opcorsa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 εγω απλα δεν ξερω τι να πρωτο ειρωνευτω και τι να πρωτοσχολιασω 🤠
Ablaoublas_542 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Αναμεσα σε αυτο και το αλλο με τους μισθοφορους εχω μαθει πιο πολλα απο τα τελευταια 10 αρθρα στα "Νεα"
GeorgeAl92 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Πώς κάνω tag τον Νικόλα (2000);.....θα του χρειαστεί το thread.
lek88 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε Πώς κάνω tag τον Νικόλα (2000);.....θα του χρειαστεί το thread. Με @ και όνομα μετά κολλητά. 1
GeorgeAl92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, lek88 είπε Με @ και όνομα μετά κολλητά. Ευχαριστώ πολύ αδερφέ..... 1
gspyropo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα συγγενής μου συνεληφθηβδιοτιβεκλεψε τρόφιμα λόγω ανάγκης από σούπερ μάρκετ αξία λιγότερο από 20€. Οδηγήθηκε στο κρατητήριο όπου έμεινε μια νύχτα μετά πήγε για αποτυπώματα και φωτογραφίες και στη συνέχεια στον εισαγγελέας όπου του οριστικές η δίκη μετά από 5 μήνες!! Η ερώτηση έχει να κάνει εάν σε περίπτωση που βρει δουλειά διότι είναι μικρός ακόμα ηλικιακά θα του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα όλη η υποθεση 2 λεπτά πριν, gspyropo είπε Καλησπέρα συγγενής μου συνεληφθηβδιοτιβεκλεψε τρόφιμα λόγω ανάγκης από σούπερ μάρκετ αξία λιγότερο από 20€. Οδηγήθηκε στο κρατητήριο όπου έμεινε μια νύχτα μετά πήγε για αποτυπώματα και φωτογραφίες και στη συνέχεια στον εισαγγελέας όπου του οριστικές η δίκη μετά από 5 μήνες!! Η ερώτηση έχει να κάνει εάν σε περίπτωση που βρει δουλειά διότι είναι μικρός ακόμα ηλικιακά θα του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα όλη η υποθεση Τίποτα κανεις
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Sorry που σας χαλάω την συνέχεια. Αλλά τι έγινε τελικά διαγράφτηκε το ποινικό μητρώο;
GeorgeAl92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, gspyropo είπε Καλησπέρα συγγενής μου συνεληφθηβδιοτιβεκλεψε τρόφιμα λόγω ανάγκης από σούπερ μάρκετ αξία λιγότερο από 20€. Οδηγήθηκε στο κρατητήριο όπου έμεινε μια νύχτα μετά πήγε για αποτυπώματα και φωτογραφίες και στη συνέχεια στον εισαγγελέας όπου του οριστικές η δίκη μετά από 5 μήνες!! Η ερώτηση έχει να κάνει εάν σε περίπτωση που βρει δουλειά διότι είναι μικρός ακόμα ηλικιακά θα του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα όλη η υποθεση Τίποτα κανεις Ε ναι διότι τυχαίνει να είμαστε όλοι δικηγόροι οπότε αφού δεν σου απάντησε κανείς μετά από 15 λεπτά πρέπει να γράψεις " Τίποτα κανείς". Θα έγραφα κανένα χοντροκομμένο αστείο του τύπου καλά δεν είχε μανάβικο δίχως κάμερες να ληστέψει αλλά ας όψεται που είναι μικρός όπως λες. 1
nightwalker1990 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, gspyropo είπε Καλησπέρα συγγενής μου συνεληφθηβδιοτιβεκλεψε τρόφιμα λόγω ανάγκης από σούπερ μάρκετ αξία λιγότερο από 20€. Οδηγήθηκε στο κρατητήριο όπου έμεινε μια νύχτα μετά πήγε για αποτυπώματα και φωτογραφίες και στη συνέχεια στον εισαγγελέας όπου του οριστικές η δίκη μετά από 5 μήνες!! Η ερώτηση έχει να κάνει εάν σε περίπτωση που βρει δουλειά διότι είναι μικρός ακόμα ηλικιακά θα του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα όλη η υποθεση Τίποτα κανεις Ειναι δεν ειναι μικρος ηλικιακα εφοσον γραφτηκε στα πρακτικα θα βρει εως και πολυ δυσκολα μπορω να πω.. Λογο αναγκης λοιπον ομορφα κι ωραια βρισκεις την οποιαδηποτε δουλεια επειδη καποιοι γενικα δουλευουν και αντι να λενε ευχαριστω που εχω την υγεια μου και τα χ λεφτα μου και πληρωνω τις υποχρεωσεις μου πανε και κανουν ηλιθιες κινησεις διχως να σκεφτονται τις συνεπειες, μην περιμενεις σοβαρη απαντηση for real. 1
adsl2+ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, gspyropo είπε Καλησπέρα συγγενής μου συνεληφθηβδιοτιβεκλεψε τρόφιμα λόγω ανάγκης από σούπερ μάρκετ αξία λιγότερο από 20€. Οδηγήθηκε στο κρατητήριο όπου έμεινε μια νύχτα μετά πήγε για αποτυπώματα και φωτογραφίες και στη συνέχεια στον εισαγγελέας όπου του οριστικές η δίκη μετά από 5 μήνες!! Η ερώτηση έχει να κάνει εάν σε περίπτωση που βρει δουλειά διότι είναι μικρός ακόμα ηλικιακά θα του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα όλη η υποθεση Τίποτα κανεις Ενδεχομένως να αθωωθεί λόγω συνθηκών ή να τιμωρηθεί με μερικούς μήνες με τριετή αναστολή , τώρα είναι θέμα εργοδότη αν ενημερωθεί τι θα πράξει
AntiCambeR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Στις 12/12/2018 στις 8:30 ΜΜ, gspyropo είπε Καλησπέρα συγγενής μου συνεληφθηβδιοτιβεκλεψε τρόφιμα λόγω ανάγκης από σούπερ μάρκετ αξία λιγότερο από 20€. Οδηγήθηκε στο κρατητήριο όπου έμεινε μια νύχτα μετά πήγε για αποτυπώματα και φωτογραφίες και στη συνέχεια στον εισαγγελέας όπου του οριστικές η δίκη μετά από 5 μήνες!! Η ερώτηση έχει να κάνει εάν σε περίπτωση που βρει δουλειά διότι είναι μικρός ακόμα ηλικιακά θα του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα όλη η υποθεση Τίποτα κανεις Ισόβια μάλλον,αλλά με καλή διαγωγή θα εκτίσει κάπου 10 χρόνια. 🧱
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μου έτυχε και μένα και δεν είχα πρόβλημα στη δουλειά, δε ζητάνε ποινικό μητρώω σε όλες τις δουλειές χαλαρώστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα