Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω διαπιστωσει σε 435/535/640xl.Και για μουσικη με ακουστικα και σε συνομιλια, ο ηχος ειναι σιγουρα καλυτερος απο εφαμιλλα σε τιμη τυχαια android.Για αυτο κ το προτεινα.

Δυστυχώς το 640XL (3G) δεν είναι πια διαθέσιμο στην Αυστραλία - έχουν μόνο τη νέα ( ; ) 4G έκδοση που πάει στα 300 €

Βρισκω όμως το Lumia 435 (στα 80 €) που όπως έγραψες το έχεις δοκιμάσει και έχει καλή ποιότητα κλήσης.

Τα υπόλοιπα που ρωτάω στο αρχικό post μου θα τα δω επιτόπου (φυσικό κατάστημα και έχει demo συσκευή)

Μια ερώτηση μόνο αν δεν σου γίνομαι βάρος και έχεις χρόνο να απαντήσεις: έχεις δοκιμάσει το GPS του;

αν όχι σε αυτό σε άλλο Lumia;

(Το μέγεθος 4" μια χαρά είναι - ίσως μάλιστα οι 5.7 είναι πολύ μεγάλο.)

Κάτι άλλο που θες να σημειώσεις σε σχέση με το 430?

Σε ευχαριστώ

ΥΓ. Φυσικά καταλαβαίνω ότι εδώ θα πεις τη δική σου άποψη και δεν σκοπεύω να καταλογίσω ευθύνες αν τελικά δεν είμαι ευχαριστημένος

Δημοσ.

Το 532 που είχα έχει πολύ καλό GPS και ο ήχος του ακούγεται τέλεια. Επίσης οι άλλοι με άκουγαν τέλεια.

Δημοσ.

Δυστυχώς το 640XL (3G) δεν είναι πια διαθέσιμο στην Αυστραλία - έχουν μόνο τη νέα ( ; ) 4G έκδοση που πάει στα 300 €

Βρισκω όμως το Lumia 435 (στα 80 €) που όπως έγραψες το έχεις δοκιμάσει και έχει καλή ποιότητα κλήσης.

Τα υπόλοιπα που ρωτάω στο αρχικό post μου θα τα δω επιτόπου (φυσικό κατάστημα και έχει demo συσκευή)

Μια ερώτηση μόνο αν δεν σου γίνομαι βάρος και έχεις χρόνο να απαντήσεις: έχεις δοκιμάσει το GPS του;

αν όχι σε αυτό σε άλλο Lumia;

(Το μέγεθος 4" μια χαρά είναι - ίσως μάλιστα οι 5.7 είναι πολύ μεγάλο.)

Κάτι άλλο που θες να σημειώσεις σε σχέση με το 430?

Σε ευχαριστώ

ΥΓ. Φυσικά καταλαβαίνω ότι εδώ θα πεις τη δική σου άποψη και δεν σκοπεύω να καταλογίσω ευθύνες αν τελικά δεν είμαι ευχαριστημένος

300 ευρω ειναι παρα πολλα για το 640xl.

Προσωπικα μαλλων θα πηγαινα στο 550 πλεων(Ελλαδα το βρισκεις απο 80 ευρω)κυριως γιατι εχει καλυτερη οθονη απο 435/535 και πιστευω κ πιο βολικο μεγεθος(4.7).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλο το 430 και αλλο το 435!

Το πρωτο ειναι διπυρηνο με 512 ram και το δευτερο τετραπυρηνο με 1gb ram.

Για να ειμαι ειλικρινης δεν πολυδουλευω το gps. Αλλα η αισθηση μου ειναι πως και αυτο ειναι καλυτερο σε σχεση με τα αντιστοιχης τιμης android.

Δημοσ.

Πρέπει όμως να σε προειδοποιήσουμε για την κακή υποστήριξη σε εφαρμογές στο windows phone όπως και επίσης ότι θα έχεις κάποια τερτίπια (όπως το να μην έχεις LED ειδοποίησης). Για εμένα σκέψου το καλύτερα το windows phone, αν έχεις έστω και κάποια απαίτηση από το ίδιο το λειτουργικό τότε απόφυγε το.

Δημοσ.

Από εφαρμογές με ενδιαφέρουν μόνο ενας media player, GPS άντε και ένα Ελληνοαγγλικό λεξικό (ατιμα Αγγλικά - τόσο καιρό down under και τα μιλάω σαν βλάχος (δεν το λέω υποτιμητικά - είμαι βλάχος στη καταγωγή και το περ'φανευομαι)

Δημοσ.

Ε αφού το θέτεις έτσι τότε δεν βλέπω λόγο να μην συμπεριλάβεις και κάποιο windows phone στη λίστα των επιλογών σου. Αφού λες ότι το 640 είναι πολύ μακριά οικονομικά από ότι θα έπρεπε να είναι τότε δες και το 550.

Πάντως από εμένα πάρε μια πληρέστερη συσκευή (σαν αυτές που πρότεινα) από ένα windows phone εκτός και αν δεν σε νοιάζει και πολύ και τη βγάλεις απλά και οικονομικά με το 550.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ευχαριστησω όλους για τις συμβουλές σας. Ενημερωτικά να αναφέρω ότι τελικά πήρα ένα Lumia 435.

Ψάχνοντας όλα τις προτάσεις που αναφέρθηκαν, στις αρχές του μήνα έπεσα σε μια προσφορά του παραπάνω κινητού με 60 € και δωρο ένα power bank 4400 mAhr.

Σε τετοιο κοστος είπα να το δοκιμάσω και στη χειρότερη το κρατουσα για backup.

Τελικά αποδείχτηκε αψογο για τις ανάγκες μου αφού καλυπτει όλα οσα χρειαζομαι εκτος ισως από τη καμερα που είναι μεν ικανοποιητικη αλλά σίγουρα θα χαιρόμουν να ηταν λιγο καλυτερη.

Πολύ καλη ποιοτητα συνομιλιας, τέλειο GPS, αψογη συνεργασία με την εφαρμογή του Sydney public transport , ευαναγνωστο και ευκολο στη πληκτρολογηση.

Αν βρω και ένα καλο Αγγλοελληνικο/Ελληνοαγγλικο λεξικο (ένα που βρηκα δωρεαν στο store δεν αξιζει και πολύ) θα αποδειχτεί μια τέλεια αγορά και πολύ οικονομικοτερη από οσο ειχα υπολογίσει

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...