Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καπου διαβασα οτι στην αμερικη προτυμουν κανελα ενω στην ευρωπη πιο πολυ μεντα, η αληθεια ειναι πως εχω καταβαρεθει τη μεντα και ειδικα αυτη που σε καιει και μετα δεν μπορεις να πιεις λιγο νερο! Για να μην κανω ασκοπα πειραματα λοιπον, ειπα ν ανοιξω το θεμα για να προτεινουμε γευσεις οδοντοκρεμας και μαρκες ωστε να βρουμε αυτα που μας αρεσουν.

Κανω την αρχη: στα χοντος υπαχει μια με γευση γλυκοριζα (marvis λεγεται)

Δημοσ.

Είχα δοκιμάσει σε ξένο σπίτι Κορρές οδοντόκρεμα με φασκόμηλο. 5 ευρώ το μαλλί.

Δεν μου ξαναέτυχε, συνήθως τη βγάζω με μια σαπίλα που λέγεται thera med, γεύση μπλε.

Δημοσ.

Oral B αυτη με το μπλε κουτι!

Ηθελα να τη βαλω κ αυτη αλλα δεν μου ρχοταν τ ονομα! Λοιπον, η συγκεκριμενη ειναι οντως καλη και εχει γευση γλυκιας μεντας, μου θυμιζει κατι trident τσιχλες σε γαλαζια συσκευασια που υπηρχαν παλια πριν τις χαλασουν τελειως.

Οχι κοτοπουλο ρε παιδια ημαρτον...

• Super Moderators
Δημοσ.

Η  νέα μόδα είναι αυτές που έχουν μια μπλε ουσία (και καλά high tech) τις οποιες όταν τις βάζεις στο στόμα γίνεσαι εντελώς ...μπλε!

Και όταν λέω μπλε, εννοώ σα να πήρες ένα σωληνάριο με μπλε χρώμα ζωγραφικής και το άδειασες στο στόμα! Φυσικά έγινε μπλε η οδοντόβουρτσα (και δεν ξανακαθάρισε ποτέ), αν πέσει στα ρούχα σου βάφει, και αν δεν σκουπιστείς πολύ καλά κάνεις μπλε και τη λευκή σου πετσέτα... Απορώ ποιος το σκέφτηκε...

Εχω δει πως υπάρχουν 2, μια απο την Aim και μία colgate νομίζω. :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...