Προς το περιεχόμενο

Tinder, yay or nay?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξυρίστηκες;; Τα παπούτσια τα πέταξες;; Αν ναι έχει καλός θα γαργαλίσεις αλλιώς με το πουλί (καναρίνι) στο χέρι πάλι.. :-D

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωραια λοιπόν #φορτοwin #φορτοstory Πάτησα ναι σε μια κοπέλα μου πατάει και εκείνη. Αρχίζω στέλνω χαλαρά διάλογος παίζω ένα χαλαρό 5-4-1 μετά από λίγο το γυρναω σε 3-5-2 και καταληγω να παίζω ολοκληρωτικο 0-0-11 με φορ Κριστιανο ροναλντο, όλα καλά κανονίζουμε να βγούμε,να σημειώσω νεαρός φορτωτης είμαι δεν έχω την εμπειρία των μεγαλύτερων φορτωτων αλλά πάει καλά το ραντεβού πέφτει και φασωματακι στο Μοναστηράκι (το ινδικό που με πηγε μου γαμησε τα πρεκια) και από εκεί και πέρα ένα φόρτωμα συνολικά μέχρι τώρα το οποίο έγινε πριν λίγες μέρες μιας και δεν μένει κοντά από εκεί που μένω και δίνουμε και πανελλήνιες οπότε δεν υπάρχει χρόνος but job done!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που φορτωσα μέσω τιντερ τι να πω?

είχαμε τα greeklish τώρα έχουμε και slang λέξεις ...ωρε που πάει αυτή η νεολαία 

μετακομίσεις-φορτώσεις θα ανοίξουμε κέντρο δραστηριοτήτων 

• Like 4
Δημοσ.

Ξυρίστηκες;; Τα παπούτσια τα πέταξες;; Αν ναι έχει καλός θα γαργαλίσεις αλλιώς με το πουλί (καναρίνι) στο χέρι πάλι.. :-D

Τίποτα από τα δύο... Δεν μπορώ να καταλάβω πως έπεσες μέσα :lol:

Δημοσ.

Τo  tinder αν εισαι  usa   μια χαρα δουλευει,ελλαδα με τιποτα και ουτε προκειται ποτε.Εκτος αν εισαι κολοφαδρος και παιζεις σε καμια τουριστρια που το ψαχνει.....

μια χαρά δουλευει τυπε. αγγλια περισσοτερο ελλάδα ποιο δυσκολα αλλα παιζει φασουλα

Δημοσ.

Γεράματα Δήμητρα... :P

άστα να πάνε με ένα ματς, πηδάς

χάθηκαν τα ραντεβουδάκια, τα φλερτ στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

ακόμα και τον παίδαρο με ένα κλικ τον βρίσκεις... 

να δεις που σε λίγα χρόνια θα κάνουν ρομπότ άντρες/γυναίκες και θα κάνετε εδώ νήμα για να λέτε ποιο ρομπότ τάδε εταιρίας "βολεύει" καλύτερα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...