geioannou Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 η ερωτηση ειναι η εξης. το fan του τροφοδοτικου πρεπει ΠΑΝΤΑ να βγαζει εξω το αερα ? η παιζει και το σεναριο να στελνει τον (ζεστο) αερα του στο πισω fan του κουτιου και αυτος με την σειρα του να τον βγαζει εξω. το ρωτω αυτο γιατι μπερδευτικα σχετικα με πως θα μπει στο κουτι το τροφοδοτικο. το νεο τροφοδοτικο εχει τον fan στην επανω (η κατω πλευρα, αναλογα πως το βλεπει καποιος) και οταν λεω την επανω μερια, εννοω την μεγαλη σε επιφανεια μερια. αυτο λοιπον οπως τοποθετείται στο κουτι μπορει - να βγαλει εξω το αερα (εαν μπει με το fan προς τα κατω) - να στελνει προς τα μεσα τον αερα, προς τα εκει που ειναι το fan του κουτιο (αυτο στο υψος της CPU) οπου ετσι και θα βγει ο αερας εξω. ποιο ειναι το σωστο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/604981-%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%89-%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%BA/ Άν δεν σε καλύπτει, πες μας ποιο κουτί έχεις.
geioannou Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 συμπτωματικα εχω και εγω το ιδιο κουτι, οποτε μαλλον με καλυπτει το θεμα. βεβαια αρχικα σκεφτηκα το ανεμιστηρακι να το βαλω απο την μεσα μερια ουτως ωστε να περνει απο το μεσα αερα και ετσι οταν θα τον βγαζει να κανει καλο και στο κουτι, αλλα μιας και αυτο θα λειτουργισει εις βαρος του τροφοδοτικου, ειπα να μην κανω πατεντες και μελετες απο μονος μου. απο κατω λοιπον για να περνει αερα απο εξω 1
Physiciant Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Φρόντιζε να καθαρίζεις συχνά το φίλτρο γιατί πιάνει αρκετά χνούδια.
La_MoRt Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 συμπτωματικα εχω και εγω το ιδιο κουτι, οποτε μαλλον με καλυπτει το θεμα. βεβαια αρχικα σκεφτηκα το ανεμιστηρακι να το βαλω απο την μεσα μερια ουτως ωστε να περνει απο το μεσα αερα και ετσι οταν θα τον βγαζει να κανει καλο και στο κουτι, αλλα μιας και αυτο θα λειτουργισει εις βαρος του τροφοδοτικου, ειπα να μην κανω πατεντες και μελετες απο μονος μου. απο κατω λοιπον για να περνει αερα απο εξω Το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού δεν είναι fan που χρησιμοποιείς για να κάνεις airflow στο κουτί σου. Είναι για να μη ζεσταίνεται το τροφοδοτικό σου άρα ποιος ο λόγος να του βάζεις ζεστό αέρα όταν εργοστασιακά έχει ανεμιστήρακι για να κρυώνει;
pano Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 ^Και όταν το κουτί έχει την θέση του τροφοδοτικού επάνω;
CrimsonSky_gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 ^Και όταν το κουτί έχει την θέση του τροφοδοτικού επάνω;Το επιστρεφεις και ζητας ενα μοντερνο Inb4 κραξιμο
pano Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εντάξει δε λέω είμαι και λίγο ντεμοντέ,αλλά γιατί θα χαλάσει το τροφοδοτικό;
CrimsonSky_gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Θα ρουφαει ζεστο αερα και μαλιστα οχι ολο, τον υπολοιπο θα τον κραταει μεσα στο κουτι. Το cable management θα ειναι δυσκολοτερο(αμα θες να το κανεις σωστα). Σειρα σου Γιατι να παρεις κουτι με τη θεση πανω?
La_MoRt Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 ^Και όταν το κουτί έχει την θέση του τροφοδοτικού επάνω; Εκεί δε μπορείς να κάνεις κάτι προφανώς επομένως κάνεις ότι προδιαγραφές σου δίνει το κουτί σου. Τα περισσότερα κουτιά όμως πλέον το έχουν κάτω.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Είχα το soprano για 8 χρόνια με ένα hiper 580w. Δουλεύει ακόμα στον ένατο στα χέρια φίλου. Επομένως ότι γράφει το κουτί που είπε και ο pano στο άλλο θέμα. Το σοβαρέψατε όμως και το χαλάσατε. Είχα στο μυαλό μου ποτηροτρύπανο και την έξυπνη σήτα.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Και ο παππους μου ειχε ενα lada που κανεις δεν ξερει ποσα χρονια τραβηξε, παντως ηταν παααρα πολλα. Συμπερασμα ειναι καλη επιλογη να παρεις lada? Δεν νομιζω Τα τροφοδοτικα εχουν απειρο shelf life, η θερμοτητα ειναι το μοναδικο πραγμα που προκαλει degradation, εκτος αν υπαρχει εξ αρχης ελλατωμα αλλα αυτη ειναι μικρη περιπτωση. Στην τελικη και στους 85 βαθμους να ειναι ολο το συστημα σου δεν τρεχει τιποτα, γιατι να μην καταργησουμε και το airflow να φυγει απο το κεφαλι μας ο μπελας,right?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 @ crimsonsky_gr Ευνόητα δέν είναι όλα τα παραπάνω; Ο pano απλά είχε όρεξη και νά'μαστε.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 99% στα οποια απανταμε εδω μεσα ειτε ειναι ευνοητα ειτε βρισκονται με 1 λεπτο google search αμα το σκεφτεις.. Συνηθεια>all
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα