livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ασε τα προσωπικα .Εκανα μια ερωτηση , αν θες απαντας.Ειναι καλυτερα , (πιο ''αξιοπρεπες'' ) να παιρνει καποιος 50 ε το μηνα απο το να ''τεμπελιαζει'' σπιτι ? ΞΑΝΑΛΕΩ εισαι απο τους βολεμενους ή απο τους τεμπεληδες που μιξοκλαιγονται οτι δεν υπαρχει τιποτα εκει εξω σαν δικαιολογια επειδη δε καταδεχονται τα 400 ευρω ? Γιατι αν εισαι ενα απο τα δυο , δεν υπαρχει κανενας λογος να χασω το χρονο μου μαζι σου. 1
anwnymh29 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ναι γιατι δουλεια υπαρχει. καλη δουλεια δεν υπαρχει. δεν υπαρχει καλη δουλεια που να σου προσφερει ανεσεις οπως στο παρελθον , το να μεινεις μονος και να εχεις την ανεση σου. υπαρχει δουλεια που ακομη και με αυτην ζοριζεσαι και δε τα βγαζεις περα , μπορει να πρεπει να μενεις με τους γονεις ή να κανεις 2-3 δουλειες τετοιες για να ζησεις την οικογενεια σου, αλλα το κανεις για να επιβιωσεις αν εχεις αναγκη. δε συννενοουμαστε , τοση ωρα λεω πως δε μπορει κανεις να γυρισει και να πει πως δεν υπαρχει δουλεια , εχει ή δεν εχει αναγκη αν δεν εχει ψαξει και δεν εχει φαει ακυρο ακομη κι απο τις χειροτερες δουλειες. μονο τοτε μπορει να το πει. το οτι αυτες οι δουλειες ειναι σκετη εκμεταλλευση κι οτι δε μπορεις να ζησεις ανετα κανοντας μονο μια τετοια δουλεια κανεις δε το αμφισβητει , αλλα αλλο το να μη θες να πας εκει και να λες οτι δεν υπαρχει τιποτα κι αλλο να δουλευεις ηδη ετσι και να λες οτι δεν υπαρχει καμια καλη δουλεια που να σε βοηθησει να σταθεις στα ποδια σου και να ζοριζεσαι στη ζωη σου οικονομικα ακομη και τοτε. αλλο το ενα αλλο το αλλο. παρολα αυτα κι ωρες να γραφω εδω δε θα συννενοηθουμε οποτε το κοβω. εσυ που τα λες αυτα , τι κανεις στη ζωη σου αληθεια ? 2-3 δουλειες κιολας..υπαρχει βλεπεις και πληθος ζητησης εκει εξω Δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε οχι ή μαλλον απλα διαφωνουμε ομως εισαι ευγενικη/κος και αυτο οφειλω να το πω.Καλη συνεχεια σε τουτο το θρεντ δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.
bluesattack Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ΞΑΝΑΛΕΩ εισαι απο τους βολεμενους ή απο τους τεμπεληδες που μιξοκλαιγονται οτι δεν υπαρχει τιποτα εκει εξω σαν δικαιολογια επειδη δε καταδεχονται τα 400 ευρω ? Γιατι αν εισαι ενα απο τα δυο , δεν υπαρχει κανενας λογος να χασω το χρονο μου μαζι σου. ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟς 50 Ε ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΝΑ ''ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ' ΣΠΙΤΙ ?
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 2-3 δουλειες κιολας..υπαρχει βλεπεις και πληθος ζητησης εκει εξω Δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε οχι ή μαλλον απλα διαφωνουμε ομως εισαι ευγενικη/κος και αυτο οφειλω να το πω.Καλη συνεχεια σε τουτο το θρεντ δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο. Διαφωνουμε μαλλον γιατι δε μπορουμε να συννενοηθουμε ειμαι ευγενικη γιατι εισαι κι εσυ μαζι μου κι αυτα που λες μου φαινονται λογικα ως ενα σημειο. κοιτα παντως εχω γνωστους που οι γονεις τους κανουν και 3 δουλειες ,ναι. ολη μερα λειπουν και κοιμουνται 3-4 ωρες τη μερα , αλλα το κανουν γιατι εχουν αναγκη.
defacer Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ασε τα προσωπικα .Εκανα μια ερωτηση , αν θες απαντας.Ειναι καλυτερα , (πιο ''αξιοπρεπες'' ) να παιρνει καποιος 50 ε το μηνα απο το να ''τεμπελιαζει'' σπιτι ? I'll bite. Αν τα 50 είναι νόμιμα (με ο,τι αυτό συνεπάγεται) τότε ναι, καλύτερα. Διαφωνείς;
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟς 50 Ε ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΝΑ ''ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ' ΣΠΙΤΙ ? καταλαβα. εισαι ενα απο τα δυο. κι αν και το ερωτημα σου ειναι το λιγοτερο ηλιθιο , θα σου απαντησω οτι αναλογως που ζεις και σε τι τιμες κυμαινεται η ζωη εκει που ζεις. Αν μιλας για πολεις της Αφρικης μια χαρα ειναι τα 50 ευρω εκει για καποιους. αν μιλας για Ελλαδα ποτε δε θα επαιρνε καποιος 50 ευρω τον μηνα εδω , εκτος αν ολα επεφταν 90% σε τιμη. οποτε μη μου το παιζεις ιστορια με τις ερωτησεις κακομαθημενου γυμνασιοπαιδου. 1
bluesattack Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 I'll bite. Αν τα 50 είναι νόμιμα (με ο,τι αυτό συνεπάγεται) τότε ναι, καλύτερα. Διαφωνείς Νατη και η υπερασπιστικη γραμμη του 50αρικου καταλαβα. εισαι ενα απο τα δυο. κι αν και το ερωτημα σου ειναι το λιγοτερο ηλιθιο , θα σου απαντησω οτι αναλογως που ζεις και σε τι τιμες κυμαινεται η ζωη εκει που ζεις. Αν μιλας για πολεις της Αφρικης μια χαρα ειναι τα 50 ευρω εκει για καποιους. αν μιλας για Ελλαδα ποτε δε θα επαιρνε καποιος 50 ευρω τον μηνα εδω , εκτος αν ολα επεφταν 90% σε τιμη. οποτε μη μου το παιζεις ιστορια με τις ερωτησεις κακομαθημενου γυμνασιοπαιδου. Μπλα,μπλα,Αφρικη , κακομαθημενος, μπλα , μπλα
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 I'll bite. Αν τα 50 είναι νόμιμα (με ο,τι αυτό συνεπάγεται) τότε ναι, καλύτερα. Διαφωνείς; μιλας τωρα ή σε καποιον αρχιτεμπελη ή σε καποιον τερμα βολεμενο που μπηκε εδω να το παιξει επαναστατης. αστο!
defacer Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Νατη και η υπερασπιστικη γραμμη του 50αρικου Το "με ο,τι αυτό συνεπάγεται" που αν και θα έπρεπε να εννοείται εντούτοις το έγραψα και το υπογράμμισα κιόλας το σκέφτηκες καθόλου πριν πεις τη μαλακία σου; Ρητορική ερώτηση. Για παράδειγμα, ένα από αυτά που συνεπάγεται είναι ότι ο βασικός μισθός θα έπρεπε να έχει νομοθετηθεί στα 50 ευρώ ή λιγότερα. Το οποίο με τη σειρά του σημαίνει ότι θα έπρεπε μια αρκετά μεγάλη μερίδα της κοινωνίας να θεωρεί αυτό το πράγμα τουλάχιστον υποφερτό, αλλιώς δε θα είχε παραμείνει η όποια κυβέρνηση κυβέρνηση για να το ψηφίσει. Το οποίο με τη σειρά του σημαίνει... άσε μη σου βάζω δύσκολα.
bluesattack Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Το "με ο,τι αυτό συνεπάγεται" που αν και θα έπρεπε να εννοείται εντούτοις το έγραψα και το υπογράμμισα κιόλας το σκέφτηκες καθόλου πριν πεις τη μαλακία σου; Ρητορική ερώτηση. Για παράδειγμα, ένα από αυτά που συνεπάγεται είναι ότι ο βασικός μισθός θα έπρεπε να έχει νομοθετηθεί στα 50 ευρώ ή λιγότερα. Μπλα, μπλα, ''μαλακια'', μπλα μπλα
Kenny McCormick Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Το θέμα είναι ότι έχεις επενδύσει σε πολύ χρόνο και χρήμα για 18 χρόνια εκπαίδευσης (δεν ξέρω και γω πόσες χιλιάδες εργατοώρες είναι) για να σε κάνει ο άλλος δούλο του με 300-400 ευρώ. Να πας να δουλέψεις χαμαλοδουλιά αλλά (γνώμη μου) τα προβλήματα (ψυχικά ή και σωματικά) που θα σου προκύψουν από αυτή την εργασία δεν αξίζουν τα 400 ευρώ που θα παίρνεις.
bedazzled Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Παρατηρώ μια ενδιαφέρουσα αντίφαση και εξηγούμαι ευθύς αμέσως:Κάποιοι (ορθώς) λένε για τον φεμινισμό που απελευθέρωσε τις γυναίκες από τα δεσμά αυταρχικών αντρών. Όταν μια γυναίκα είναι ανεξάρτητη, τότε κανένας άντρας δεν μπορεί να έχει μόχλευση πάνω της. Σωστά; Σωστά.Από τα δεσμά των αυταρχικών εργοδοτών και την μόχλευση που ασκούν ελέω κρίσης/ανεργίας, πότε θα απελευθερωθούν οι εργαζόμενοι; Δηλαδή αυτό δεν είναι μια μορφή καταπίεσης/σκλαβιάς όπως γινόταν με τις γυναίκες κάποτε; Θα υπάρξει ποτέ κίνημα αντίστοιχο του φεμινισμού για τους εργαζομένους; Πώς γίνεται αυτοί που είναι υπέρ του φεμινισμού να είναι και υπέρ αντιλήψεων του στυλ «ακόμα και τα €50 είναι καλύτερα από τα €0»; Προοδευτικοί στο ένα και συντηρητικοί στο άλλο; Α λα καρτ/ντεμέκ ανθρωπισμός; Δεν ξέρω πως να το αποκαλέσω... Έχουμε πολλά βήματα να κάνουμε μπροστά σαν ανθρωπότητα... 2
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Το θέμα είναι ότι έχεις επενδύσει σε πολύ χρόνο και χρήμα για 18 χρόνια εκπαίδευσης (δεν ξέρω και γω πόσες χιλιάδες εργατοώρες είναι) για να σε κάνει ο άλλος δούλο του με 300-400 ευρώ. Να πας να δουλέψεις χαμαλοδουλιά αλλά (γνώμη μου) τα προβλήματα (ψυχικά ή και σωματικά) που θα σου προκύψουν από αυτή την εργασία δεν αξίζουν τα 400 ευρώ που θα παίρνεις. βρε παιδι μου. μη πας. αν δεν εχεις φτασει σε σημειο να εχεις αναγκη αμμεση μην πας. δεν ειπα το αντιθετο. αλλα μη λες οτι δεν μπορεις να βρεις τιποτα. γιατι κατι μπορεις αλλα δε θες. αν ειχες αναγκη θα πηγαινες και θα ελεγες κι ενα τραγουδι!
anwnymh29 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Διαφωνουμε μαλλον γιατι δε μπορουμε να συννενοηθουμε ειμαι ευγενικη γιατι εισαι κι εσυ μαζι μου κι αυτα που λες μου φαινονται λογικα ως ενα σημειο. κοιτα παντως εχω γνωστους που οι γονεις τους κανουν και 3 δουλειες ,ναι. ολη μερα λειπουν και κοιμουνται 3-4 ωρες τη μερα , αλλα το κανουν γιατι εχουν αναγκη. Συμφωνω μαζι σου ως προς την επιβιωση,δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει..θα δουλεψεις εννοειται και για πολυ λιγα χρηματα στηριζομενη/νος ομως στην βοηθεια των γονιων σου ή στην πατρικη σου στεγη..ξερω επαναλαμβανομαι και σου εχω σπασει αυτα που δεν εχουμε απλα θελω να καταλαβεις αν ομως καποιος κανει ενα βημα για κατι καλυτερο,ωστε να μπορει να σταθει στα ποδια του γιατι ειτε δεν εχει γονεις που εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να τον στηριζουν εσαει,ειτε δεν αντεχει σαν 30 βαλε ενηλικας να τον ταιζουν,αυτη η χωρα,αυτες οι συνθηκες δεν τον βοηθουν..και ναι προεχει ενα παιδι ανεξαρτητως ηλικιας να σταθει στα ποδια του,να μην εχει ως μισθο μια μπυρα ή ενα μακαρονι γιατι η εξελιξη του στο μελλον θα ειναι θανατικη.Θελω να πιστευω οτι με καταλαβαινεις εστω και αν διαφωνεις
defacer Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 το ιδιο ειπα κι εγω αλλα δε του αρεσε μαλλον γιατι δε βρηκε να πει καποια αλλη εξυπναδα αφου η ερωτηση του ηταν ηλιθια.. Το πόσο σοβαρή ήταν η ερώτησή του φάνηκε από την πρώτη αντίδραση όταν ρώτησα "διαφωνείς". Απο κει και πέρα ελευθερία λόγου έχουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις