Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να ρωτησω αν τα σκρουτζοπροιοντα εχουν διαφορα απ τ αλλα κυριος τα κινητα ας πουμε βρισκω τo z5 compact apo 340 ti mou protinete na to paro apo skroutz h apo kapio polukatastima hlektronikon?

Δημοσ.

θελω να ρωτησω αν τα σκρουτζοπροιοντα εχουν διαφορα απ τ αλλα κυριος τα κινητα ας πουμε βρισκω τo z5 compact apo 340 ti mou protinete na to paro apo skroutz h apo kapio polukatastima hlektronikon?

fιλε μου τα proionta tou skroutz και αυτα σε μαγαζια πωλουdai και ειναι akriβως τα ιδια απ' οπου και να τα παρεις.

το μονο που θα πρεπε να σε ενδιαferei ειναι η αξιολογηση του εκαστοτε magaziou και φυσika η τιμh

• Like 13
Δημοσ.

fιλε μου τα proionta tou skroutz και αυτα σε μαγαζια πωλουdai και ειναι akriβως τα ιδια απ' οπου και να τα παρεις.

το μονο που θα πρεπε να σε ενδιαferei ειναι η αξιολογηση του εκαστοτε magaziou και φυσika η τιμh

Θα το χα σβήσει χωρίς πολλά πολλά.. Αλλά άμα είσαι ε.α. ... :-)

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτας αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας.. τοτε ειναι το ιδιο..

99% δεν είναι, γι'αυτό είναι και φτηνότερα. Οι συσκευές ίδιες είναι όμως, έχουν και εγγύηση κανονικά (εκτός κάποιων εξαιρέσεων νομίζω, που δεν τις ξέρω ακριβώς).

Δημοσ.

99% δεν είναι, γι'αυτό είναι και φτηνότερα. Οι συσκευές ίδιες είναι όμως, έχουν και εγγύηση κανονικά (εκτός κάποιων εξαιρέσεων νομίζω, που δεν τις ξέρω ακριβώς).

Εγω παλι εχω αλλη αποψη οτι η πλειοψηφια των προιοντων ειναι και ο λογος που ειναι πιο φθηνα ειναι γιατι εχουν μικροτερα παγια εξοδα και δουλευουν με μικροτερο κερδος..
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ειδικό θέμα για το skroutz. Τα κινητά που πωλούνται προορίζονταν για άλλη χώρα της ΕΕ και έχουν κανονικότατη εγγύηση 2 χρόνων. Οι περιπτώσεις που δεν έχουν εγγύηση είναι κινέζικα που δεν εισάγονται επίσημα στην ΕΕ ενώ για περιπτώσεις κινητών που δεν εισάγονται επίσημα στη χώρα μας πχ Z3+ καλό είναι να απευθύνεστε με τηλέφωνο στην τοπική αντιπροσωπεία για επιβεβαίωση. Σε περίπτωση που χρειαστείτε service το πάτε ή το στέλνετε οι ίδιοι στο επίσημο service της κάθε εταιρείας, εκεί που θα πήγαινε για επισκευή η συσκευή αν την αγοράζατε από μεγάλη αλυσίδα πολλά ευρώ παραπάνω. Επομένως δείτε την αξιολόγηση του καταστήματος στο skroutz και αγοράστε άφοβα.

Δημοσ.

Εγω παλι εχω αλλη αποψη οτι η πλειοψηφια των προιοντων ειναι και ο λογος που ειναι πιο φθηνα ειναι γιατι εχουν μικροτερα παγια εξοδα και δουλευουν με μικροτερο κερδος..

Στα κινητά συγκεκριμένα τα περισσότερα είναι «παραεισαγωγής». Για άλλα είδη δεν ξέρω, πιθανό για κάποια να ισχύει το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...