Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρώ μια ενδιαφέρουσα αντίφαση και εξηγούμαι ευθύως αμέσως:

Κάποιοι (ορθώς) λένε για τον φεμινισμό που απελευθέρωσε τις γυναίκες από τα δεσμά αυταρχικών αντρών. Όταν μια γυναίκα είναι ανεξάρτητη, τότε κανένας άντρας δεν μπορεί να έχει μόχλευση πάνω της. Σωστά; Σωστά.

Από τα δεσμά των αυταρχικών εργοδοτών και την μόχλευση που ασκούν ελέω κρίσης/ανεργίας, πότε θα απελευθερωθούν οι εργαζόμενοι; Δηλαδή αυτό δεν είναι μια μορφή καταπίεσης/σκλαβιάς όπως γινόταν με τις γυναίκες κάποτε; Θα υπάρξει ποτέ κίνημα αντίστοιχο του φεμινισμού για τους εργαζομένους; Πώς γίνεται αυτοί που είναι υπέρ του φεμινισμού να είναι και υπέρ αντιλήψεων του στυλ «ακόμα και τα €50 είναι καλύτερα από τα €0»; Προοδευτικοί στο ένα και συντηρητικοί στο άλλο; Α λα καρτ/ντεμέκ ανθρωπισμός; Δεν ξέρω πως να το αποκαλέσω...

Έχουμε πολλά βήματα να κάνουμε μπροστά σαν ανθρωπότητα...

Σωστο αυτο που λες , αλλα για να γινει κατι τετοιο θα πρεπει ολοι να ξεσηκωθουν. Οι πιο πολλοι δε θα το κανουν ομως , αλλοι επειδη φοβουνται κι αλλοι επειδη ειναι βολεμενοι. Οποτε δε στεκει και τοσο. Οταν οι γυναικες ξεσηκωθηκαν ηταν ολες ενωμενες. Μπορει να γινει κι αυτο στα αληθεια με τον ελληνικο λαο ? Δε το βλεπω!

Δημοσ.

Σωστο αυτο που λες , αλλα για να γινει κατι τετοιο θα πρεπει ολοι να ξεσηκωθουν. Οι πιο πολλοι δε θα το κανουν ομως , αλλοι επειδη φοβουνται κι αλλοι επειδη ειναι βολεμενοι. Οποτε δε στεκει και τοσο. Οταν οι γυναικες ξεσηκωθηκαν ηταν ολες ενωμενες. Μπορει να γινει κι αυτο στα αληθεια με τον ελληνικο λαο ? Δε το βλεπω!

Δυστυχώς έτσι όπως τα λες είναι.

Ίσως σε 100 χρόνια...

Δημοσ.

Συμφωνω μαζι σου ως προς την επιβιωση,δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει..θα δουλεψεις εννοειται και για πολυ λιγα χρηματα στηριζομενη/νος ομως στην βοηθεια των γονιων σου ή στην πατρικη σου στεγη..ξερω επαναλαμβανομαι και σου εχω σπασει αυτα που δεν εχουμε απλα θελω να καταλαβεις :P αν ομως καποιος κανει ενα βημα για κατι καλυτερο,ωστε να μπορει να σταθει στα ποδια του γιατι ειτε δεν εχει γονεις που εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να τον στηριζουν εσαει,ειτε δεν αντεχει σαν 30 βαλε ενηλικας να τον ταιζουν,αυτη η χωρα,αυτες οι συνθηκες δεν τον βοηθουν..και ναι προεχει ενα παιδι ανεξαρτητως ηλικιας να σταθει στα ποδια του,να μην εχει ως μισθο μια μπυρα ή ενα μακαρονι γιατι η εξελιξη του στο μελλον θα ειναι θανατικη.Θελω να πιστευω οτι με καταλαβαινεις εστω και αν διαφωνεις :)

εννοειται πως καταλαβαινω και συμφωνω κιολας.

• Like 1
Δημοσ.

αν μιλας για Ελλαδα ποτε δε θα επαιρνε καποιος 50 ευρω τον μηνα εδω 

Άτομα που μοιράζουν φυλλάδια δεν παίρνουν παραπάνω εδω (εξαίρεση αλλα γίνεται).

Δημοσ.

50 ευρω τον μηνα ? ποσες ωρες ομως δουλειας και ποσες μερες? παιζουν κι αυτα ρολο μη τα ξεχναμε.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι αυτό ακριβώς είχε στο μυαλό του το τρολάκι όμως.

Δημοσ.

ΞΑΝΑΛΕΩ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟς 50 Ε ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΝΑ ''ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ' ΣΠΙΤΙ ?

Να ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. Θες να βάλεις και κεφαλαία, τρομάρα σου. Ο βασικός μισθός δεν πήγε 400€ για να σωθεί η χώρα. Είναι ΝΤΡΟΠΗ να ξεπουλαει κανείς την εργατική του δύναμη για ψιχουλα.ΝΤΡΟΠΗ. Άσε που παίρνει και άλλους στο λαιμό του. Με καρπαζοειπσρακτορες σαν και του λόγου σου θα πάει το ημερομίσθιο 5€... Υ.γ. Έχω δουλειά κερδίζω περίπου 25€ τη ώρα, αξιοπρεπέστατη περιουσία από πισω. Δεν είμαι στην απέξω και γκρινιαζω.
  • Like 2
Δημοσ.

Να ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. Θες να βάλεις και κεφαλαία, τρομάρα σου. Ο βασικός μισθός δεν πήγε 400€ για να σωθεί η χώρα. Είναι ΝΤΡΟΠΗ να ξεπουλαει κανείς την εργατική του δύναμη για ψιχουλα.ΝΤΡΟΠΗ. Άσε που παίρνει και άλλους στο λαιμό του. Με καρπαζοειπσρακτορες σαν και του λόγου σου θα πάει το ημερομίσθιο 5€... Υ.γ. Έχω δουλειά κερδίζω περίπου 25€ τη ώρα, αξιοπρεπέστατη περιουσία από πισω. Δεν είμαι στην απέξω και γκρινιαζω.

Ουτε που καταλαβες τι λες

Δημοσ.

Μόνο και μόνο τα εισιτήρια να βάλουμε, δεν συμφέρει το 50άρικο... δεν λέω καν για βενζίνη.

Δημοσ.

Ρε ουτε που καταλαβες τι λες .Τα ντροπη σε φαγανε.Δεν λες οτι δεν καταλαβες ουτε τι διαβαζεις

Με κουράζεις. Κάποιος από τους δύο μας έχει μειωμένη αντίληψη. Ορίστε με αυτήν την πρόταση μπορούμε και οι δύο να συμφωνήσουμε :-D

• Like 1
Δημοσ.

Με κουράζεις. Κάποιος από τους δύο μας έχει μειωμένη αντίληψη. Ορίστε με αυτήν την πρόταση μπορούμε και οι δύο να συμφωνήσουμε :-D

Μαθε πρωτα να διαβαζεις , να καταλαβαινεις στοιχειωδως το νοημα και υστερα να κανεις χαρακτηρισμους

Δημοσ.

Μόνο και μόνο τα εισιτήρια να βάλουμε, δεν συμφέρει το 50άρικο... δεν λέω καν για βενζίνη.

Ποιά εισητήρια μόνο αυτό λες; H εργασία δεν είναι ούτε χόμπι, ούτε απασχόληση ,που όλο και πιο συχνά πλέον την αποκαλούν. Το ξανά λέω όμως από την εργασία καποιος κερδίζει. Πρέπει να είμαστε λοιπόν πολύ προσεκτικοί που και πωε την (ξε)πουλάμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...