Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα αυτά τα 2 άρθρα και μου φάνηκαν ενδιαφέροντα αυτά που λένε. Δείχνουν πόσο διαφέρουν κι αλλάζουν οι ηθικές αξίες κατά τόπο και χρόνο.

http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/786556/ta-vitsia-arhaion-politismon?ref=rel

http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/798221/etsi-flertaran-oi-laoi-sta-perata-tou-kosmou?ref=rel

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο έγκυρο είναι το σάιτ αλλά στην αρχαία Ελλάδα γινόταν το έλα να δεις από όργια. :P

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο έγκυρο είναι το σάιτ αλλά στην αρχαία Ελλάδα γινόταν το έλα να δεις από όργια. :P

Αυτά που έψαξα ισχύουν πάντως. 

Χαχαχα το ίδιο και στη Ρώμη. Αλλά αυτές οι καημένες οι Ασσύριες. Θα πήγαινε ο κάθε στερημένος στο ναό και ήταν υποχρεωμένες να πάνε με τον πρώτο.

• Like 1
Δημοσ.

Ε άλλη εποχή τότε. :P  Δεν υπήρχαν και std.

Ναι πως. Τότε όχι μόνο δεν γινόταν τίποτα αμα κολλούσες, αλλά χωρίς προφυλακτικά κάθε φορά που έκανες σεξ το 'παιζες κορώνα γράμματα.

Δημοσ.

@Laurielien

Ανοιγεις θεμα και δεν θετεις ερωτημα ουτε και εξηγεις κατι.... :-(

Το τι εκαναν πριν 20932013 χρονια και αν το διασκεδαζαν η οχι το ξερουν μονον εκεινοι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το 'χω ψάξει ιδιαίτερα, απ' όσο ξέρω πάντως τα όργια ήταν ρωμαϊκό φαινόμενο και μάλιστα σημάδι παρακμής. Οι Ελληνες είχαν μεν απελευθερωμένη την σεξουαλικότητα αλλά δεν ενέκριναν τέτοιου είδους διασκέδαση.

Αυτά που έψαξα ισχύουν πάντως. 

Χαχαχα το ίδιο και στη Ρώμη. Αλλά αυτές οι καημένες οι Ασσύριες. Θα πήγαινε ο κάθε στερημένος στο ναό και ήταν υποχρεωμένες να πάνε με τον πρώτο.

Η λέξη ιερόδουλη μας λέει κάτι; Και στην Ελλάδα και στην Κύπρο η ιερά πορνεία πήγαινε σύννεφο.

• Like 4
Δημοσ.

ειτζ δεν υπηρχε μαλαρια , χλαμυδια και τα σχετικα μια χαρα υπηρχαν

Το τι θα γινοταν σκεψου μονο. Χωρις προφυλαξη και αντιμετωπιση.

@Laurielien

Ανοιγεις θεμα και δεν θετεις ερωτημα ουτε και εξηγεις κατι.... :-(

Το τι εκαναν πριν 20932013 χρονια και αν το διασκεδαζαν η οχι το ξερουν μονον εκεινοι.

Δεν θελω να εξηγησω ή να ρωτησω κατι απλα ηθελα να το μοιραστω. Και μερικα ειναι προσφατα.

Δημοσ.

Το τι θα γινοταν σκεψου μονο. Χωρις προφυλαξη και αντιμετωπιση.

σιγα το πολυ πολυ να εκαναν κανενα συμποσιο χαχα 

ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΤΕΡΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ

ναι αλλα φανταζομαι θα ηταν ακριβο και οχι για ολους

Δημοσ.

Προσωπικά μου τεράστια εντύπωση τι social engineer tricks σκαρφίζονταν για να χειραγωγούν τον κοσμάκη οι «πεφωτισμένοι» εκείνης της εποχής και ο κόσμος δεν αντιδρούσε...

Τότε ήταν η θρησκεία που επέβαλλε την πορνεία, σήμερα είναι το χρήμα (ας πούμε ότι είναι μια παγκόσμια «θρησκεία»).

• Like 2
Δημοσ.

σιγα το πολυ πολυ να εκαναν κανενα συμποσιο χαχα 

ναι αλλα φανταζομαι θα ηταν ακριβο και οχι για ολους

γιατι να είναι ακριβό ? σουβλάκια δεν τρώγανε τότε? τόσα άντερα

Δημοσ.

Καμια σχέση τα std της αρχαίας εποχής με τα μετέπειτα (βλέπε μεσαίωνα) έως τώρα. (βλέπε HIV / hpv). Βέβαια δεν υπήρχαν και κατάλληλες θεραπείας γιαυτο κάτι σχετικά απλό θέριζε κόσμο. Οσον αφορά τα όργια και η Ρώμη και η Ελλάδα ήταν στην κορυφή. :)

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά μου τεράστια εντύπωση τι social engineer tricks σκαρφίζονταν για να χειραγωγούν τον κοσμάκη οι «πεφωτισμένοι» εκείνης της εποχής και ο κόσμος δεν αντιδρούσε...

Τότε ήταν η θρησκεία που επέβαλλε την πορνεία, σήμερα είναι το χρήμα (ας πούμε ότι είναι μια παγκόσμια «θρησκεία»).

Δεν θα έλεγα ότι είναι το ίδιο. Την δαιμονοποίηση της συνουσίας την έφερε ο χριστιανισμός που κουβαλάει τα κόμπλεξ των μονοθεϊστικών θρησκειών (όπως και κάθε μονοθεϊστική θρησκεία).

Π.χ., αυτό με τον δανεισμό της γυναίκας το βρίσκω εντελώς ευγονική. Θαρρώ πως γίνεται και σήμερα, αλλά βαπτισμένο με το όνομα "κοινωνικές τάξεις" και "δεν ταιριάζουμε", "έχουμε άλλα ενδιαφέροντα", "είμαστε από διαφορετικούς κόσμους". Προσωπικά θεωρώ πολύ πιο ωφέλιμο για την κοινωνία να γίνεται (τότε, σήμερα δεν μπορώ να φανταστώ εάν υπάρχει λόγος και δεν μπορώ να το φανταστώ εν γένει γιατί ζω στο σήμερα) η προσέγγιση του τότε μιας και λίγοι άνθρωποι, χωρίς τεχνολογία... ε.. ό,τι skills από κληρονομικότητα μάζευαν οι απόγονοι καλό ήταν.

Αυτό που μπορεί να φανεί πάντως, είναι το πόσο κακό έχουν κάνει οι μονοθεϊστικές θρησκείες στην σεξουαλική ζωή των ανθρώπων.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...