iliasbass Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 μετα την γεννηση του 2ου παιδιου, ο υπνος ειναι πολυτελεια... 1
johnbond Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εγώ κοιμάμαι 5-6 ώρες το βράδυ κ 1.30-2.30 ώρες το απόγευμα. Μου δίνει μεγάλη ενέργεια και για το βράδυ που γυμνάζομαι.
Mikeasdf Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εγω πλεον δε μπορω να κοιμηθω πριν τις 4-5 το πρωι.Ξυπναω 12:30 και παω σχολη η οταν δεν εχω μαθημα κοιμαμαι μεχρι 1 το αργοτερο, μετα ξυπναω μονος μου. Γενικα μολις χτυπησω 8ωρο το ματι γαριδα.Εκτος και αν παιζει καποια μερα που ειμαι τελειως χωμα και φτανω και τις 9 ωρες. Παντως ειναι πολυ σκατα να κοιμασαι αυτες τις ωρες γτ δεν ξεκουραζεσαι σωστα και θελω να το φτιαξω λιγο.Αλλα απο την αλλη δε μπορω να χανω κ τη νυχτα, μαρεσει
dimpa16 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εγώ μια χαρά τα πάω.Η γυναίκα μου δυσκολεύεται λίγο................απ` τα ροχαλιτά μου..... 2
panther_512 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μεγάλο πρόβλημα αν ο ύπνος είναι κάτω από τις 6 ώρες. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το να κοιμάσαι 6-8 ώρες σε κάνει ικανότερο άνθρωπο την επομένη που ξυπνάς, με βάση το τί βίωσες τις προηγούμενες ημέρες, ενώ σε προστατεύει από χρόνιες παθήσεις και νοσήματα (διαβήτη, καρκίνο κλπ). Επίσης ο ύπνος δεν αναπληρώνεται. Αν κοιμηθείς 4 ώρες το βράδυ, δεν αναπληρώνεται με άλλες 4 ώρες το μεσημέρι-απόγευμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα