australis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός smartphone μέχρι 200 Ευρώ (χωρίς να αποκλείω και λίγο παραπάνω αν η προστιθέμενη αξία είναι σημαντική) Οι προδιαγραφές μου Σημαντικότατο Πολύ καλή ποιότητα ήχου στη τηλεφωνική συνομιλία (σημαντικότατο όταν δεν συνομιλείς στη μητρική σου γλώσσα – ειδικά στην Αυστραλία που καθένας μιλάει Αγγλικά με διαφορετική προφορά) Σημαντικά Dual Sim (ζω εξωτερικό και θέλω να έχω και την Ελληνική SIM) Ευανάγνωστο -τουλάχιστον ευανάγνωστες επαφές (άτιμη πρεσβυωπία) & άνετο στη πληκτρολόγηση - μην είναι κολλημένα τα πλήκτρα στο virtual keyboard και πρέπει να σημαδεύω… (= οπότε και διάσταση οθόνης > 4 ίντσες έως 5.5) GPS (είπαμε ξένη χώρα – μόνο κεντρικούς δρόμους ξέρω) Αυτονομία η μεγαλύτερη δυνατόν Wi-Fi b/g/n Διαπραγματεύσιμα 3 Gb RAM (βλαστήμησα στο παρελθόν – να έχω 32 Gb SD και η εφαρμογή να θέλει να πάει ντε και καλά στη βασική RAM που δεν είχε χώρο αρκετό) edit: Από ασχετοσυνη μαλλον εγραψα βλακεία. (Αν καταλαβα καλα απο αυτό που εγραψε άλλο μελος) θελω απλα να εχει αρκετο χωρο για εγκατασταση εφαρμογών (όχι στην SD) Βεβαια και τα 3 Gb Ram δεν με χαλανε - χαμένη δεν παει φανταζομαι Αναπαραγωγή διαφόρων τύπων video (κυρίως όμως .avi, .mp4) Όσο το δυνατό καλύτερη υποστήριξη από τη κοινότητα Aανάλυση οθόνης Ποιότητα αναπαραγωγής video και μουσικής – δεν είμαι καθόλου απαιτητικός σε αυτό , αλλά δεν θα με χάλαγε κιόλας αν ήταν καλή Tethering via USB & Wi-Fi Κάμερα όσο το δυνατό καλύτερη σε αυτά τα λεφτά– πχ να φωτογραφίζεις μία σελίδα βιβλίου και να μπορείς να διαβάσεις άνετα την εικόνα αν τη μεταφέρεις στο PC σου Αποσπώμενη μπαταρία Υποδοχή micro-SD Λειτουργικό Android ή Windows. Προτιμώ μάλλον Android αλλά σε Windows μπορώ να φτιάξω δικές μου απλές εφαρμογές – android δεν ξέρω να προγραμματίζω Λίγα (και με δυνατότητα αφαίρεσης) προεγκατεστημένα προγράμματα από το κατασκευαστή Αδιάφορα Παιχνίδια – άντε καμιά πασιέντζα και κάνα σουντόκου το πολύ Τα κριτήρια που γράφω δεν είναι σε τυχαία σειρά – ξεκινάω από τα περισσότερο σημαντικά και πάω προς τα λιγότερο Από μια πρώτη έρευνα τείνω προ το Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM και θα ήθελα πληροφορίες από ένα κάτοχό του για τη ποιότητα ήχου κατά τη τηλεφωνική συνομιλία (ξέρω ότι δεν καλύπτει όλα όσα γράφω παραπάνω πχ αποσπώμενη μπαταρία) http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-4g-lte-smartphone-snapdragon-616-octa-core-1-5ghz-4100mah-battery-fingerprint-silver.html Κάθε άλλη πρόταση ή αντίρρηση φυσικά δεκτή ΥΓ. Κάποια αξιόπιστα site για αγορές είναι καλοδεχούμενα (και πληροφορίες για την after sale υποστήριξή τους Επεξ/σία 10 Απριλίου 2016 από australis
johnyboy Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 η ποιότητα ήχου του rn3 pro είναι άψογη.γενικά όσο το κράτησα στα χέρια μου το κινητό είναι εξαιρετικό, με καλή μπαταρία και σε καλύπτει σε όσα θες.για το μόνο που δεν ξέρω μιας και είχα διαβάσει κάποια θέματα είναι για το tethering αν και πρέπει να το έφτιαξαν.
slr Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Λίγο δύσκολα θα βρεις πληροφορίες για το Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM γιατί κυκλοφόρησε πριν 4 μέρες στις 6 Απριλίου
ziaba Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός smartphone μέχρι 200 Ευρώ (χωρίς να αποκλείω και λίγο παραπάνω αν η προστιθέμενη αξία είναι σημαντική) Οι προδιαγραφές μου Σημαντικότατο Πολύ καλή ποιότητα ήχου στη τηλεφωνική συνομιλία (σημαντικότατο όταν δεν συνομιλείς στη μητρική σου γλώσσα – ειδικά στην Αυστραλία που καθένας μιλάει Αγγλικά με διαφορετική προφορά) Σημαντικά Dual Sim (ζω εξωτερικό και θέλω να έχω και την Ελληνική SIM) Ευανάγνωστο -τουλάχιστον ευανάγνωστες επαφές (άτιμη πρεσβυωπία) & άνετο στη πληκτρολόγηση - μην είναι κολλημένα τα πλήκτρα στο virtual keyboard και πρέπει να σημαδεύω… (= οπότε και διάσταση οθόνης > 4 ίντσες έως 5.5) GPS (είπαμε ξένη χώρα – μόνο κεντρικούς δρόμους ξέρω) Αυτονομία η μεγαλύτερη δυνατόν Wi-Fi b/g/n Διαπραγματεύσιμα 3 Gb RAM (βλαστήμησα στο παρελθόν – να έχω 32 Gb SD και η εφαρμογή να θέλει να πάει ντε και καλά στη βασική RAM που δεν είχε χώρο αρκετό) Αναπαραγωγή διαφόρων τύπων video (κυρίως όμως .avi, .mp4) Όσο το δυνατό καλύτερη υποστήριξη από τη κοινότητα Aανάλυση οθόνης Ποιότητα αναπαραγωγής video και μουσικής – δεν είμαι καθόλου απαιτητικός σε αυτό , αλλά δεν θα με χάλαγε κιόλας αν ήταν καλή Tethering via USB & Wi-Fi Κάμερα όσο το δυνατό καλύτερη σε αυτά τα λεφτά– πχ να φωτογραφίζεις μία σελίδα βιβλίου και να μπορείς να διαβάσεις άνετα την εικόνα αν τη μεταφέρεις στο PC σου Αποσπώμενη μπαταρία Υποδοχή micro-SD Λειτουργικό Android ή Windows. Προτιμώ μάλλον Android αλλά σε Windows μπορώ να φτιάξω δικές μου απλές εφαρμογές – android δεν ξέρω να προγραμματίζω Λίγα (και με δυνατότητα αφαίρεσης) προεγκατεστημένα προγράμματα από το κατασκευαστή Αδιάφορα Παιχνίδια – άντε καμιά πασιέντζα και κάνα σουντόκου το πολύ Τα κριτήρια που γράφω δεν είναι σε τυχαία σειρά – ξεκινάω από τα περισσότερο σημαντικά και πάω προς τα λιγότερο Από μια πρώτη έρευνα τείνω προ το Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM και θα ήθελα πληροφορίες από ένα κάτοχό του για τη ποιότητα ήχου κατά τη τηλεφωνική συνομιλία (ξέρω ότι δεν καλύπτει όλα όσα γράφω παραπάνω πχ αποσπώμενη μπαταρία) http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-4g-lte-smartphone-snapdragon-616-octa-core-1-5ghz-4100mah-battery-fingerprint-silver.html Κάθε άλλη πρόταση ή αντίρρηση φυσικά δεκτή ΥΓ. Κάποια αξιόπιστα site για αγορές είναι καλοδεχούμενα (και πληροφορίες για την after sale υποστήριξή τους Τι σχεση εχει η ram με το οτι δεν μπορεις να μεταφερεις παιχνιδια στην sd? Αντε εμεις στην ελλαδα της κρισης παραγγελνουμε απο κινα, χονγκ-κονγκ και ταιβαν στην αυστραλια που ρεει το χρημα για ποιον λογο να το κανεις? Παρε μια συσκευη δοκιμαζοντας την απο ενα καταστημα κει για να χεις και το after sale υποστηριξη που σ ενδιαφέρει... και τελευταιο μην περιμενεις καλη ποιοτητα κλησεις σε phablet 5.5"
australis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι σχεση εχει η ram με το οτι δεν μπορεις να μεταφερεις παιχνιδια στην sd? Δεν εχει αρκετή RAM να εγκατασταθεί εκεί (καταλαβαίνω ότι πιθανότατα κακώς θέλω να χρησιμοποιώ τη RAM ως αποθηκευτικό χωρο) ή δεν μεταφέρεται στην SD ή επειδή είμαι άσχετος με κινητά και δεν μπόρεσα να το μεταφέρω η ουσία είναι ότι δεν κατάφερνα να κάνω τη δουλειά μου. Επέτρεψε μου λοιπόν να βάλω εγώ κάποια minimum που ελπίζω ότι θα μειώσουν τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπισω. Αντε εμεις στην ελλαδα της κρισης παραγγελνουμε απο κινα, χονγκ-κονγκ και ταιβαν μπορεί στην Αυστραλία η κατάσταση να είναι καλή αλλά νάσαι σίγουρος ότι το χρήμα δεν ρέει τόσο άφθονο όσο λες και τουλάχιστον όχι στις τσέπες μου..... Και αν προσεχες καλυτερα θα εβλεπες ότι αυτο ηταν υστερογραφο και όχι το κυριο θεμα στο μυνημα μου. Απαγορευεται να το ψαξω λιγο παραπανω? Παρε μια συσκευη δοκιμαζοντας την απο ενα καταστημα κει Ναι στη Αυστραλία σε κάθε μαγαζί σου έχουν όποια κινητά θέλεις να τα δοκιμάζεις και να ποφασίσεις.Μια που εγω είμαι σχετικά "φρέσκος" και δεν μπορεσα να τα βρω αυτά τα μαγαζια και μια που φαίνεται να ξερεις σε παρακαλώ ενημέρωσε με. για να χεις και το after sale υποστηριξη που σ ενδιαφέρει... το μόνο after sale που βρίσκω εδώ είναι να σου επιστρεψουν τα λεφτά σου αν κατι παει στραβά. Σημαντικότατο βέβαια αυτό αλλά επέτρεψε μου να αναζητώ κάτι παραπάνω πχ να παρω υπεύθυνες απαντήσεις σε καποια απορία ή αίτημα. Εδώ μοδάτα είναι Samsung & IPhone και μετά το χάος. και τελευταιο μην περιμενεις καλη ποιοτητα κλησεις σε phablet 5.5" (δηλαδή σε λιγότερς ιντσες να περιμένω ; ) ισως το πιο ενδιαφερον (για μενα) και on topic σημείο του μυνηματος σου το αφησες ξεκρέμαστο και χωρις να εξηγήσεις λίγο περισσοτερο Τελος πάντων νασαι καλα Λίγο δύσκολα θα βρεις πληροφορίες για το Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM γιατί κυκλοφόρησε πριν 4 μέρες στις 6 Απριλίου Ουπς σωστα, εστω πληροφορίες για την απλη εκδοση - ελπιζοντας να είναι παρόμοια η ποιοτητα Επεξ/σία 10 Απριλίου 2016 από australis
kodorevi8ulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δεν εχει αρκετή RAM να εγκατασταθεί εκεί (καταλαβαίνω ότι πιθανότατα κακώς θέλω να χρησιμοποιώ τη RAM ως αποθηκευτικό χωρο) ή δεν μεταφέρεται στην SD ή επειδή είμαι άσχετος με κινητά και δεν μπόρεσα να το μεταφέρω η ουσία είναι ότι δεν κατάφερνα να κάνω τη δουλειά μου. Επέτρεψε μου λοιπόν να βάλω εγώ κάποια minimum που ελπίζω ότι θα μειώσουν τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπισω. και πως κατάφερες να χρησιμοποιήσεις την ram ως αποθηκευτικό χώρο ; μην μπερδεύεσαι με την διαθέσιμο χώρο που είχε το partition system (το οποίο είναι μέρος του συνόλου των 8/16/32 GB που είχε η συσκευή σου)με την μνήμη RAM του τηλεφώνου και 12313 GB RAM να έχεις , αν διαθέσιμο χώρο στο system είχες 100ΜΒ τότε δε θα μπορούσες να βάλεις τίποτα
australis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 και πως κατάφερες να χρησιμοποιήσεις την ram ως αποθηκευτικό χώρο ; μην μπερδεύεσαι με την διαθέσιμο χώρο που είχε το partition system (το οποίο είναι μέρος του συνόλου των 8/16/32 GB που είχε η συσκευή σου)με την μνήμη RAM του τηλεφώνου και 12313 GB RAM να έχεις , αν διαθέσιμο χώρο στο system είχες 100ΜΒ τότε δε θα μπορούσες να βάλεις τίποτα Τελικά δεν είμαι ασχετος με τα κινητα... είμαι πανασχετος!!!! Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες - διορθωσα -ελπιζω προς το καλυτερο - το αρχικο post Πάντως μη μενετε (δεν το γραφω σε σενα κοντορεβυθούλη) στο Xiaomi που γραφω - αυτό είναι μια πρωτη σκεψη και όχι απαραίτητα η καλυτερη. Κάθε εναλλακτική πρόταση είναι επιθυμητη (όχι απλως δεκτη).
australis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Από που θα αγοραστεί η συσκευή; Αυστραλία ή Internet - (αν και δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει)
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αυστραλία ή Internet - (αν και δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει) Για να ξέρουμε από που να προτείνουμε. Το δύσκολο είναι να σου προτείνουμε από κινεζομάγαζα αφού δεν ξέρουμε τι παίζει με το τελωνείο και τους νόμους εκεί πέρα. Ενδεικτικά πάντως συσκευές που μπορείς να κοιτάξεις, για να σου καλύπτουν τα περισσότερα από αυτά μιας και δεν πρόκειται να βρεις συσκευή που να τα έχει όλα αυτά σε οποιοδήποτε κόστος, έχω εδώ αυτές τις προτάσεις: https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=huawei+P8+lite https://www.skroutz.gr/s/8340504/Asus-ZenFone-Max-16GB.html?keyphrase=asus+zenfone+max https://www.skroutz.gr/s/7187498/Meizu-M2-Note-16GB.html?keyphrase=meizu+m2+note Με κάθε μια από αυτές κάπου χάνεις και κάπου κερδίζεις. Το βασικό που ζητάς όμως για dual sim και με πολύ καλή ποιότητα κλήσης τα πληρούν και οι τρεις. Θα σου έβαζα μέσα και το Xiaomi Redmi note 2 αλλά έχει μέτρια και "βαθιά" ποιότητα κλήσης.
australis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Τελωνείο κανένα πρόβλημα. Μπορώ να αγοράσω/φέρω πράγματα αξίας εως 900 AU$ (περίπου 600 €) νομιμότατα χωρίς καμία χρέωση. Χοντρικα (θα πω ότι) οι τιμές είναι ελαφρα καλυτερες εδώ απ ότι στην Ελλάδα (καθως ο ΦΠΑ εδώ είναι 10%) Οπότε μπορειτε να υπολογίζετε τιμες Ελλαδας σε σχεση με το οριο που εθεσα των περιπου 200 € Ευχαριστω για τις προτασεις σου ΥΓ περα από τα samsung kai iPhone που κυριαρχουν στην αγορά μπορω να βρω και σχετικα ευκολα και LG, ΗΤC, Huaweii σε αρκετα καταστήματα - όχι όμως μεγαλη ποικιλια μοντελων. Από κει και περα μονο σε online καταστήματα χωρις φυσικο σημείο παρουσίας - σε αυτή τη περιπτωση προτιμω να το "εισαγω" ο ιδιος
@topos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Lumia 640xl(εδω εχει ~140). Καλυπτει ολα τα προαπαιτουμενα σου με μια μικρη εξαιρεση την οθονη 5,7 ιντσων. 1
Makis38 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Για το κομμάτι της τηλεφωνικής επικοινωνίας/ ποιότητα ήχου και μόνο, ότι έχω δοκιμάσει σε lumia είναι παρασάγγας καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο. Ήμουν σε μαγαζί και βαράγανε κλαρίνα και μιλούσα, άκουγα με άκουγαν, καμπάνα. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. 640 που λέει και από πάνω. Τότε είχα το 930.
@topos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Για το κομμάτι της τηλεφωνικής επικοινωνίας/ ποιότητα ήχου και μόνο, ότι έχω δοκιμάσει σε lumia είναι παρασάγγας καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο. Ήμουν σε μαγαζί και βαράγανε κλαρίνα και μιλούσα, άκουγα με άκουγαν, καμπάνα. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. 640 που λέει και από πάνω. Τότε είχα το 930. Το εχω διαπιστωσει σε 435/535/640xl.Και για μουσικη με ακουστικα και σε συνομιλια, ο ηχος ειναι σιγουρα καλυτερος απο εφαμιλλα σε τιμη τυχαια android.Για αυτο κ το προτεινα.
australis Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Ευχαριστω , θα το κοιτάξω εκτενεστερα. Ουτε που το ειχα στα υπ'οψιν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα