια καβατζουλα απο το σπιτι
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Συμφωνησαμε οκ..αλλα μονο με γονεις απο πισω ή οποιαδηποτε αλλη στηριξη!Ενταξει sorry για το πρηξιμο. ε ναι εννοειται πως δε ζεις μονος σου με 400 ευρω μισθο το μηνα! δεν ειναι πρηξιμο , ανταλλαγη αποψεων ειναι 1
Lanike71 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εντάξει, μερικοί εδώ μέσα δεν καταλαβαίνουν τι γράφουν. Αυτή τη στιγμή ο μισθός είναι κάπου στα 500 αν δεν απατώμαι για κάτω των 25 ετών. Και κανένα 50ρικο παραπάνω για τους υπόλοιπους. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκει κάποιος δουλειά. Εγώ δε θα μιλήσω για ελεύθερο χρόνο,ψυχαγωγία,ξεκούραση, διακοπές και όλα τα ωραία. Ερώτηση : Ποιός μπορεί να ζήσει με τόσα λεφτά χωρίς άλλους πόρους και χωρίς βοήθεια; Κανείς. Ας κάνω την υπόθεση ότι μένεις στο σπίτι των γονιών σου και είσαι ΟΚ, δεν πληρώνεις ενοίκιο και λοιπά ΔΕΚΟ, κλπ. οπότε πάμε παρακάτω ( αν και δε συμφωνώ με το σκεπτικό, γιατί βλέπεις μόνο το παρόν...) Γνωρίζεις μία κοπέλα και θες να προχωρήσεις τη ζωή σου.Σκέφτηκες αν μπορείς; Σκέφτηκες αν μπορείς να μετακομίσεις;Ξέρεις τι ποσοστό ανεργίας παίζει στις γυναίκες;Άντε και βρήκες μία κακοπληρωμένη να κάνει δουλειά του ποδαριού και να παίρνει κανένα 400άρι. Έχεις την εντύπωση ότι με 900(+50) θα βγάλεις άκρη με την τάνα τη ζωή; Καλά για παιδιά δεν το συζητάμε ακόμα. Για να μη μακρυγορώ, οι δουλειές αυτές είναι μόνο χαρτζιλίκι για σουβλάκια και τσιγάρα. Προσωπικά, θα αρνιόμουν να πάω σε τέτοιες δουλειές. Όχι γιατί τις σνομπάρω ως δουλειές, αλλά είναι ασπιρίνη στον καρκίνο αν την επιλέξω.Δεν έχει νόημα να δουλεύεις όλη μέρα για ένα ποσό Χ και στο τέλος να είσαι -Χ. Ευτυχώς ακόμα παίρνω ένα ποσό σχετικά καλό, επειδή το αφεντικό δεν είναι μοναχοφάης.Αν αλλάξει αυτό, δε θα έχει νόημα να ψάξω για δουλειά.Η μόνη λύση θα είναι ένα αεροπορικό εισιτήριο. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις