Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αυτο που γινετε ειναι αδικια.. Εγραψα ολοκληρο κειμενο και επειδη ειχα την λεξη ΤΖΑΜΠΑ στον τιτλο δν το δεχτηκε και εξαφανιστηκε ολο αυτο που ειχα γραψει  :devil:  :devil:  :devil:

Ηθελα να πω πως εκανα μια παραγγελια για πρωτη φορα απο το ioffer με paypal Και κατα καποιο τροπο ΔΕΝ πληρωσα τιποτα και το δεμα ηρθε κανονικοτατα στο σπιτι μου! Εχει  περασει 1 μηνας και κανενας δν ακουμπησε το paypal μου για να τραβηξει λεφτα. Μπορει μερικοι απο εσας να το εχουν κανει αλλα να μην το λετε. 

Ενα αλλο site που βρηκα ειναι το truequeshop.com που μπορειτε να βρειτε φθυνα apple, samsung, htc, lg κτλ σε απιστευτες τιμες. Μεχρι και drones και καμερες εχει. Τους στελνετε email να σας στειλουν την λιστα με τις τιμες σε αυτα που σας ενδιαφερουν και τα στελνουν ολα αναλυτικα. Oταν ομως τους ζητησα να πληρωσω με paypal το αρνηθηκαν λεγοντας πως κανουν πολλες μεγαλες παραγγελιες και το Paypal τους μπλοκαρετε και κατι τετοια διαφορα. Τους απαντησα πως μπορω να πληρωσω μονο με paypal Και πως δεν μπορω να τους εμπιστευτω γιατι ειδα το ονομα τους σε μιa scam list. Μου απαντησαν πως θα μιλησουν με καποιον στην αμερικη στα γραφεια τους (κατι τετοιο δν πολυ καταλαβα) και πως θα με πουν αν μπορω να πληρωσω με paypal. και στο αμεσως επομενο email απαντησαν με ''εχθρικο'' τροπο για το scam list , λεγοντας πως ''εμεις ειμαστε σοβαρη εταιρια και δεν ειμαστε ''ψευτικοι'' αλλα αυτοι οι ηλιθιοι Ελληνες παραγγελνουν απο εμας και μολις παραλαβουν το δεμα ζηταν να τους επιστρεψουμε τα λεφτα απο το paypal '' τους απαντησα και εγω με λιγο αποτομο τροπο αλλα στο τελος βρεθηκαμε να κανω παραγγελια ενα Apple iPad Mini 2 WiFi για 69$ (εφοσον εγκρινουν το paypal και καλα) . Δεν εχω ιδεα κιολας τι ειναι το Apple iPad Mini 2 WiFi  αλλα αν μπορεσω θα το παρω για να δω την γνησιοτητα του και αν ειναι καλο θα παραγγελιω και αλλα πραγματα. 

Αν εχει καποιος εμπειρια απο το  truequeshop η την περιπτωση μου στο Ioffer ας την αφησει εδω κατω να τις αποκτησουμε και εμεις  :-D  :-)

Δημοσ.

Κατ' αρχην βάλε αυτό το extension για να μη χάνεις τα κείμενα: https://chrome.google.com/webstore/detail/lazarus-form-recovery/loljledaigphbcpfhfmgopdkppkifgno

Είναι Scam οι συγκεκριμένες σελίδες και την έχω πατήσει πριν αρκετά χρόνια. Μην αγοράζεις τίποτα χωρίς Paypal και μάλιστα η συναλλαγή να θεωρείτε transaction και όχι απλή αποστολή χρημάτων. Αυτοί θα πουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι για να σου φάνε τα λεφτά.

Το ότι παρέλαβες παραγγελία χωρίς να πληρώσεις, μόνο σε σελίδα μπορεί να έγινε (εννοώ όχι σε ebay κτλ.), γιατί σε κάποιες (με παλιά συστήματα) καταχωρείτε η παραγγελία μέσα στο αρχείο τους, άσχετα αν εσύ ολοκλήρωσες την συναλλαγή και απλά οφείλουν αυτοί να διασταυρώσουν αν ολοκληρώθηκε η πληρωμή.

Δημοσ.

Το αστειο ειναι οτι με απαντησε και με λεει πως θα πληρωσω με paypal αλλα οχι στην εταιρια αλλα να τα στειλω σε αλλου το paypal, kai κατευθειαν καταλαβα οτι λεει μλκιες για να φαει τα λεφτα. Και με λεει να ξεκινησουμε με ενα δειγμα, να σου στειλω ενα iphone 6s 400$ και λεω θα παρω κατι πιο φθηνο οπως Το apple ipad 2 mini wifi και λεει τελικα δεν γινεται  :-D  :-D  . Ενταξει απλα να προσεχει καποιος σαν και εμενα που δεν ξερει. Επισης υπαρχει ενα αλλο site made-in-china.com οπου μπορεις να βρεις απομιμησεις αλλα πρεπει να κανεις πολυ μεγαλες παραγγελιες και πολλοι δεχονται paypal. Αν γνωριζετε κατι αφηστε και σε εμας να μαθουμε  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...