Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια σχεφτoμουν μηπως δοκιμασω την τυχη μου με affiliate marketing μπας και βγει κανενα χαρτζιλικι, και ελεγα να κανω ενα δωρεαν βιβλιο, όπως ολοι προτεινουν. Οσοι ασχολειστε  μπορειτε να μου πειτε που μπορω να ανεβασω υτο το βιβλιο ωστε να παρεχω το λινκ σε αυτομα που ενδιαφερονται για να το κατεβασουν; πχ μπορω να το κανω upload σε scribd, google docs, dropbox κλπ; 

Δημοσ.

Έχει κάποιο blog/site ή fb page ή twitter ή απλά ξύπνησες ένα πρωινό και αποφάσισες να γράψεις ένα e-book για να βγάλεις χρήματα? Ρίξε λίγο φώς στην υπόθεση για να μπορέσεις να πάρεις πιο συγκεκριμένες απαντήσεις...

Δημοσ.

Έχει κάποιο blog/site ή fb page ή twitter ή απλά ξύπνησες ένα πρωινό και αποφάσισες να γράψεις ένα e-book για να βγάλεις χρήματα? Ρίξε λίγο φώς στην υπόθεση για να μπορέσεις να πάρεις πιο συγκεκριμένες απαντήσεις...

ναι φιλε μου. εχω σαιτ και σελιδα στο fb σε αρχικο σταδιο ακομα. Γι αυτό θελω να παρω πληροφορίες κατα πόσο μπορώ να χρησιμοποιήσω υπηρεσίες που προανέφερα για να ανεβασω ενα βιβλιο σχετικό με το σαιτ μου

Δημοσ.

Άρα είσαι ένας αρχάριος στο affiliate marketing που έχεις ένα site με tips και συμβουλές για το affiliate marketing και θέλεις να γράψεις και ebook για αυτό? Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως ακούγεται αυτό που γράφεις.

Γνώμη μου είναι , εντελώς φιλικά , να φροντίσεις να μάθεις όντως μερικά πράγματα για το affiliate marketing πριν προσπαθήσεις να μοιραστείς αυτή την γνώση με τους αναγνώστες σου και να ξεχάσεις προς το παρών τα ebooks.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...