Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με το email μου καθως μου το μπλοκαρανε για τον λογο οτι φαινοτανε οτι καποιος αλλος προσπαθει να μπει στο λογαριασμο μου.Ειχα κανει επανεκκινηση στο ρουτερ μου και αλλαξε ip (δεν εχω σταθερο ip) και μου ζητανε το προηγουμενο ip που μπηκα επιτυχως στα email μου για να κανουν ταυτοποιηση και να μου το ανοιξουν.Καλεσα στον παροχο μου και το μονο που μπορουσαν να μου δωσουν ειναι αυτο(ip) που ισχυει αυτη τη στιγμη(για το προηγουμενο θελουν εισαγγελικη εντολη).Ξερει κανεις αν με καποιο τροπο μπορω να το βρω? 

Δημοσ.

Τσέκαρε μέσα στα logs του router σου να δεις αν υπάρχουν καταγεγραμμένες οι πρόσφατες ip που είχες χρησιμοποιήσει.

φιλε μου πως το ψαχνω αυτο μπορεις να με καθοδηγησεις?τα βηματα ποια ειναι? συγνωμη παιδια αλλα δεν ξερω απο αυτα, γιαυτο και ειπα να ρωτησω εδω μπας και βρω καμια ακρη.ευχαριστω για την απαντηση παντως...

Δημοσ.

Κανένας δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό με λεπτομέρειες, γιατί δεν αναφέρεις ποιο router έχεις και σε ποιον πάροχο είσαι.

Συνήθως στο interface του router μπαίνεις, αφού βάλεις στον browser σου τη διεύθυνση 192.168.1.1 (192.168.2.1 σε γραμμή HOL) κι εκεί θα αναζητήσεις την καρτέλα που θα γράφει "Logs" και θα έχει όλες τις πρόσφατες καταγραφές, όπως π.χ. ποιες ip έχει πάρει, ποιες συσκευές έχουν συνδεθεί με το wifi κτλ.

Οι πάροχοι στις σελίδες τους έχουν όλα τα router που δίνουν, μαζί με οδηγίες για το πώς μπορεί να συνδεθεί κάποιος και να μπει στο interface τους.

Δημοσ.

Κανένας δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό με λεπτομέρειες, γιατί δεν αναφέρεις ποιο router έχεις και σε ποιον πάροχο είσαι.

Συνήθως στο interface του router μπαίνεις, αφού βάλεις στον browser σου τη διεύθυνση 192.168.1.1 (192.168.2.1 σε γραμμή HOL) κι εκεί θα αναζητήσεις την καρτέλα που θα γράφει "Logs" και θα έχει όλες τις πρόσφατες καταγραφές, όπως π.χ. ποιες ip έχει πάρει, ποιες συσκευές έχουν συνδεθεί με το wifi κτλ.

Οι πάροχοι στις σελίδες τους έχουν όλα τα router που δίνουν, μαζί με οδηγίες για το πώς μπορεί να συνδεθεί κάποιος και να μπει στο interface τους.

ΤΕΛΙΚΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ IP ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...