johnnaros1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ξυρίστηκες;; Τα παπούτσια τα πέταξες;; Αν ναι έχει καλός θα γαργαλίσεις αλλιώς με το πουλί (καναρίνι) στο χέρι πάλι..
bedazzled Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Να μας πεις την εμπειρία σου με την φορτωτική.
SpirosRonto Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ωραια λοιπόν #φορτοwin #φορτοstory Πάτησα ναι σε μια κοπέλα μου πατάει και εκείνη. Αρχίζω στέλνω χαλαρά διάλογος παίζω ένα χαλαρό 5-4-1 μετά από λίγο το γυρναω σε 3-5-2 και καταληγω να παίζω ολοκληρωτικο 0-0-11 με φορ Κριστιανο ροναλντο, όλα καλά κανονίζουμε να βγούμε,να σημειώσω νεαρός φορτωτης είμαι δεν έχω την εμπειρία των μεγαλύτερων φορτωτων αλλά πάει καλά το ραντεβού πέφτει και φασωματακι στο Μοναστηράκι (το ινδικό που με πηγε μου γαμησε τα πρεκια) και από εκεί και πέρα ένα φόρτωμα συνολικά μέχρι τώρα το οποίο έγινε πριν λίγες μέρες μιας και δεν μένει κοντά από εκεί που μένω και δίνουμε και πανελλήνιες οπότε δεν υπάρχει χρόνος but job done! 1
Demetra_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εγώ που φορτωσα μέσω τιντερ τι να πω? είχαμε τα greeklish τώρα έχουμε και slang λέξεις ...ωρε που πάει αυτή η νεολαία μετακομίσεις-φορτώσεις θα ανοίξουμε κέντρο δραστηριοτήτων 4
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ξυρίστηκες;; Τα παπούτσια τα πέταξες;; Αν ναι έχει καλός θα γαργαλίσεις αλλιώς με το πουλί (καναρίνι) στο χέρι πάλι.. Τίποτα από τα δύο... Δεν μπορώ να καταλάβω πως έπεσες μέσα
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τo tinder αν εισαι usa μια χαρα δουλευει,ελλαδα με τιποτα και ουτε προκειται ποτε.Εκτος αν εισαι κολοφαδρος και παιζεις σε καμια τουριστρια που το ψαχνει..... μια χαρά δουλευει τυπε. αγγλια περισσοτερο ελλάδα ποιο δυσκολα αλλα παιζει φασουλα
Demetra_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Γεράματα Δήμητρα... άστα να πάνε με ένα ματς, πηδάς χάθηκαν τα ραντεβουδάκια, τα φλερτ στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. ακόμα και τον παίδαρο με ένα κλικ τον βρίσκεις... να δεις που σε λίγα χρόνια θα κάνουν ρομπότ άντρες/γυναίκες και θα κάνετε εδώ νήμα για να λέτε ποιο ρομπότ τάδε εταιρίας "βολεύει" καλύτερα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις