bromoxitos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αν δεν αλλάξει οικονομική πολιτική η htc. Σε ενα δυο χρονια το πολυ θα εχει κλείσει.... Μονο αυτη και η summy πουλανε ναυαρχίδα τριετίας+ ακομα 300+ ευρώ αντε γειααα( btw λατρευω htc σε hardware and software) αλλα μέχρι εκεί 1
Belisarius Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αν δεν αλλάξει οικονομική πολιτική η htc. Σε ενα δυο χρονια το πολυ θα εχει κλείσει.... Μονο αυτη και η summy πουλανε ναυαρχίδα τριετίας+ ακομα 300+ ευρώ αντε γειααα( btw λατρευω htc σε hardware and software) αλλα μέχρι εκεί Ποιά είναι η ναυαρχίδα τριετίας που πουλάει η Samsung; Το S4 πωλείτο 240 ευρώ μια εποχή και πλέον έχει πάρει την ανιούσα γιατί ουσιαστικά είναι κομμάτια από στοκ και όχι νέας παραγωγής. 1
basilis_k6 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 χαρηκατε που βγαλανε το λογκο μπροστα απλα επειδη δεν εχει το λογκο? δεν κερδισε χωρο. δεν εχει μικρα μπεζελ στο πλαι.δεν εχει ηχεια. δεν ειναι καν κατι ξεχωριστο η ομορφο. δεν εχει καινουργια features (οπως αδιαβροχοποιηση). Καμερες-αυτονομια-επιδοσεις πρεπει να ειναι πολύ καλες για να σταθει.
damoclesword Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Οι επικριτές και οι φανς ας χαλαρώσουν λίγο τα ακραία comments. Αύριο είναι η επίσημη παρουσίαση. Από εκεί και μετά θα έχουμε να λέμε. Τώρα αμφότεροι ας κρατούν μικρό καλάθι, γιατί από μια διαφήμιση που διέρρευσε δεν μπορείς να ξέρεις πόσο γρήγορος θα είναι ο επεξεργαστής πχ. Έλεος.
nikos1965 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 καλημερα !!! λύστε μου μια απορία ..πως είναι δυνατόν να τα ξέρετε και να έχετε άποψη για ολα ..και όταν αγοράζετε ενα κινητό ..σας αρέσει και ζαχαρώνετε το κινητό του γείτονα ?? θέλω να πω ...αφήστε λίγο να το δούμε τι εχει να μας πει και μετά ορμάμε να την φάμε...και εγώ 3 σαμσουνγκ έχω note 5 , s6 edge plus , s7 edge ..άλλα έχω και ενα μ8 και μου αρέσει πάρα πολύ ..αν ειχε λιγο ποιο μεγάλη οθόνη και την κάμερα του σ7 δεν θα το άλλαζα με τίποτα..
Voodooman Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Από πίσω καθόλου άσχημο, σχεδόν εντυπωσιακό. Από μπροστά μοιάζει με κινέζικο του κατοστάρικου, αν και με αυτό που λέω προσβάλλω τα κινέζικα, αυτά έχουν κάνει πολύ μεγαλύτερη και καλύτερη προσπάθεια να μικρύνουν τα πλαίσια. Για αυτήν την εμπρός όψη έχαναν τον ύπνο τους;
theshopgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλα τα htc samsung και παει λεγοντας αλλα εγω εδω και 3 χρονια ειμαι με meizu και δεν θελω να αλλαξω ειναι απλα τρομερο οτι 30 %πληρωνεις την συσκευη και 70% το ονομα. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 καλημερα !!! λύστε μου μια απορία ..πως είναι δυνατόν να τα ξέρετε και να έχετε άποψη για ολα ..και όταν αγοράζετε ενα κινητό ..σας αρέσει και ζαχαρώνετε το κινητό του γείτονα ?? θέλω να πω ...αφήστε λίγο να το δούμε τι εχει να μας πει και μετά ορμάμε να την φάμε...και εγώ 3 σαμσουνγκ έχω note 5 , s6 edge plus , s7 edge ..άλλα έχω και ενα μ8 και μου αρέσει πάρα πολύ ..αν ειχε λιγο ποιο μεγάλη οθόνη και την κάμερα του σ7 δεν θα το άλλαζα με τίποτα.. Η συλλογη τα μαζευεις ή δεν ξερω και γω για τι σοι χρηση προοριζονται ολα αυτα τα δυνατα σε specs κινητα...
gnsX Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 wow,έχει 0.3 MPixel περισότερα απο τον ανταγωνισμό, αλλά δεν φτάνει με τπτ το benchmark του S7 που είναι 17.4 points παραπάνω (λόγω επεξεργαστή που χρονίζει 0,2 GHz λιγότερο). Αναβαθμίσεις;Θα παίρνει για κανα χρόνο;
mertaghon Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλα τα htc samsung και παει λεγοντας αλλα εγω εδω και 3 χρονια ειμαι με meizu και δεν θελω να αλλαξω ειναι απλα τρομερο οτι 30 %πληρωνεις την συσκευη και 70% το ονομα. κι εγω μειζου mx4 φιλε,απλα γενικα η htc ειναι η μονη που καπως πιανουν τοπο τα λεφτα σου σε στοκ καταστασεις.. 2
rhohpe Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εγώ δίνω πάνω από 90% πιθανότητα να έχει stereo ηχεία. Είναι απίθανο να αφαιρέσει ένα χαρακτηριστικό στο οποίο πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχει το προβάδισμα. Εγώ βλέπω από αυτά που κατάλαβα ότι το κινητό: 1.Θα έχει καλύτερη κάμερα η ίδια με του ανταγωνισμού (Sony που φοράει και το n5x) 2. Κάτι θέλουν να πουν με την αυτονομία οπότε πρέπει να περιμένουμε πολύ καλή αυτονομία ανεξάρτητα από χωρητικότητα. Για να δούμε...μην τυχόν και απογοητευτεί κόσμος τελικά από τις πολλές προσδοκίες.
liberostelios Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Περίεργο το γεγονός ότι δε φαίνεται να έχει τίποτα ιδιαίτερο. Εκτός αν υπάρχει κάτι πολύ ξεχωριστό στον τομέα της φωτογραφικής και του λογισμικού, μιλάμε για την πιο αδιάφορη συσκευή από όσες παρουσιάστηκαν. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό, εφόσον η συσκευή συνδυάζει όλο το πακέτο για να προσφέρει κάτι πλήρες, αλλά όταν η Samsung προσφέρει πλέον ποιότητα κατασκευής, αδιαβροχοποίηση και microSD, τότε η HTC μπορεί να την κερδίσει μόνο στην τιμή και το λογισμικό.
rose21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Περίεργο το γεγονός ότι δε φαίνεται να έχει τίποτα ιδιαίτερο. Εκτός αν υπάρχει κάτι πολύ ξεχωριστό στον τομέα της φωτογραφικής και του λογισμικού, μιλάμε για την πιο αδιάφορη συσκευή από όσες παρουσιάστηκαν. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό, εφόσον η συσκευή συνδυάζει όλο το πακέτο για να προσφέρει κάτι πλήρες, αλλά όταν η Samsung προσφέρει πλέον ποιότητα κατασκευής, αδιαβροχοποίηση και microSD, τότε η HTC μπορεί να την κερδίσει μόνο στην τιμή και το λογισμικό. αμα η samsung εβγαζε τετοιο design τωρα θα ειχε πεσει το site απο σχολια τυπου "Πολυ ομορφη συσκευη ,και μεταλικη κτλπ κτλπ.. 2
alexpsy Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Nαι ναι...δεν ειναι αδιαβροχο, δεν κανει καφε ουτε μασαζ. Ειναι HTC ομως και θα ειναι παλι κινηταρα! Πολλα Samsung fanboys βλεπω να κανουν σκληρη κριτικη για συσκευη που δεν εχει κυκλοφορησει καν... οταν μεχρι πριν 1 μηνα ειχατε συκευες 500-600€ με διαχειριση μνημης επιπεδου 1GB δεν ειδα πικαντικα σχολια. Κοιτατε χαρακτηριστικα και δεν κοιτατε την ουσια. Την εμπειρια χρησης δηλαδη που σε HTC πολυ δυσκολα συγκρινεται με κατι αλλο. BTW δεν ειμαι fanboy....iPhone 6 εχω αυτη τη στιγμη αλλα η αληθεια να λεγεται. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα