gnsX Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 πρίν από 3-4 χρόνια εξω από τόν ευαγγελισμό στήν αθήνα , οπου υπήρχαν πολλές μοτοσυκλέτες παράνομα παρκαρισμενες πάνω στό πεζοδρόμιο ,κ ειχαν πάνω τους ρόζ χαρτάκι κλήσης βλέπω εναν ηλικιωμένο μεταξύ 70-75 νά αρπάζει ολες τίς κλήσεις από τά μηχανάκια κ νά τίς σκίζει κ νά τίς πετάει στά σκουπίδια , σέ ερωτησή μου γιατι τό κάνει αυτό τό οποίο ειναι κ παράνομο μού ειπε δεν μπορούμε νά προχωρησουμε πάνω στό πεζοδρομιο κ η κλήση θά ειναι 40-50 euro μόνο , ενω ετσι θά πληρώσουν πολλά περισσότερα κ επειδη ημουν στήν στάση κ περίμενα τό λεωφορείο κ υπήρχαν πολλά ατομα στήν στάση τού ελεγαν πολύ καλά εκανες με τίς κλήσεις ... αυτός ειπε οτι τό κάνει αρκετά συχνά ,μέχρι νά βάλουν μυαλό κ νά μήν παρκάρουν οπου γουστάρουν εμποδιζοντας τούς πεζούς ... οπότε κ χαρτάκι νά μήν βρίσκουμε μπορεί κάποιος σάν αυτόν νά τίς εξαφανίζει ... Δυσκολεύεις τη ζωή συνανθρώπων σου (όχι εσύ) και ρισκάρεις μόνο ένα 20αρικο. πχ εκεί που λες ανάπηρος με καροτσάκι πως περνάει με τη μηχανή του κάγκουρα πάνω; Ξέρω άτομα που λένε,αξίζει το ρίσκο γιατί στις 10 με γράφουν 2,πάω και εντός 10ημέρου και είμαι κομπλέ. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος πιο στρίντζος απο τον παπούλη και να ρίξει κι ένα κλώτσο να πάει ντόμινο
Mau-Maus Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Και τι ειναι ο μπαρμπας ? τιμωρός ? Απλα τραγικός , σαλεμένος που τα έχει χαμένα , δεν φταίει αυτός οι δικοί του φταίνε που τον έχουν αμολημένο .. πάει και σκίζει τις κλήσεις λέει .. ελα #@%$ στον τοπο σου .. Εγω αν περνούσα απο εκει και τον έβλεπα, θα φώναζα την αστυνομία να τον πάνε μέσα ειλικρινά δεν θα του την χάριζα .. ---- Και οχι δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση τους μηχανόβιους, απαράδεκτοι , ειδικά αυτοί που κλείνουν θέσεις για αναπήρους ειναι για κλωτσιές , οδηγώ πανω απο 20 χρόνια και δεν έχω φάει κλήση για παρκάρισμα, δεν το αφήνω πότε παράνομα ! αλλά οχι και να πετάει τις κλήσεις ο σαλεμένος, έλεος 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα