Ntoubroutza Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Δεν ήξερα που να ανοίξω το θέμα,οπότε αν είναι σε λάθος μέρος παρακαλώ να μεταφερθεί. Ξέρεις κανείς πως κάνεις λίστες επαφών στο skype ώστε να είναι τακτοποιημένες και χωρίς να είσαι online συνεχώς για όλους? Για να σας προλάβω,έκανα δημιουργία λίστας στο skype (είπαμε δεν είμαι τόσο άσχετος ) απλά όταν πατάω την ΤΑΔΕ λίστα,όλες οι άλλες εξαφανίζονται.Με λίγα λόγια δεν μπορώ να τις διαχειριστώ ταυτόχρονα και δεν ξέρω αν τελικά είμαι offline για τις λίστες που δεν εχω επιλέξει εκείνη τη στιγμή. Στην οθόνη μου έχω μια λίστα τη φορά (πιο απλά). Ευχαριστώ .... 1
nexus5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 δεξί κλικ πάνω σε ένα στην επαφή που θες...και μετά "ADD LIST" η προσθήκη στην λίστα(από κάτω λεει,φτιαξε λίστα ) φτιάχνεις των πρόσθετης και αυτό ήτανε! 1
Ntoubroutza Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό το έκανα. Όμως μου βγάζει μόνο την λίστα που έχω ανοιχτή.Δεν θα έπρεπε να έχει όλες τις λίστες?Όπως ήταν στο fbook για παράδειγμα.Έβλεπες όλες τις λίστες κι άνοιγες όποια ήθελες.Κάτι τέτοιο ρωτάω. Και κάτι άλλο.Έστω ότι έχω ανοιχτή την λίστα ΤΑΔΕ και μου δείχνει μόνο αυτή τελικά.Για τις άλλες επαφές είμαι offline? Ευχαριστώ και πάλι
nexus5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό το έκανα. Όμως μου βγάζει μόνο την λίστα που έχω ανοιχτή.Δεν θα έπρεπε να έχει όλες τις λίστες?Όπως ήταν στο fbook για παράδειγμα.Έβλεπες όλες τις λίστες κι άνοιγες όποια ήθελες.Κάτι τέτοιο ρωτάω. Και κάτι άλλο.Έστω ότι έχω ανοιχτή την λίστα ΤΑΔΕ και μου δείχνει μόνο αυτή τελικά.Για τις άλλες επαφές είμαι offline? Ευχαριστώ και πάλι πατας παλι να φτιαξεις και 2τερι λιστα!!!για να εχεις και αλλη λιστα!σε καινουρια επαφη κτλπα!!και φτιαχνεις 2τερι λιστα και ολα μπομπα1!! οχι δεν εισαι οφφλινε..παντα εισαι ον οταν θα εισαι ον! 1
Ntoubroutza Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 3 λίστες έχω αλλά δείχνει μόνο τη μία.Αυτό εννοώ.Πρέπει να πατήσω στο βελάκι για να βγάλει τις άλλες.Οπότε πες ότι είμαι στην online1 ,για τις άλλες λίστες που δεν δείχνει,είμαι offline?
nexus5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 3 λίστες έχω αλλά δείχνει μόνο τη μία.Αυτό εννοώ.Πρέπει να πατήσω στο βελάκι για να βγάλει τις άλλες.Οπότε πες ότι είμαι στην online1 ,για τις άλλες λίστες που δεν δείχνει,είμαι offline? οχι για ολλες εισαι ονλινε!!!!!φαντα σου ουτε που ξερουνε οτι τους εβαλε σε λιστα 1
Ntoubroutza Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 οχι για ολλες εισαι ονλινε!!!!!φαντα σου ουτε που ξερουνε οτι τους εβαλε σε λιστα E ωραία.Αυτό που θέλω να κάνω είναι λίστες για να είμαι online σε όποιους θέλω.Πως γίνεται αυτό?
nexus5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 E ωραία.Αυτό που θέλω να κάνω είναι λίστες για να είμαι online σε όποιους θέλω.Πως γίνεται αυτό? δεν νομιζω να γινεται αυτο
Ntoubroutza Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 δεν νομιζω να γινεται αυτο Ναι αυτό ήταν το θέμα μου.Νομίζω γίνεται γιατί είχα δει να το κάνει κάποιος αλλά δε θυμάμαι πως. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλε. Αν ξέρει κάποιος άλλος ας μας πει.
nexus5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 επειδη ασχολουμε με σκυπε αρκετα χρονια,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εισαι αορατος για ολους...τι να πω αν γινεται αυτο θα χαρω να το μαθω
Ntoubroutza Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 επειδη ασχολουμε με σκυπε αρκετα χρονια,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εισαι αορατος για ολους...τι να πω αν γινεται αυτο θα χαρω να το μαθω Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά λογικά θα έπρεπε να υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα