bedazzled Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αναλόγως τι θυσίες μπορεί να κάνει κάποιος. Με ΜΜΜ/ποδαράτο βγαίνεις. Με ΙΧ δεν βγαίνεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Η ποιοτητα σου ειναι γνωστη στο φορουμ,δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο εγω..το ατελειωτο κατιναριο δεν παλευεται. Ναι με 400-500 ευρω δεν μπορω να στηριξω ενοικιο,διατροφη,εξοδα μετακινησης κλπ κλπ..που ειναι το κακο και το μη λογικο? Σε αφηνω στην κατινια σου,βρηκες και παρεακι. Καλα να περνατε Και τώρα πώς ζεις στην αθήνα μακριά απ τους γονείς σου? Με τίνος λεφτά?
ScorpioX777 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Που τα θυμαται ο μπαγασας ολα τα ποστ.Την γυναικα μου μου θυμιζει που θυμαται τι της ειχα πει πριν 10 χρονια. 9
anwnymh29 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Και τώρα πώς ζεις στην αθήνα μακριά απ τους γονείς σου? Με τίνος λεφτά? Eχω γραψει σελιδες επι σελιδων για το πως ζω εδω..δεν θα μονοπωλησουμε το θεμα για το αν πινω εγω καφε και για το ποιος με ταιζει επειδη βρεθηκες να υποστηριξεις την κατινα διχως να γνωριζεις, ετσι και απλα και μονο για να βγαλεις τον πονο σου για καποια εθνικα θεματα ή για τον οποιοδηποτε λογο που θες να βγαλεις χολη . Κουλα δεν εχουν ολα τα σπιτια τα ιδια κοινοχρηστα,αλλα τελος παντων εστω και με αυτους τους υπολογισμους ρε φουστη μου βασιλισσα θα ειμαι!!Εγω ειμαι η αχρηστη τεμπελα,παμε παρακατω.
Ψιτ Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 :·) Που τα θυμαται ο μπαγασας ολα τα ποστ.Την γυναικα μου μου θυμιζει που θυμαται τι της ειχα πει πριν 10 χρονια. Ναι ρε φίλε! Αλλά μερικοί αξίζουν αυτά που παθαίνουν... :·)
groot Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 τι ωραία όμως κλασική ελληνική νοοτροπία.. Λέμε ό,τι θέλουμε και εάν μετά μας το θυμίσει κανείς είναι εκείνο και το άλλο και το παρ' άλλο. Ευθύνη των λόγων μας καμία. Φταίνε πάντα οι άλλοι και όποιος μας φέρνει αντιμέτωπους με τις επιλογές μας, τις πράξεις μας και τα λόγια μας αξίζει ένα μάτσο από άσχημους προσδιορισμούς και επίθετα... Σε κάθε περίπτωση, μετά από τα παραπάνω. Όσοι λέγατε πως οι άνεργοι δεν βρίσκουν δουλειές τι λέτε τώρα; Δηλαδή, έχετε ζωντανό παράδειγμα ανθρώπου που παραπονιέται ότι δεν βρίσκει δουλειά και μάλιστα με αρκετό σθένος (δείτε στα threads). Ο ίδιος αυτός άνθρωπος παραδέχθηκε μόνος του ότι βρήκε δουλειά στο αντικείμενό του, ενώ ήταν 3 χρόνια άνεργος (που τον συντηρούσαν οι δικοί του ενώ είναι στα 30 του). Επίσης ο ίδιος άνθρωπος, παραδέχθηκε ότι ακόμα και που ήταν 3 χρόνια άνεργος δεν τον νοιάζει, δεν θα πάει να δουλέψει με μισθό 500€ στο χέρι. Οπότε; Τι λέτε τελικά; Υπάρχουν ή όχι δουλειές; 3
kirileman Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ναι και τι μας λες με αυτο; Οτι και καλα κανουμε τους μαγκες εκ του ασφαλους, οτι ειμαστε βολεμενοι; Βασικα κανουμε αυτο που δεν τολμαν πολλοι αλλοι να κανουν και την αραζουν σε χωρα με ανεργιες, 300 ευρω, εκμεταλλευση κι ολα τα αλλα που εχουν ποσταριστει στο παρον thread. Aπο εκει και μονο καταλαβαινει κανεις για τι βολεμα μιλαμε. Παρολα αυτα ολος ο πλανητης παραμενει στη διαθεση σου ακομα και σημερα. Εσενα και των υπολοιπων εδω. Απο να μοιρολατρειτε για εκμεταλλευσεις, ανεργιες κλπ, παρτε την υδρογειο και διαλεχτε (μια που την Ελλαδα δεν την μπορειτε οπως δηλωνετε). Αλλα που τετοια τυχη. Στην Ελλαδα μας φταινε οι πολιτικοι, τα αφεντικα κλπ, ενω εκτος Ελλαδας φταινε οι του εξωτερικου που ειναι βολεμενοι και δεν κατσαν στη μπανανια για να κλαινε lifetime. Εν τελει φταινε οι παντες εκτος απο τον Ελληνα. Και η ζωη συνεχιζεται. Το θέμα (αν και δεν αναφέρεται ρητά στον τίτλο ούτε στο πρώτο ποστ, αλλά υπονοείται) αναφέρεται στο αν και πώς μπορεί κανείς να βρει δουλειά στην Ελλάδα. Την επιλογή της μετανάστευσης τη γνωρίζουμε. Είναι σαν να ψάχνει κάποιος laptop και να του πεις "πάρε dekstop". Ευχαριστούμε πολύ, λοιπόν, για την αυτοπροβολή βοήθεια. 1
kirileman Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Οπότε; Τι λέτε τελικά; Υπάρχουν ή όχι δουλειές; Άπειρες, και δεν καλύπτονται με τίποτα με τόσους τεμπέληδες που γεμίσαμε.
anwnymh29 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Στο πρακτικο κομματι,στην διαβιωση δεν ζεις με 400-500 ευρω. δεν βγαινεις. Απλα πραγματα..Ναι θα πας να δουλεψεις αλλα υπο την πατρικη σου στεγη. 3
groot Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Άπειρες, και δεν καλύπτονται με τίποτα με τόσους τεμπέληδες που γεμίσαμε. Άπειρες δεν είναι. Αλλά, από την άλλη, δες παράδειγμα παραπάνω. Δεν πάει να δουλέψει στο αντικείμενό της επειδή είναι λίγα τα 500€. Οπότε, η ερώτηση σε εσένα που αγχωνόσουνα πόσα είναι τα λεφτά για μισθό (κάτι για 50€ έλεγες). Πόσα πρέπει να πάρεις μισθό για να μην τρως από τους γονείς σου ενώ είσαι 30+ χρονών; Πόσα δηλαδή απαιτείς το λιγότερο για να πας να δουλέψεις; 800€; 900€; 1000€; Πόσα θέλεις να σου δίνουν για να σταματήσεις (όχι εσύ προσωπικά) να επιβαρύνεις την οικογένειά σου επειδή δεν θέλεις να κουραστείς;
Ψιτ Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Άπειρες, και δεν καλύπτονται με τίποτα με τόσους τεμπέληδες που γεμίσαμε. Δεν υπάρχουν άπειρες δουλειές, αλλά σήμερα στην Ελλάδα κάποιος βρίσκει δουλειά στο αντικείμενο του με €500 καθαρά και ασφάλιση και την αρνείται, τι ακριβώς είναι;
groot Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχουν άπειρες δουλειές, αλλά σήμερα στην Ελλάδα κάποιος βρίσκει δουλειά στο αντικείμενο του με €500 καθαρά και ασφάλιση και την αρνείται, τι ακριβώς είναι; Έλα μου ντε;! Ενώ, πρόσεξε, το ίδιο άτομο διατυμπανίζει και κλαίγεται που δεν βρίσκει δουλειά, είναι 30+ χρονών και είναι και 3 χρόνια άνεργο! Ας τα βάλει κάποιος, από αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχουν τεμπέληδες, κάτω και ας πει πως θα λέγανε κάποιον τέτοιο στο χωριό του.
kirileman Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχουν άπειρες δουλειές, αλλά σήμερα στην Ελλάδα κάποιος βρίσκει δουλειά στο αντικείμενο του με €500 καθαρά και ασφάλιση και την αρνείται, τι ακριβώς είναι; Μισθωτός χωρίς άλλα έξοδα πλην της μετακίνησης με τα ΜΜΜ από και προς το χώρο εργασίας; Μαλ@κας.
anwnymh29 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ειπαμε ειμαι αχρηστη και τεμπελα..παμε παρακατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις