Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα πως μπορω να δω τα επομενα επεισοδια απο το Ant1Next.gr αφου μου λεει οτι ειναι μονο διαθεσιμο στην Ελλαδα αρα θελω μια ελληνικη ip αντι κυπριακη που εχω πως την αποκτω δωρεαν ;

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα πως μπορω να δω τα επομενα επεισοδια απο το Ant1Next.gr αφου μου λεει οτι ειναι μονο διαθεσιμο στην Ελλαδα αρα θελω μια ελληνικη ip αντι κυπριακη που εχω πως την αποκτω δωρεαν ;

vpn its your best freind i think 

Δημοσ.

καλησπερα να ξερεις οτι δεν ειναι δωρεαν να δεις τα επομενα επεισοδια 

δες εδω Οι τιμές που αναγράφονται στον τιμοκατάλογο είναι τελικές, δηλαδή περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. και κάθε άλλο φόρο και επιβάρυνση. 

Κλήση,στο,901 151 3131,με κόστος κλήσης 1? από σταθερό τηλέφωνο και 1,03? από κινητό για ενεργοποίηση,ενός,(1) επεισοδίου στην διάρκεια διαθεσιμότητας του. 

Κλήση,στο,901 151 5600,με κόστος κλήσης 2,46? από σταθερό τηλέφωνο και 2,89? από κινητό για ενεργοποίηση,πέντε,(5) επεισοδίων από οποιαδήποτε σειρά, ανάλογα με την διαθεσιμότητά τους και στην διάρκεια της διαθεσιμότητας τους. 

SMS στο,54991,γράφοντας τη λέξη,NEXT με κόστος 1,23? για ενεργοποίηση,ενός,(1) επεισοδίου στην διάρκεια διαθεσιμότητας του. 

Αγορά με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα κόστος 1? για ενεργοποίηση,ενός,(1) επεισοδίου στην διάρκεια διαθεσιμότητας του. 

Αγορά με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα κόστος,2,46?,για ενεργοποίηση,πέντε,(5) επεισοδίων από οποιαδήποτε σειρά, ανάλογα με την διαθεσιμότητά τους και στην διάρκεια της διαθεσιμότητας τους.

Στην θεση σου δεν θα τα αγοραζα αλλα θα τα εβλεπα μετα την προβολη δεν εχει νοημα να πληρωσεις ενω θα το δεις στην τηλεοραση καποια στιγμη. 

Δημοσ.

βάλε στο Chrome το extension

unlimited free vpn Hola

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...