Bluetiger1991 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω, έχω μια τεράστια αποθήκη και θέλω να παραγάγω μανιτάρια πλευρώτους, ξέρω περίπου την διαδικασία και εκεί είμαι οκ, δεν θέλω κάποια καθοδήγηση, το θέμα είναι που και πως μπορώ να τα προωθήσω σε αγοραστές, γνωρίζει κάποιος περίπου να με ενημερώσει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Για να καταλάβω, θες και καλά να βρεις μαγαζιά και σουπερ μαρκετ να τα προμηθεύονται εκεί ή απλά να βρεις κόσμο που να τα παίρνει από το μέρος που θα τα παράγεις; Ψάξου αν μπορείς να βρεις κόσμο από το ιντερνετ.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Πας στην λαικη βρισκεις ανθρωπου και αρχίζεις το παρε δωσε
Bluetiger1991 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ε ναι γενικά σε σούπερ μάρκετ, εμπόρους και τα λοιπά. κάθε άνοιξη και φθινόπωρο διότι τότε μεγαλώνουν. χαχαχαχα ΝikosKallithea και μετά σε πιάνει η εφορία και σε κόβει τον κ@λ@
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Είτε σε supermarket είτε στην λαϊκή, το σκίσιμο της εφορίας και την έναρξη δεν τα αποφεύγεις.....
Bluetiger1991 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εντάξει ισχύει αυτό πχ το υπολόγισα ότι το 33% στο κρατάει η εφορία...αλλά σκ@τό χώρα έχουμε όλα φορολογούνται... 1
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ε ναι γενικά σε σούπερ μάρκετ, εμπόρους και τα λοιπά. κάθε άνοιξη και φθινόπωρο διότι τότε μεγαλώνουν. χαχαχαχα ΝikosKallithea και μετά σε πιάνει η εφορία και σε κόβει τον κ@λ@ Δηλαδη εσυ θα κανεις εμπόριο χωρις την εφορία, για φοροκλοπή μιλας?
Bluetiger1991 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Όχι απλώς λάθος κατάλαβα αυτό που έγραψες...θέλω όλα νόμιμα, απλά δεν μπορώ να βρω εμπόρους για να τα προωθήσω..ψάχνω στο ίντερνετ αλλά δεν υπάρχει κάτι
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Η προώθηση εκτος λαικης ειναι αλλη υπόθεση, θελει συσκευαστήρια, εγκρίσεις, διαπραγματεύσεις και στο τελος θα στα φανε οι μεσάζοντες και τα σμ 2
cosmos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 2 κινήσεις έχεις να κάνεις γι αρχή 1) Πας σε μια μονάδα καλλιέργειας μανιταριών και βλέπεις και ρωτάς (googlare υπάρχουν αρκετές ) 2) Πας σε λογιστή Το να ψάχνεις να βρεις προμηθευτές ή εμπόρους χωρίς καν να έχεις ιδέα από παραγωγή...είναι άτοπο.Εκτός κ αν μιλάς για 5 τσουβαλάκια με κόστος 50 ευρώ να βγάλεις 200...
Bluetiger1991 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 2 κινήσεις έχεις να κάνεις γι αρχή 1) Πας σε μια μονάδα καλλιέργειας μανιταριών και βλέπεις και ρωτάς (googlare υπάρχουν αρκετές ) 2) Πας σε λογιστή Το να ψάχνεις να βρεις προμηθευτές ή εμπόρους χωρίς καν να έχεις ιδέα από παραγωγή...είναι άτοπο.Εκτός κ αν μιλάς για 5 τσουβαλάκια με κόστος 50 ευρώ να βγάλεις 200... σε ευχαριστώ πολύ...μάλλον έτσι θα κάνω!
michalisv Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ισως επίσης να μπορείς να τα πουλάς σε κάποια κεντρικη αποθήκη απ'αυτές που προμηθεύουν εστιατόρια,ξενοδοχεία,supermarket κτλ.Ρωτα επίσης και κάποιο γεωπόνο που λογικά θα μπορεί να σε βοηθήσει...
Tigran Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Άσχετο, αλλά κοίταξε με όποιον θα συνεργαστείς (λογιστές κτλ.) να είσαι 100% σίγουρος ότι είναι επαγγελματίες, ξεκάθαροι και οργανωμένοι. Αν δεις κάτι το οποίο σε ενοχλεί, μην πεις "εντάξει μωρέ όλοι έτσι είναι". Οι βασικοί σου συνεργάτες μπορεί να σε ανεβάσουν, αλλά και να σε καταστρέψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα