Apoll Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Πρόσφατα ένας με αποκάλεσε προδότη και ανθέλληνα επειδή φεύγω έξω για μόνιμα και δεν είναι πρωτη φορά που το ακούω, σε κάτι τέτοιους τι απαντάνε? χριστοπαναγιες? Ότι του χρόνου θα του αγοράσεις το σπίτι από την τράπεζα για ένα κομμάτι ψωμί. 16
Tigran Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Πρόσφατα ένας με αποκάλεσε προδότη και ανθέλληνα επειδή φεύγω έξω για μόνιμα και δεν είναι πρωτη φορά που το ακούω, σε κάτι τέτοιους τι απαντάνε? χριστοπαναγιες? Καλά κι εγώ που τους λέω ότι ετοιμάζομαι για έξω, μου κάνουν εντύπωση οι αντιδράσεις τους. Υπάρχουν ακόμα και μερικοί που σου δείχνουν μες τα μούτρα ότι θέλουν να πας έξω και να αποτύχεις, για να έχουν να λένε. Υπάρχει κόσμος που κυριολεκτικά δεν παει καλά. 1
dimitrisOP Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Επισης: -Τι θα πας να κάνεις έξω, τα ίδια σκατά ειναι -Εδω έχεις τον ήλιο και την θάλασσα εξω ολοι ειναι μουροχαυλοι -Οι ελληνες είμαστε δυνατό έθνος θα ανακάμψουμε Και από κοντινούς ανθρώπους παρακαλώ οχι ακυρους 1
redhotstef Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ποια η άποψη σας; έχω ακούσει αυτή την ατάκα από μερικά άτομα και όπως καταλάβατε τη λένε άτομα που δουλεύουν. και συνήθως όταν τη λένε το πετάνε σαν σπόντα σε κάποιον που είναι άνεργος. πριν κάποιο καιρό ένας γνωστός την ανέφερε για να σχολιάσει κάποιον ο οποίος εδώ και καιρό είναι άνεργος και υποτίθεται ότι ψάχνει για δουλειά. το ίδιο άτομο λοιπόν έτυχε να απολυθεί και τώρα απ ότι φαίνεται αρχίζει να αλλάζει απόψεις, ίσως τελικά και να θες δεν είναι εύκολο να βρεις δουλειά. βρε βρε πως αλλάζουν οι καιροί.... βασικά άνοιξα αυτό το θέμα διότι μου τη δίνει αυτή η συμπεριφορά από μερικούς που παρουσιάζουν τους άλλους σαν τεμπέληδες και ότι αν θέλανε θα δουλεύανε, επειδή αυτοί έτυχε να βρούνε δουλειά εύκολα νομίζουν ότι ισχύει παντού. υπάρχουν βέβαια και άτομα που περιμένουν ακόμα και τώρα τη θέση διευθυντή. δεν είμαι άνεργος αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δουλειά δε βρίσκεις εύκολα. Η αληθεια ειναι οτι οποιος θελει πολυ κατι, το συμπαν καποια στιγμη θα στο φερει. Αμα θελεις δουλεια βρισκεις, αλλα συνηθως οχι με την ευκολια που βρηκε την δουλεια, αυτος που πεταει την παραπανω ατακα. Τα ιδια ακριβως ελεγε και ενας γνωστος που εχει στρωμενη δουλεια απο το πατερα του. Οταν για ενα διαστημα ειχε τσακωθει με το πατερα του και εφυγε απο την δουλεια και εψαχνε αλλου, μονο χαμαλοδουλιες μπορεσε να βρει και σε βδομαδα επανω παραιτηθηκε, εκανε μοκο και επεστρεψε στο μπαμπα.
Anorymous Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Επισης: -Τι θα πας να κάνεις έξω, τα ίδια σκατά ειναι -Εδω έχεις τον ήλιο και την θάλασσα εξω ολοι ειναι μουροχαυλοι -Οι ελληνες είμαστε δυνατό έθνος θα ανακάμψουμε Και από κοντινούς ανθρώπους παρακαλώ οχι ακυρους εμενα το μονο που με στεναχωρει και μπορει να πω σε καποιο γνωστο ειναι οτι κριμα να εχεις τοσες δυνατοτητες και να μην τις αξιοποιείς σε αυτη την χωρα που σπουδασες και να πας εξω και εδω να μενει ο κατιμας. κάθε φορά που ακούω τέτοιες απόψεις βγαίνουν απο στόματα βολεμένων , ο άλλος κούναγε σημαιάκια χρόνια πριν κ έβαλε όλο του το σόι στο δημόσιο κ σήμερα λέει "οι τεμπέληδες δεν πάνε να δουλέψουν στα χωράφια" , ποια χωράφια ρε μ@λ@κ@ ? τάφους θα ανοίξουμε στα χωράφια να σε χώσουμε κ εσένα κ τους υπολοίπους να κάνετε καλό λίπασμα μα ναι γιατι να μην πας πχ να δουλεψεις στις φραουλες και να μας παιρνουν τις δουλειες οι μαυροι...
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Πρόσφατα ένας με αποκάλεσε προδότη και ανθέλληνα επειδή φεύγω έξω για μόνιμα και δεν είναι πρωτη φορά που το ακούω, σε κάτι τέτοιους τι απαντάνε? χριστοπαναγιες? Από το ιντερνετ σου το είπε ή άτομο από κοντά σε προσωπική συζήτηση. Εγώ θα του έλεγα το μυαλό του και μια λίρα. Επίσης αν ήταν από τον κύκλο φίλων/γνωστών ούτε που θα ασχολιόμουν ξανά με αυτόν. Επισης: -Τι θα πας να κάνεις έξω, τα ίδια σκατά ειναι -Εδω έχεις τον ήλιο και την θάλασσα εξω ολοι ειναι μουροχαυλοι -Οι ελληνες είμαστε δυνατό έθνος θα ανακάμψουμε Και από κοντινούς ανθρώπους παρακαλώ οχι ακυρους Από αυτές τις απαντήσεις βλέπεις οτι δεν θα πάμε ποτέ μπροστά.
opera Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Φυσικά βρίσκεις δουλειά, 6 μέρες τη βδομάδα με 400 ευρώ το μήνα. 1
bluesattack Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ποια η άποψη σας; έχω ακούσει αυτή την ατάκα από μερικά άτομα και όπως καταλάβατε τη λένε άτομα που δουλεύουν. και συνήθως όταν τη λένε το πετάνε σαν σπόντα σε κάποιον που είναι άνεργος. πριν κάποιο καιρό ένας γνωστός την ανέφερε για να σχολιάσει κάποιον ο οποίος εδώ και καιρό είναι άνεργος και υποτίθεται ότι ψάχνει για δουλειά. το ίδιο άτομο λοιπόν έτυχε να απολυθεί και τώρα απ ότι φαίνεται αρχίζει να αλλάζει απόψεις, ίσως τελικά και να θες δεν είναι εύκολο να βρεις δουλειά. βρε βρε πως αλλάζουν οι καιροί.... βασικά άνοιξα αυτό το θέμα διότι μου τη δίνει αυτή η συμπεριφορά από μερικούς που παρουσιάζουν τους άλλους σαν τεμπέληδες και ότι αν θέλανε θα δουλεύανε, επειδή αυτοί έτυχε να βρούνε δουλειά εύκολα νομίζουν ότι ισχύει παντού. υπάρχουν βέβαια και άτομα που περιμένουν ακόμα και τώρα τη θέση διευθυντή. δεν είμαι άνεργος αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δουλειά δε βρίσκεις εύκολα. Γιατι δεν πανε να πουνε τους κομπλεξικες μπουρδες τους σε μια ουρα του οαεδ ? 1
insomnia888 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Πρόσφατα ένας με αποκάλεσε προδότη και ανθέλληνα επειδή φεύγω έξω για μόνιμα και δεν είναι πρωτη φορά που το ακούω, σε κάτι τέτοιους τι απαντάνε? χριστοπαναγιες? Οι ελληνικές παροικίες στο εξωτερικό διατήρησαν το ελληνισμό επί τουρκοκρατίας αλλά αστο δεν θα το καταλάβει. Φίλε, σήκω φύγε και μην κοιτάς πίσω, πολύ καλά θα κάνεις. Ο φίλος σου αντίθετα που είναι " πατριώτης" σε κανά χρόνο θα απολαμβάνει λαχταριστα μενού από τους ελληνικοτατους κάδους σκουπιδιών, έτσι όπως πάμε δηλαδή, γιατί για 4ο μνημόνιο δεν πρόκειται να γίνει καν συζήτηση
Bspus Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Επισης: -Τι θα πας να κάνεις έξω, τα ίδια σκατά ειναι -Εδω έχεις τον ήλιο και την θάλασσα εξω ολοι ειναι μουροχαυλοι -Οι ελληνες είμαστε δυνατό έθνος θα ανακάμψουμε Και από κοντινούς ανθρώπους παρακαλώ οχι ακυρους Κατι τετοιοι τυποι μου δημιουργουν εμενα τασεις να γινω ανθελληνας ωρες ωρες. 1
De@th L0rd Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 'Οσους άνεργους ξέρω είναι επειδή δεν βρίσκουν κάτι να τους αρέσει και έχουν εξασφαλισμένο το βιοποριστικό θέμα. Οπότε θα συμφωνήσω πως όποιος θέλει βρίσκει. Απλά θα είναι μακριά από το σπίτι, θα πληρώνει τον βασικό, θα είναι σκατοδουλειά, θα έχει μαλακες συναδέλφους/αφεντικά κλπ. με 25% ανεργία αυτός που το είπε πρέπει να είναι πολύ βλάκας. Σε κάθε περίπτωση εγώ προτιμώ να λέω οτι το μόνο εμπόδιο στην καριέρα μας είναι η φαντασία μας. Τουλάχιστον ακούγεται ρομαντικό
kirileman Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αν δεν μπορείς να βρεις δουλειά, δημιουργείς ο ίδιος τη δουλειά. Φυσικά, και εδώ χρειάζεσαι χρήματα και κυρίως, να σπάσεις το κεφάλι σου και να βρεις τι μπορείς να κάνεις με αυτά. Αν περίμενα κάποιον να με προσλάβει, τώρα θα ήμουν νεκρός, γιατί δυστυχώς, εγώ και η οικογένειά μου πρέπει κάθε μέρα να τρώμε. 3
Liverpool89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δεν τα διαβασα ολα. Οντως οποιος θελει να λεει απλα δουλευω δεν ειμαι ανεργος βρισκει δουλεια. Θα μιλησω για την δικια μου περιπτωση. Βρηκα δυο δουλειες. Η μια σε εργοστασιο τρεις βαρδιες, δουλευει αργιες σαββατοκύριακα απληρωτα, θα εξανε πρόσληψη σαν εργατη, αλλα θα μουν ο μηχανικος βαρδιας εκει. Μονο την δευτερη καιι τριτη βαρδια θα εκανα, πρωινό σχεδον ποτε. Του ειπα δεχομαι, αν μου κολλησειςς ενσημα μηχανικου. Με ειπε δεν στα κολλαω, τα κεφτα ειναι περιπου τα ιδια, αλλα αν σε διωξω θα εχουμε θεμα. Δεν πηγα, τα ετρωγα ολο στον κωλο για 600€, τουλάχιστον να επαιρνα τα ένσημα που επρεπε. Δευτερη δουλειά πηγα για δοκιμαστικό ενα μηνα+, τα λεφτα 400€/μηνα, καποιες φορες θα εβαζα το δικο μου αμαξι να πηγαινω πραγματα σε πελατες(τι μαλακας που ειπα ναι), οταν μιλησα συμφωνησα να πηγαινω να παιρνω τηλεφωνα, να κοβω τιμολογια, να ετοιμαζω τις παραγγελιες της επομενης μερας, να παραλαμβανω προμηθειες, οπου θα της τακτοποιω σε ψυγειο που ειχε θερμοκρασια -18. Ολα καλα μεχρι εκει. Μετα απο δυο εβδομαδες, θα χρειαστεί να καθεσαι παραπανω, θα χρειαστει να σε παιρνω τηλεφωνο πχ 19:00 να πηγαινεις να δινεις προιοντα. Μολις του ειπα αλλα ειπαμε, τωρα αλλα θα κανω, ελα μωρε εσυ στο γραφειο είσαι. Πήγαινα δρομολογιο μαζι του, ενιωσα μια αδυναμια και ζαλιστηκα. Με φορτωσε σε ασθενοφόρο, πηρε το πατερα μου τηλέφωνο, λες και ημουν παιδακι να του πει εγω που θα βρω αλλον και με έδιωξε την ιδια μερα. Μου προτεινε να σταματησω και την γυμναστικη για να πηγαινω στην δουλεια φρεσκος. Εχω καταντησει να λεω ταμείο και πάλι ταμείο 8
Glikos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εγώ σε λίγο καιρό (μάλλον) θα σταματήσω την δουλεία και θα βγώ ταμείο και να πάνε να μαμηθούν. 1
insomnia888 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Προφανώς με απόλυση, αλλιώς ταμείο δεν βλέπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις