_chris_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 προσωπικά έχω στον υπολογιστή μου το 2013. έχω δει και για λίγο το 2016. με μια πρώτη ματιά ελάχιστες είναι οι διαφορές (οπτικά τουλάχιστον). γενικά μιλώντας, τι προτείνετε, 2013 ή 2016; εγώ δε πρόκειται να αλλάξω, αλλά άλλος που με ρώτησε τι να του προτείνω; μήπως το 2016 είναι ποιο βαρύ;
Bspus Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ο spellchecker στα ελληνικα σου δουλευει καλα? Αν το χρησιμοποιεις καθολου. Στο 2013 εχουν αλλαξει καποια πραγματα στον τροπο που ανιχνευει τα λαθη στα ελληνικα και πολλες σωστες λεξεις δεν τις καταλαβαινει ή στις λαθος δεν προτεινει παντα το επιθυμητο σωστο. Δεν ειναι τραγικο αλλα σιγουρα σπαστικο. Στην αρχη δεν θελανε με τιποτα να αλλαξουν τη συμπεριφορα του spellchecker ωστε να μοιαζει με το 2010 και προηγουμενα, αλλα επειδη παραπονεθηκε πολυς κοσμος ελπιζω οτι μπορει να το ξανασκεφτηκαν στο 2016. Εγω παντως με το 2010 εχω μεινει. Το 2013 το εχω στη δουλεια και μου τη σπαει η ολη φαση με το cloud και onedrive που προσπαθει να προμοταρει. Εκτος απο το οτι ειναι λιγο πιο ασχημο οπτικα. Στα θετικα η αριστη υποστηριξη pdf απο το word 2013 παντως. Κανει πολυ καλη δουλεια στις μετατροπες απο και προς docx-pdf
_chris_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 εγώ στη δουλειά 2007 χρησιμοποιώ και μου φαίνεται είναι το καλύτερο. το 2010 ποτέ δε το συμπάθησα. αυτό με το Onedrive έχεις δίκιο είναι λίγο σπαστικό στο 2013/2016. με το spellchecker δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα, δε του κάνω και μεγάλη χρήση, οπότε και θέμα να έχει δύσκολα θα το καταλάβαινα. να κάνω και μια λίγο άσχετη ερώτηση. από το 2013 και 2016, στο word έχει εξαφανιστεί το κουμπί που αλλάζει τη σελίδα, ξέρετε κάτω δεξιά το scroll. πως αλλάζετε σελίδα γρήγορα τώρα; το δεξί κλικ δε βολεύει
an19gi75 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Γιατί ρε παιδιά; Έχω το 2016 και με βολεύει αφάνταστα η cloud λειτουργία,αφού μπορώ και δουλεύω με τα έγγραφά μου από διαφορετικές συσκευές. Το μόνο σπαστικό ότι με έχει κρεμάσει δύο φορές το internet και έχασα την δουλεία μου γιατί νόμιζα πως είχα κάνει αποθήκευση, ενώ δεν είχε γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα