Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά!

Ήθελα να ρωτήσω, έχω μια τεράστια αποθήκη και θέλω να παραγάγω μανιτάρια πλευρώτους, ξέρω περίπου την διαδικασία και εκεί είμαι οκ, δεν θέλω κάποια καθοδήγηση, το θέμα είναι που και πως μπορώ να τα προωθήσω σε αγοραστές, γνωρίζει κάποιος περίπου να με ενημερώσει;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Για να καταλάβω, θες και καλά να βρεις μαγαζιά και σουπερ μαρκετ να τα προμηθεύονται εκεί ή απλά να βρεις κόσμο που να τα παίρνει από το μέρος που θα τα παράγεις;

Ψάξου αν μπορείς να βρεις κόσμο από το ιντερνετ.

Δημοσ.

Ε ναι γενικά σε σούπερ μάρκετ, εμπόρους και τα λοιπά. κάθε άνοιξη και φθινόπωρο διότι τότε μεγαλώνουν.

χαχαχαχα ΝikosKallithea και μετά σε πιάνει η εφορία και σε κόβει τον κ@λ@  :P

Δημοσ.

Ε ναι γενικά σε σούπερ μάρκετ, εμπόρους και τα λοιπά. κάθε άνοιξη και φθινόπωρο διότι τότε μεγαλώνουν.

χαχαχαχα ΝikosKallithea και μετά σε πιάνει η εφορία και σε κόβει τον κ@λ@  :P

Δηλαδη εσυ θα κανεις εμπόριο χωρις την εφορία, για φοροκλοπή μιλας?

Δημοσ.

Όχι απλώς λάθος κατάλαβα αυτό που έγραψες...θέλω όλα νόμιμα, απλά δεν μπορώ να βρω εμπόρους για να τα προωθήσω..ψάχνω στο ίντερνετ αλλά δεν υπάρχει κάτι

Δημοσ.

Η προώθηση εκτος λαικης ειναι αλλη υπόθεση, θελει συσκευαστήρια, εγκρίσεις, διαπραγματεύσεις και στο τελος θα στα φανε οι μεσάζοντες και τα σμ

• Like 2
Δημοσ.

2 κινήσεις έχεις να κάνεις γι αρχή

1) Πας σε μια μονάδα καλλιέργειας μανιταριών και βλέπεις και ρωτάς (googlare υπάρχουν αρκετές )

2) Πας σε λογιστή

Το να ψάχνεις να βρεις προμηθευτές ή εμπόρους χωρίς καν να έχεις ιδέα από παραγωγή...είναι άτοπο.Εκτός κ αν μιλάς για 5 τσουβαλάκια με κόστος 50 ευρώ να βγάλεις 200...

Δημοσ.

2 κινήσεις έχεις να κάνεις γι αρχή

1) Πας σε μια μονάδα καλλιέργειας μανιταριών και βλέπεις και ρωτάς (googlare υπάρχουν αρκετές )

2) Πας σε λογιστή

Το να ψάχνεις να βρεις προμηθευτές ή εμπόρους χωρίς καν να έχεις ιδέα από παραγωγή...είναι άτοπο.Εκτός κ αν μιλάς για 5 τσουβαλάκια με κόστος 50 ευρώ να βγάλεις 200...

σε ευχαριστώ πολύ...μάλλον έτσι θα κάνω!

Δημοσ.

Ισως επίσης να μπορείς να τα πουλάς σε κάποια κεντρικη αποθήκη απ'αυτές που προμηθεύουν εστιατόρια,ξενοδοχεία,supermarket κτλ.Ρωτα επίσης και κάποιο γεωπόνο που λογικά θα μπορεί να σε βοηθήσει...

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά κοίταξε με όποιον θα συνεργαστείς (λογιστές κτλ.) να είσαι 100% σίγουρος ότι είναι επαγγελματίες, ξεκάθαροι και οργανωμένοι. Αν δεις κάτι το οποίο σε ενοχλεί, μην πεις "εντάξει μωρέ όλοι έτσι είναι". Οι βασικοί σου συνεργάτες μπορεί να σε ανεβάσουν, αλλά και να σε καταστρέψουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...