Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας υποθέσουμε ότι τελικά συμφωνεί να κάνει ένα από τα δυο. Τζάμπα θα το κάνει ή θα βρεθεί ο καλός σαμαρείτης για να την πάρει από το χέρι και εντελώς δωρεάν θα της μάθει τα "έσω";

Τιποτα δεν ειναι τζαμπα εκτος απο το να κλαιγεται κανεις για την μαυρη μοιρα που τον χτυπησε. Αυτο ειναι τζαμπα γιαυτο γνωριζει και ανθηση.

Τα υπολοιπα απαιτουν χρονο και κοπο και αναλογως των προηγουμενων δυο, πιθανοτατα και χρημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ας υποθέσουμε ότι τελικά συμφωνεί να κάνει ένα από τα δυο. Τζάμπα θα το κάνει ή θα βρεθεί ο καλός σαμαρείτης για να την πάρει από το χέρι και εντελώς δωρεάν θα της μάθει τα "έσω";

Στόχοι.

Εάν δεν βρίσκω δουλειά (που μην τα ξαναλέμε... η συγκεκριμένη βρήκε απλά δεν ήθελε επειδή της φαίνονται λίγα για την "δύσκολη" δουλειά που κάνει.. λες και όλες οι άλλες είναι εύκολες! ), τότε πρέπει να δημιουργήσω τις συνθήκες για να βρω.

Κανένας δεν θα χαρίσει σε κανέναν.

Όπως είπε και ο Alex_00 πριν. Εάν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τις θυσίες που απαιτούνται, ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, τότε θα βρεις δουλειά. Εάν όχι και περάσει και ο χρόνος, sorry αλλά έπαιξες και έχασες. Δεν φταίνε οι άλλοι.

Οπότε, και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, εάν δεν έχεις λεφτά να το κάνεις τότε πας και δουλεύεις έστω και με 300€ για να μαζέψεις. Θα περάσεις 1, 2 (εάν είσαι σε τόσο δύσκολη φάση) χρόνια δύσκολα. Μετά όπως θα μπορέσεις να κυνηγήσεις κάτι έξω.

Θέλεις να θυσιάσεις την ζαχαρένια σου για να πετύχεις κάτι παραπάνω; Εάν ναι, τότε κάνε το. Εάν όχι, δεν σου φταίνε οι άλλοι.

• Like 3
Δημοσ.

Ακομα παριστανουν οι του εξωτερικου τους σουπερσταρ που αναρριχηθηκαν απο τον κουβα με το 1.5 εκ τεμπελικα καβουρια που τους κρατουσαν κατω ?   :lol:  :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Ακομα παριστανουν οι του εξωτερικου τους σουπερσταρ που αναρριχηθηκαν απο τον κουβα με το 1.5 εκ τεμπελικα καβουρια που τους κρατουσαν κατω ?   :lol:  :lol:

10+ χρονια κλαψα στο insomnia για τα αφεντικα and counting, εσυ.

Μακαρι να ξερες τι θα μπορουσες να ειχες κανει & καταφερει μεσα σε αυτη τη 10ετια αντι αυτου.

Δημοσ.

Εσεις,Μονο ΕΣΕΙΣ σουπερσταρς  :-D

Το ανησυχιτικο ειναι πως σε αυτη τη 10ετια αεργιας δεν εξελιχθηκες ουτε καν στα ευφυολογηματα. Ασχημο πραγμα ο ληθαργος :S
Δημοσ.

Να αφήσω αυτά εδώ... για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι:

Καλησπερα συμφορουμιτες... Ειπα να ανοιξω ενα θεμα γιατι πραγματικα εχω απογοητευτει απο τις δουλειες εκει εξω..Οπως πολλοι θα εχετε καταλαβει εχω φυγει απο το νησι μου , ηρθα Αθηνα μηπως βρεθει κατι!! Πραγματι υπαρχουν ευκαιριες παραπανω απο την επαρχια αλλα σου λενε "500 ευρω ,τα νυχτερινα δεν πιανονται. μονο οι αργιες " .. Πως να ζησω ρε με 500 ευρωπουλα

Ειμαι 33 χρονων,ειμαι 3 χρονια ανεργη και μεχρι προτινως "αποκλεισμενη" σε ενα "νεκρο" πια επαγγελματικα νησι και οχι μονο επαγγελματικα αλλα και διαπροσωπικα..

Αν και τον πρωτο καιρο στην Αθηνα μου φανηκε βουνο πλεον την λατρευω..και κυριως λατρευω τους ανθρωπους της!Να το πω λαικα??Αλλη παστα..

• Like 1
Δημοσ.

Groot υπάρχει και κεινο που ο αντρας της εξηγεί τα εθνικά θέματα.

Δεν εχει χρόνο η κοπέλα λέμε....

Δημοσ.

Το ανησυχιτικο ειναι πως σε αυτη τη 10ετια αεργιας δεν εξελιχθηκες ουτε καν στα ευφυολογηματα. Ασχημο πραγμα ο ληθαργος :S

Το σημαντικο ειναι να μην ερθεις να ψηφισεις , τα αλλα τα βρισκουμε  :-D

Δημοσ.

Groot υπάρχει και κεινο που ο αντρας της εξηγεί τα εθνικά θέματα.

Δεν εχει χρόνο η κοπέλα λέμε....

Και τελικά ήταν 500€ και στο αντικείμενό της...!

Κάτι λέγαμε όμως πως δεν υπάρχουν δουλειές κτλ... και πως για αυτό δεν βρίσκουν οι άνεργοι.

Βέβαια, το ότι παραπάνω βλέπουμε έναν άνεργο πολίτη να βρίσκει δουλειά στο αντικείμενό του (που το σπούδασε δηλαδή) και να μην πηγαίνει δεν έγινε ποτέ. Παραισθήσεις. Δουλειές δεν υπάρχουν.

Μόνο το "σιγά μην πάω, δίνει λίγα λεφτά. Καλύτερα καθισιό με πληρωμένα τα πάντα από γονείς και σόι".

• Like 2
Δημοσ.

Η ποιοτητα σου ειναι γνωστη στο φορουμ,δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο εγω..το ατελειωτο κατιναριο δεν παλευεται. Ναι με 400-500 ευρω δεν μπορω να στηριξω ενοικιο,διατροφη,εξοδα μετακινησης κλπ κλπ..που ειναι το κακο και το μη λογικο?

Σε αφηνω στην κατινια σου,βρηκες και παρεακι. Καλα να περνατε :)

• Like 1
Δημοσ.

Και οταν σας ρωταει κανεις στο εξωτερικο ξερετε τι να λετε.. Οτι υπαρχουν πληθωρα δουλειες αλλα τα τεμπελοσκυλα οι ανεργοι τα ξυνουν. 

Να τα λετε αυτα , μην σχηματιζουν οι ξενοι λανθασμενη εντυπωση.

Τα λετε . ετσι δεν ειναι ?  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι με 400-500 ευρω δεν μπορω

Να αφήσω και αυτό εδώ, από το ίδιο thread :)

Και με 500 βγαίνεις πάντως: π.χ. ενοίκιο 200 το μήνα + κοινόχρηστα 15 το μήνα + ΔΕΗ 45 το 2μηνο + ΕΥΔΑΠ 10 το 3μηνο + σουπερμάρκετ/φαγητό 150 το μήνα + ΜΜΜ 30 το μήνα + κάρτα για το κινητό 10 το μήνα + τα υπόλοιπα για προσωπικά σου έξοδα.

Πάνω κάτω συμφωνώ με τον groot, ο εργοδότης σου προσφέρει μια δουλειά με Χ χρήματα και στο χέρι σου είναι αν θα την δεχτείς ή όχι. Όπως και η προσωπική σου εξέλιξη ώστε στο μέλλον να μπορείς να 'χτυπάς' θέσεις με καλύτερα χρήματα. Όλοι από κάπου ξεκινάμε

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...