Makis38 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Έχω δοκιμάσει αρκετές, Western union, Moneygram, bank to bank, κουραφέξαλα, όλες έχουν υψηλό νταβατζιλίκι ειδικά όταν καταθέτεις σε τραπεζικό λογαριασμό. Αλλα υπολογίζεις, άλλα σου λένε και άλλα παίρνει ο άλλος. Γνωρίζω ότι εξαρτάται από την εκάστοτε τράπεζα, εδώ και εκεί, επίσης από την χώρα που στέλνεις, μιλάω για λατινική Αμερική. Βλέπω σήμερα την transferwise η οποία είναι των Skype και υπόσχεται μικρό fee και μέση τιμή συναλλάγματος, εκεί όπου πονάνε και πατάνε όλες δηλαδή και μας γδέρνουν. Τα χρήματα ΔΕΝ πάνε για αγορά προϊόντων. Επίσης μιλάω για το μέγιστο σύμφωνα με τα τωρινά capital controls δηλαδή τα 1,000€ μηνιαίως. Την έχει δοκιμάσει κανείς; Άλλη πρόταση
marios_geo Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ο καλύτερος και φτηνότερος τρόπος που έστελνα από ΗΠΑ και στέλνω από Ευρώπη λεφτά στην Ελλάδα, είναι το PayPal. Δεν χρειάζεται απαραίτητα πιστωτική κάρτα, συνδέεις τους λογαριασμό σας και παίρνει από εκεί και μάλιστα δωρεάν.
Makis38 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Η χώρα που ενδιαφέρομαι δεν υπάρχει στο free από paypal balance συν αυτό: https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_display-xborder-fees&countries= Έχω ήδη λογαριασμό στο paypal, τον είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.
Makis38 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Thank you, αλλά στα terms λέει μικρό και fair commission σε third parties - whatever - monthly fee επίσης, οπότε εάν δεν μου λέει επακριβώς τι θα πάρει μπαίνει αυτομάτως στις υπόλοιπες μπαγαμπόντικες. Ευχαριστώ πάντως γιατί δοκίμασα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα