Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Aλήθεια? :-(

Και σε ψιλοπήγαινα εσένα...

Δεν πειράζει θα ασπρίσω.

Εσείς οι υπόλοιποι απολαύστε έναν πλανήτη που δεν έχει "σύνορα" όπως η γη:

320px-Water_ice_clouds_hanging_above_Tha

Δημοσ.

Δεν αμφιβαλλω αγαπητε μου κυριε..ο σχολιασμος μου δεν εχει να κανει με αυτο που αναφερεις.Αφορουσε την νοοτροπια της χαλαροτητας στα εθνικα μας θεματα.Ουπς ειπα και την απαγορευμενη λεξη "εθνος"!

Δεν ειναι θεμα χαλαροτητας, αλλα υπεροπλιας του αντιπαλου(Τουρκιας).Και οι προγονοι σου μιας και τους ανεφερες με ενεδρες και καραουλια πολεμουσαν τους τουρκους, ποτε στα ισια.

• Like 1
Δημοσ.

Καθε τρεις και λιγο πεταγεται απο μια ειδηση οτι τουρκικα μαχητικα η μη πετανε πανω απο τα χωρικα μας υδατα ειτε απο καποια παραμεθορια νησια μας.

Που το κακο ομως; Αυτο δεν καταλαβαινω. Θα δουν οι τουρκοι κατι που δεν φαινεται στο Google maps? Ε και το ειδανε, την αλλη μερα θα ειναι παλι εκει πχ, καποιο τανκ δικο μας η οτι αλλο;

Αφου τα στρατοπαιδα μας κλπ σπιτια ειναι γνωστα που βρισκονται στους χαρτες, μεχρι και street view υπαρχουν, μεχρι και υψηλη αναλυση δορυφορικων χαρτων αρκει να πληρωσεις ιδιωτικες η κρατικες υπηρεσιες.

Εκτος αν υπαρχει αλλος λογος που δεν το ξερω, περιμενω να μου πειτε..

Kουτοπονηρο και ακρως σκοπιμο το ποστ σου,γραφε στο indymedia τετοιες αποριες,για να παρεις και την απαντηση που θελεις!

Και τωρα παρε μια αναφορα.Ξερεις εσυ,για τη προβοκατσια ρε γαμωτο!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα χαλαροτητας, αλλα υπεροπλιας του αντιπαλου(Τουρκιας).Και οι προγονοι σου μιας και τους ανεφερες με ενεδρες και καραουλια πολεμουσαν τους τουρκους, ποτε στα ισια.

Οι προγονοι μου τουλαχιστον πολεμησαν και εδωσαν την ζωη τους για την ελευθερια ΜΟΥ και της Ελλαδας ΜΑΣ .Εδω τωρα και δεν πολεμαμε για τιποτα,εχουν εκφυλιστει τα παντα και μιλαμε και απο πανω και ειρωνευομαστε οτι εχει να κανει με την πατριδα μας την ιδια στιγμη που προσκυναμε τους παντες :)

Kαι τι εγινε μωρε που δεσμευσαν το μισο Αιγαιο αφου το Αιγαιο ανηκει στα ψαρια του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...