Dare-Devil Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δεν ισχυει το παραπανω.Πλεον τα περισσοτερα νεα ποντικια ερχονται με 2ετη εγγυηση και οχι 3ετη. http://gaming.logitech.com/en-us/gaming-mice Logitech G900 2ετη εγγυησης Logitech G502 2ετη εγγυησης Logitech G303 2ετη εγγυησης Logitech G602,G700s και G600 ομως 3 χρονια εγγυηση. Ναι έχεις δίκιο ! ΄Έχω μείνει πίσω ! Μια μικρή διορθωσή μόνο . http://support.logitech.com/el_gr/product/g502-proteus-spectrum-rgb-gaming-mouse#warranty Το g502 έχει 3 χρόνια !
firepc Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πηρα το g302 στα 35 ευρω. Στο κουτι γραφει 2 χρονια εγγυηση. Σε λιγες μερες θα πω εντυπωσεις
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ναι έχεις δίκιο ! ΄Έχω μείνει πίσω ! Μια μικρή διορθωσή μόνο . http://support.logitech.com/el_gr/product/g502-proteus-spectrum-rgb-gaming-mouse#warranty Το g502 έχει 3 χρόνια ! Δες στο απο πανω link ποσα χρονια εγγυηση γραφει το G502. Και εγω που το εχω με 3 χρονια εγγυηση ειμαι,αλλα απο οτι βλεπω αυτο πλεον εχει αλλαξει στα περισσοτερα νεα ποντικια,εκτως αν ειναι για διαφορετικες ηπειρους η εγγυηση. Ωριστε και απο το Ελληνικο για το πιο καινουργιο spectrum(ιδιο G502 με παραπανω φωτισμο) http://gaming.logitech.com/el-gr/product/g502-proteus-spectrum-rgb-gaming-mouse
Dare-Devil Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δες στο απο πανω link ποσα χρονια εγγυηση γραφει το G502. Και εγω που το εχω με 3 χρονια εγγυηση ειμαι,αλλα απο οτι βλεπω αυτο πλεον εχει αλλαξει στα περισσοτερα νεα ποντικια,εκτως αν ειναι για διαφορετικες ηπειρους η εγγυηση. Ωριστε και απο το Ελληνικο για το πιο καινουργιο spectrum(ιδιο G502 με παραπανω φωτισμο) http://gaming.logitech.com/el-gr/product/g502-proteus-spectrum-rgb-gaming-mouse Δεν σε πιάνω ! Το G502 spectrum έχει 3 χρόνια. Το λινκ μου το άνοιξες ;
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δεν σε πιάνω ! Το G502 spectrum έχει 3 χρόνια. Το λινκ μου το άνοιξες ; Τι δεν με πιανεις.Εγω τι link σου στελνω ,οτι να ναι??? Δεν ξερω τι χαλια εχουν κανει με τις εγγυησεις και εστω οτι το G502 spectrum(γιατι το παλιο G502 ειχε ουτως ή αλλως 3χρονια εγγυηση)εχει 3χρονια εγγυηση,σε υπολοιπα πιο καινουργια ποντικια η εγγυηση επεσε στα 2χρονια,εν μερη κατι που εγινε και με τα lg monitor. Βεβαια καταστηματα οπως το Πλαισιο δινουν 3 χρονια(εγγυηση Πλαισιο και καλα)αλλα εχεις καπως το κεφαλι σου ησυχο.
Dare-Devil Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Τι δεν με πιανεις.Εγω τι link σου στελνω ,οτι να ναι??? Δεν ξερω τι χαλια εχουν κανει με τις εγγυησεις και εστω οτι το G502 spectrum(γιατι το παλιο G502 ειχε ουτως ή αλλως 3χρονια εγγυηση)εχει 3χρονια εγγυηση,σε υπολοιπα πιο καινουργια ποντικια η εγγυηση επεσε στα 2χρονια,εν μερη κατι που εγινε και με τα lg monitor. Βεβαια καταστηματα οπως το Πλαισιο δινουν 3 χρονια(εγγυηση Πλαισιο και καλα)αλλα εχεις καπως το κεφαλι σου ησυχο. Μου στειλες απο Αμερική για 2 χρόνια και στο Ελληνικό site λέει για 3 . Αυτό λέω. Δεν ξέρω πιο είναι έγκυρο τώρα. Απο όσο ξέρω η εγγύηση είναι παγκόσμια . Φίλου μου logitech αγορασμένο απο HΠΑ του το κάλυψε κανονικά στην εγγύηση η logitech Ευρώπης .
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δες στο απο πανω link ποσα χρονια εγγυηση γραφει το G502. Και εγω που το εχω με 3 χρονια εγγυηση ειμαι,αλλα απο οτι βλεπω αυτο πλεον εχει αλλαξει στα περισσοτερα νεα ποντικια,εκτως αν ειναι για διαφορετικες ηπειρους η εγγυηση. Ωριστε και απο το Ελληνικο για το πιο καινουργιο spectrum(ιδιο G502 με παραπανω φωτισμο) http://gaming.logitech.com/el-gr/product/g502-proteus-spectrum-rgb-gaming-mouse Και αυτο απο Αμερικη ειναι που σου εστειλα???Το ξαναλεω οτι απο οτι φενεται η 2ετης εγγυηση πιανει τα καινουργια σε κυκλοφορια ποντικια(δηλαδη απο το G502 spectrum και μετα).
Dare-Devil Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Και αυτο απο Αμερικη ειναι που σου εστειλα???Το ξαναλεω οτι απο οτι φενεται η 2ετης εγγυηση πιανει τα καινουργια σε κυκλοφορια ποντικια(δηλαδη απο το G502 spectrum και μετα). Σου λέω απλά ότι κάτι δεν πάει καλά. Το δικό μου λινκ απο Ελλάδα το δες ; Στο ίδιο site εμένα στην σελίδα του support μου λέει 3 χρόνια και εσένα 2 στην σελίδα του προϊόντος . Πάτα ακόμα και στο δικό σου λινκ και επέλεξε πάνω πάνω που λέει υποστήριξη και μετά την καρτέλα περι εγγύησης . Το λινκ σου φυσικά και το δα. Εγώ τονίζω απλά την αντίφαση της logitech http://support.logitech.com/el_gr/product/g502-proteus-spectrum-rgb-gaming-mouse#warranty
life is music Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Πάντως εγώ πηρα φιλέ μ πληκτρολόγιο και ποντίκι logitec με 20 ευρώ!! 1
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Πάντως εγώ πηρα φιλέ μ πληκτρολόγιο και ποντίκι logitec με 20 ευρώ!! Και αυτο που κολλαει με το θεμα αυτο??Μαλλον πουθενα 2
firepc Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πηρα παιδια το g302 επειδη κι ολας παιζω πολυ χοτσακι αυτο το καιρο. Το ποντικι ειναι στιβαρο, εχει πολυ μαλακά κλικς και ωραια αισθηση στο χερι. Αυτα σε γενικες γραμμες. Εχει αυτα τα εξωγκοματα στα πλαγια που το κανουν διαφορετικο απο τ αλλα και δεν ξερω αν ειναι για ολους. Ειναι μικρο ποντικι αλλα δεν ειναι για μικρα χερια. Το ξερω οτι αυτο ακουγεται παραξενο. Δεν ειναι ερωτας με την πρωτη ματια γτ χρειαζεται να το συνιθησεις, ειδικα τις πρωτες μερες λογο του σχηματος του. Πλεον το εχω συνηθησει και μου καθετε καλα στο χερι. Ειναι και πολυ ελαφρυ, ευτυχως τα φωτακια του σβηνουν μεσω software οπου οι ρυθμησεις αποθηκευονται μεσα στο ποντικι, οποτε μετα εσβησα και το software (120mb) Θετικα + * 87 γραμμαρια * Πολυ μαλακά κλικ * Ωραια αισθηση στο χερι Αρνητικα - * Επειδη εχει πολυ μαλακά κλικ, καποιες φορες κατα το σερφαρισμα πατας αθελα σου το δεξι κλικ * Φωτακια, που ευτυχως σβηνουν με το software Αυτα, μακαρι να κρατησει πολλα χρονια 1
vagos456 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Κάτοχος g500 αρκετά χρόνια, και 1 χρόνο τώρα G502. Απλά κορυφή. Τα ποντίκια δεν παίζονται. Άμεση απόκριση,κανένα πρόβλημα,Πολλές ρυθμίσεις. Όπως και κάτι mx ποντίκια που είχα παλιά της logitech. Όλα δουλεύουν. Η εταιρία πουλάει ποιότητα! 3
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Πηρα παιδια το g302 επειδη κι ολας παιζω πολυ χοτσακι αυτο το καιρο. Το ποντικι ειναι στιβαρο, εχει πολυ μαλακά κλικς και ωραια αισθηση στο χερι. Αυτα σε γενικες γραμμες. Εχει αυτα τα εξωγκοματα στα πλαγια που το κανουν διαφορετικο απο τ αλλα και δεν ξερω αν ειναι για ολους. Ειναι μικρο ποντικι αλλα δεν ειναι για μικρα χερια. Το ξερω οτι αυτο ακουγεται παραξενο. Δεν ειναι ερωτας με την πρωτη ματια γτ χρειαζεται να το συνιθησεις, ειδικα τις πρωτες μερες λογο του σχηματος του. Πλεον το εχω συνηθησει και μου καθετε καλα στο χερι. Ειναι και πολυ ελαφρυ, ευτυχως τα φωτακια του σβηνουν μεσω software οπου οι ρυθμησεις αποθηκευονται μεσα στο ποντικι, οποτε μετα εσβησα και το software (120mb) Θετικα + * 87 γραμμαρια * Πολυ μαλακά κλικ * Ωραια αισθηση στο χερι Αρνητικα - * Επειδη εχει πολυ μαλακά κλικ, καποιες φορες κατα το σερφαρισμα πατας αθελα σου το δεξι κλικ * Φωτακια, που ευτυχως σβηνουν με το software Αυτα, μακαρι να κρατησει πολλα χρονια Ο φωτισμος γιατι ειναι αρνητικο??? Επισης στα αρνητικα να προσθεσεις την σχετικα τσιμπημενη τιμη για αυτα που προσφερει(και την ποιοτητα κατασκευης του)και την 2ετη εγγυηση πλεον σε σχεση με 3χρονια που ειχα τα πιο παλια ποντικια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα