Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα πολυ να κανω μια ερωτηση. Θεωρείτε τα 20 000 χιλιομετρα που ειχα διανυσει με τα ποδια καλη επιδοση σε 4 μηνεσ;Επρεπε να ειχα ασχοληθει με τον υπερμαραθωνιο; Συν αυτου τωρα που τα παρατησα εκανα 90 λεπτα την μερα ελλειπτικο μηχανημα. δεν ειναι καλο αυτο αλλα για τα 20 000 χιλιομετρα που ειχα κανει ηταν καλη επιδοση;

Δημοσ.

Η τρολια δεν εχει τελος εδω μεσα

Δηλαδη εκανες 20/4 5.000χλμ το μηνα/30 ητοι 166.6χλμ τη μερα.

κ ξαναλεω η τρολια δεν εχει τελος εδω μεσα

• Like 1
Δημοσ.

ANDITHEGREEK

εχω στο ελλειπτικο μηχανημα χρονο 54 λεπτα περιπου τα 42195 μετρα.οσο δηλαδη τον μαραθωνιο.Ξερετε ποσο αντστοιχει αυτο σε κανονικο μαραθωνιο: Επισης θα ειναι εθκολη η προσαρμογη; ξερετε καμια καλη ομαδα να γραφτω συμφωνα με τον χρονο μου; επισης συμφωνα με τον χρονο μου θα πληρωνομαι η θα πληρωνω θελω να τρεχω εναν μαραθωνιο την εβδομαδα στο ελλειπτικο ειχα ολη την ωρα αντισταση 6

Δημοσ.

Έχουμε γεμίσει εδώ μέσα εξυπνάκηδες που κοροϊδεύουν με το παραμικρό. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας Κύριοι...!?

Και τώρα που είπα πολιτισμό, σκέφτηκες να στείλεις email με τις επιδόσεις σου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μήπως ενδιαφέρονται για μαραθωνοδρόμους;

Δημοσ.

Λάδια,μπουζί άλλαξε και είσαι και για λάστιχα....στο επόμενο τρίμηνο να μην ξεχάσεις σέρβις...

Και ιμάντα εκκεντροφόρων, ακούω λίγο θόρυβο και το βλέπω να σκάει το εργαλείο έτσι όπως το πάει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...