Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ μέσω του gmail  , όταν μου έρχεται κάποιο email απο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αποστολέα , να μπορεί να γίνεται αυτόματη προώθηση σε 1-2 email.

Πχ δέχομαι email  απο το [email protected] και θέλω μόλις το παραλάβω στο προσωπικό μου email , να γίνεται αυτόματα προώθηση στο μέηλ της γυναίκας μου και του αδερφού μου.

Γίνεται κατι τετοιο και αν ναι πως?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ μέσω του gmail  , όταν μου έρχεται κάποιο email απο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αποστολέα , να μπορεί να γίνεται αυτόματη προώθηση σε 1-2 email.

Πχ δέχομαι email  απο το [email protected] και θέλω μόλις το παραλάβω στο προσωπικό μου email , να γίνεται αυτόματα προώθηση στο μέηλ της γυναίκας μου και του αδερφού μου.

Γίνεται κατι τετοιο και αν ναι πως?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

για δες εδώ και εδώ

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ . Δεν μπορώ να βρώ όμως που θέλω να λαμβάνω τα μέηλ απο ένα συγκεκριμένο sender.

Οπως και να χει ευχαριστώ .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ . Δεν μπορώ να βρώ όμως που θέλω να λαμβάνω τα μέηλ απο ένα συγκεκριμένο sender.

στο δεύτερο link γράφει ακριβώς αυτό που θες Προώθηση ορισμένων μόνο μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 

post-291247-0-40105200-1460380344_thumb.png

post-291247-0-77223000-1460380354_thumb.png

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Πας στα settings του gmail και πατάς στην καρτέλα Filters & Blocked Addesses και εκεί επιλέγεις add new filter.

Άλλος τρόπος, πιο γρήγορος, όπως είσαι στο Gmail στο inbox πας πάνω στην μπάρα αναζήτησης και πατάς στο βελάκι στα δεξιά της μπάρας.

Και με τους 2 τρόπους θα σου ανοίξει το παρακάτω παράθυρο:

2016_04_11_16_44_09.png

στο οποίο ορίζεις ποια εμαιλ θες να φιλτράρεις, δηλαδή όσα έρχονται από [email protected] άρα βάζεις αυτό to mail στο "From" και πατάς κάτω δεξιά create filter with this search όπου σε πάει στο πιο κάτω παράθυρο στο οποίο επιλέγεις τι θες να γίνεται με τα εμαιλ που έρχονται από το insomnia:

2016_04_11_16_44_26.png

Εδώ επιλέγεις forward it και βάζεις τις διευθύνσεις της γυναίκας και του αδερφού. Τέλος, πατάς κάτω αριστερά στο μπλέ κουτάκι "create filter" και είσαι έτοιμος.

Όπως βλέπεις στη δεύτερη εικόνα μπορείς να ορίσεις κι άλλα για το τι θα γίνεται με τα εμαιλ του ινσόμνια. Δηλαδή εκτός από προώθηση μα γίνονται και διαβασμένα ή να γίνονται archived ή να σβήνονται (στο δικό σου εμαιλ πάντα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...