Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας 

Το λαπτοπ δουλευει κανονικά αυτο διαθετει 2 εξοδους VGA-DVI για σύνδεσης με οθονη-Τν  

Δοκιμασα απο την εξοδο DVI σε HDMI καλώδιο και δεν ειχα εικονα στην τηλεοραση τη μπορει να φταει ??  

Το καλωδιο δουλευει κανονικα δοκισμαμενο σε Επιτραπεζιο πσ

PER.754749 eshop

post-244939-0-18512400-1460380047_thumb.jpg

Δημοσ.

Γεια σας 

Το λαπτοπ δουλευει κανονικά αυτο διαθετει 2 εξοδους VGA-DVI για σύνδεσης με οθονη-Τν  

Δοκιμασα απο την εξοδο DVI σε HDMI καλώδιο και δεν ειχα εικονα στην τηλεοραση τη μπορει να φταει ??  

Το καλωδιο δουλευει κανονικα δοκισμαμενο σε Επιτραπεζιο πσ

PER.754749 eshop

Είχα πάρει και εγώ ένα τέτοιο καλώδιο, ποτέ δε δούλεψε. Θέλεις κάτι τέτοιο απο vga σε hdmi (αφού δεις ότι δουλεύει η vga)

Δημοσ.

1) To laptop στην οθόνη του δείχνει σήμα;

2) Από την θύρα vga δίνει σήμα;

Ναι το λαπτοπ δουλευει κανονικα δεν εχει προβλημα

η θυρα VGA ευτυχως δουλευει σε απλη οθονη που δοκιμασα !

Είχα πάρει και εγώ ένα τέτοιο καλώδιο, ποτέ δε δούλεψε. Θέλεις κάτι τέτοιο απο vga σε hdmi (αφού δεις ότι δουλεύει η vga)

επισεις δοκιμασα να παρω και αυτο τον ανταπτορα  http://www.e-shop.gr/valueline-vlcp32901b-vga-to-dvi-adapter-vga-male-dvi-i-24-5-pin-female-black-p-PER.754779  αλλα και παλι δεν ειχα εικονα .....γενικα μπορει αυτο το λαπτοπ να μην εχουν εικονα σε Τν να μην βγαζει εικονα σε HDMI 

Δημοσ.

Ναι το λαπτοπ δουλευει κανονικα δεν εχει προβλημα

η θυρα VGA ευτυχως δουλευει σε απλη οθονη που δοκιμασα !

επισεις δοκιμασα να παρω και αυτο τον ανταπτορα  http://www.e-shop.gr/valueline-vlcp32901b-vga-to-dvi-adapter-vga-male-dvi-i-24-5-pin-female-black-p-PER.754779  αλλα και παλι δεν ειχα εικονα .....γενικα μπορει αυτο το λαπτοπ να μην εχουν εικονα σε Τν να μην βγαζει εικονα σε HDMI 

Αν πάρεις αυτο που σου προτεινα θα κανεις δουλεια 100% εφοσον δουλευει η θυρα vga.

Δημοσ.

ναι αλλα η DVI einai teleiws axrhsth σε αυτη την περιπτωση μηπως λεω μηπως εβαζα ανταπτορα στην Τν πισω απο hdmi se DVI και να εβαζα ενα καλωδιο απο DVI se DVI στο λαπτοπ αν το εχει δοκιμασει καποιος βασικα για να μου πει !

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Βρες αρχικά κάποια οθόνη με dvi να δοκιμάσεις μήπως είναι θέμα της θύρας του laptop και μετά αποφασίζεις

Εγώ σπίτι έχω βρει την χάρα εδώ και αρκετά χρόνια με ένα αντάπτορα dvi male σε hdmi female από μια κάρτα της ati που είχα πάρει το καλό είναι ότι περνάει και ήχο χωρίς αλλά καλώδια και δουλεύει άψογα ως τώρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως το προβλημα ειναι οτι η θυρα ειναι dvi-D και οχι dvi-I? Ισως το καλωδιο να μην υποστιριζει την απαρχαιωμενη αυτη θυρα. Απιθανο αλλα you never know.

H μονη λυση λογικα ειναι αυτη με τον ανταπτορα για αναλογικο σε ψηφιακο σημα και να χρησιμοποιεις την vga. Να κανεις την hdmi, dvi δεν εχει κανενα νοημα εφοσον δουλευει.

Επεξ/σία από ChubbyFatBoy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...