Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας έχω λύση! ΝΥΧΙΑ κύριοι! μάθετε να κάνετε ΝΥΧΙΑ! πυρηνικά να μας ρίχνουν οι γυναίκες θα ασχολούνται πααααααντα με τα νύχια!

• Like 5
Δημοσ.

σας έχω λύση! ΝΥΧΙΑ κύριοι! μάθετε να κάνετε ΝΥΧΙΑ! πυρηνικά να μας ρίχνουν οι γυναίκες θα ασχολούνται πααααααντα με τα νύχια!

Πλακα πλακα..νυχια και κομμωτικη και ελυσες το προβλημα σου!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν man θέλω,

1 coca cola

2 pringles παπρικα

1 Malboro (χωρίς r)

1 μπιγκ μπάμπολ

Σε μισή ώρα, μένω Άγιο Στέφανο.

Θα σε δώκω 2 ευρώ.

Θα τα φερς ή είσαι βολεμένος;

δεν ειμαι μαν. κι αραξε λιγο κι εσυ. το εχετε καβαλησει το καλαμι μερικοι. προσεχτε μη σας μπει ομως.... ξερετε που ;) 

τι ρατσιστικο  :-(

Δημοσ.

δεν ειμαι μαν. κι αραξε λιγο κι εσυ. το εχετε καβαλησει το καλαμι μερικοι. προσεχτε μη σας μπει ομως.... ξερετε που ;)

Γιατί βρε;

Α εισαι δυναμική γυναίκα 25 ετών με πολυετή εμπειρία στον εργασιακό χώρο και κράζεις ανθρώπους που δεν ξέρεις τι σέρνουν απο πίσω ή γιατί δεν πάνε στα 400 ευρώ;

Θα τα φερς τελικά;

Ανεβαίνω στα 2.5 ευρά, είσαι βολεμένη και δε θες τα λεφτά;

Μήπως είσαι τεμπέλα και δε τα θες;

1 coca cola

2 pringles παπρικα

1 Malboro (χωρίς r)

1 μπιγκ μπάμπολ

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί βρε;

Α εισαι δυναμική γυναίκα 25 ετών με πολυετή εμπειρία στον εργασιακό χώρο και κράζεις ανθρώπους που δεν ξέρεις τι σέρνουν απο πίσω ή γιατί δεν πάνε στα 400 ευρώ;

Θα τα φερς τελικά;

Ανεβαίνω στα 2.5 ευρά, είσαι βολεμένη και δε θες τα λεφτά;

αι μωρη. ποιος εκραξε ? αμα δε ξερεις να διαβαζεις δε σου φταιει κανεις. μαλλον ζοριστηκες ομως. ποιος ξερει σε ποια κατηγορια ανηκεις και σε ετσουξαν αυτα που ειπα κι εσενα καημενουλη.

Δημοσ.

αι μωρη. ποιος εκραξε ? αμα δε ξερεις να διαβαζεις δε σου φταιει κανεις. μαλλον ζοριστηκες ομως. ποιος ξερει σε ποια κατηγορια ανηκεις και σε ετσουξαν αυτα που ειπα κι εσενα καημενουλη.

Αδολφινα??  :lol:

Δημοσ.

Τπτ δε μ ετσουξε προσωπικά.

Σου δίνω δουλειά και δε θες.βολεμένη και τεμπέλα λοιπόν

depositphotos_29624649-Case-Closed-stamp

Πάντως αν αλλάξεις γνώμη:

1 coca cola

2 pringles παπρικα

1 Malboro (χωρίς r)

1 μπιγκ μπάμπολ

Δημοσ.

Δεν το επαιξα πριν καλο αφεντικο, εχω πολλες απαιτησεις, οταν αγριευω δεν ειμαι καθολου ευχαριστος, αλλα παιρνουν τα λεφτα τους στην ωρα τους(βασικο)τα οποια ειναι ικανοποιητικα για την εποχη, τους εχω χρονια μου λενε τα προβληματα τους και παντα βρισκουμε μια λυση.

Δεν μίλησα για σένα, αφορμή ήταν το post σου.

Δημοσ.

Δυσκολοι καιροι πραγματικα, οποιος εχει εστω και κατι προσωρινο/part time/μαυρα w/e ειναι στους τυχερους εκει εχουμε καταντησει, το προβλημα δεν εχει φανει ακομα τοσο γιατι αρκετοι εχουν ακομα πολυ λιπος να καψουν απο τους γονεις. Φοβαμαι οτι αν με καποιο μαγικο τροπο δεν ανακάμψουμε θα υπαρξει σοβαρο προβλημα στον εργασιακο τομεα(οχι οτι δεν υπαρχει ηδη απλα δεν το εχουμε δει σε ολο του το μεγεθος).

• Like 1
Δημοσ.

Το αν ειναι βλαβερο για τη χωρα ειναι το τελευταιο που πρεπει να μας απασχολει σε μια παντελως... βλαμμενη χωρα. Δεν ειμαι εγω που θα κατσω να δουλευω λαντζερης μια ζωη για το καλο της χωρας.

Το έχουν πει κι άλλοι πάρα πολύ ωραία

https://www.youtube.com/watch?v=5woe6X7k0HA

I won't waste my love on a nation...

Εγώ πχ έχω στο βιογραφικό μου κάποια πολύ καλά θεωρώ skills, όπως C++, Python, SQL, R, πολύ καλή γνώση Γερμανικών, που το καθένα από αυτά το είχα δουλέψει αρκετά κάποια περίοδο, αλλά ούτε καν με κάλεσαν σε κάποια συνέντευξη να δείξω τι ξέρω, με αποτέλεσμα να χάσω το ενδιαφέρον μου.

Μήπως δεν έχεις εργασιακή εμπειρία πάνω σ' αυτά; Γιατί αν έχεις αδυνατώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην έκανες ένα skype interview.

Αυτοί οι βολεμένοι ήθελα να ήξερα θα άφηναν ποτε τις καρεκλιτσες τους και καλά τους ρουχαλάκια να πάνε στην οικοδομή για 400€ ?

Εσύ θα έβγαινες στο δρόμο ξυπόλητος; Όχι. Γιατί; Επειδή έχεις τη δυνατότητα να βάλεις παπούτσια και αυτό κάνει ακόμα και τη σκέψη του να βγεις ξυπόλητος γελοία.

Ξεκίνα λοιπόν να περπατάς ξυπόλητος για να δώσεις το καλό παράδειγμα, και μετά ξαναρώτα.

• Like 1
Δημοσ.

H αχρηστη πληροφορια της ημερας και τροφη για σκεψη:

Ακριβως οι ιδιες κουβεντες εδω μεσα γινονταν και προ κρισης με ανεργια στο 12% (ισως και χαμηλοτερα), βασικο μισθο "πεινας" (ετσι τον ειχαν βαφτισει τοτε) 800, πολυ χαμηλοτερη φορολογια κλπ.

Και ειμαι σχεδον βεβαιος οτι η ιδια κουβεντα θα γινοταν και αν η ανεργια ηταν στο 5% με 1000 βασικο μισθο.

Γιατι; Γιατι παντα στον αγωνα που λεγεται εργασια, καποιοι θα μενουν πισω για διαφορετικους λογους (οχι απαραιτητα η τεμπελια). Και για αυτους παντα θα φταινε ολοι οι αλλοι για ολα.

Απλα οσο η ανεργια αυξανεται και οι μισθοι πεφτουν ολο και περισσοτερος κοσμος επηρεαζεται και περνα στην ασχημη πλευρα. Το θεμα ειναι ποιοι εχουν το σθενος, τη δυναμη, την επιμονη και τις ικανοτητες να ανταπεξελθουν στις συνθηκες. Οσοι αρκουνται στο να κατηγορουν την μοιρα, τους πολιτικους και τα αφεντικα καταληγουν στο να παραιτουνται απο τον αγωνα/πολεμο της εργασιας (χωρις να το παραδεχονται) και η αληθεια ειναι οτι θα χρειαστουν αρκετη δοση τυχης υπο αυτες τις συνθηκες για να ανταπεξελθουν. Και πολυ φοβαμαι οτι ειναι αρκετοι.

Σε αυτό σχεδόν συμφωνώ. Πεινάς; Θα κινήσεις γη και ουρανό να βρεις να φας. Δεν σε ενδιαφέρει ούτε η κρίση, ούτε ο πόλεμος, οι εξωγήινοι, ο Planet 9 που έρχεται, τίποτα. Δεν σε έχει κόψει ακόμα; Μπορείς να συζητάς επί ώρες για την ανεργία, τους χαμηλούς μισθούς, τις πολυεθνικές κλπ. Από αυτό μέχρι το να είσαι "τακτοποιημένος" σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα από γνωστό και  να χαρακτηρίζεις "τεμπέληδες" μερικές χιλιάδες κόσμου που δεν είχαν την τύχη να διαθέτουν τις δικές σου γνωριμίες ή το κεφάλαιο να ανοίξουν δική τους επιχείρηση, υπάρχει χάος!!!

• Like 9
Δημοσ.

Λοιπόν man θέλω,

1 coca cola

2 pringles παπρικα

1 Malboro (χωρίς r)

1 μπιγκ μπάμπολ

Σε μισή ώρα, μένω Άγιο Στέφανο.

Θα σε δώκω 2 ευρώ.

μπιγκ μπαμπολ δεν βρισκω.. τριντεντ κανει?

Δημοσ.

Έφυγα από Αθήνα , απολύθηκα από μια δουλειά η οποία ήταν σίγουρη . Με έδιωξαν γιατί τους είχα αναφέρει ότι αν βρω δουλειά στον Πύργο θα φύγω. Έτσι δεν με υπολόγισαν στο budget του 2016.

Έχω ένα μήνα στον Πύργο. Μια μικρή επαρχιακή πόλη , μια κλειστή κοινωνία όπου οι περισσότεροι είναι άνεργοι.

Βρήκα δουλειά. Το ήθελα πολύ. Και ειδικά πάνω στο αντικείμενο μου (πληροφορική)

Ήμουν απλά τυχερός. Και θα έλεγα πολύ τυχερός. Τα λεφτά λιγότερα βέβαια αλλά ελπίζω σε καλύτερα στην πορεία.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...