Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να παίξω granblue fantasy (google chrome based , παίζει με app) . Προχθές ήταν κομπλέ , χθες όμως είχε τρελό ping , αργούσε 10++ sec οπότε το έψαξα κ κάποιος μου είπε πως έχουν βάλει ip priority jap και επειδή έχει υπερβολικά πολύ κόσμο όπως είναι λογικό η δική μου ip είναι στις τελευταίες στην ουρά .

Οπότε θέλω σας παρακαλώ να μου προτείνετε ένα vpn για japan όμως , το τονίζω γιατι δοκίμασα αρκετά όμως χρειάζονται να πληρώσεις που κ πάλι δεν ξέρω αν θα δουλέψει καλύτερα απο το hotspot shield που χρησιμοποιώ τώρα (400+ ping με test εδώ

Ευχαριστώ ^^ 
Α και δοκιμάστε το game όποιος γουστάρει rpg,

δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με παιχνίδι κινητών/browser(πέρα απο το κομμάτι του gacha που προσωπικά το κυνηγάω στα games ) etc , θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται σε playstation κ xbox κ να κάνει πάταγο , έχει τρελό βάθος.

Δημοσ.

κανείς ? έχω δοκιμάσει free vpn , τα ίδια κολοκύθια τόσες μέρες
το delay απο 3 μέχρι και 5 sec μετά το κλικ , μ έχουν σπάσει τα .. νεύρα..

Δημοσ.

Επειδή είμαι περίεργος, μόλις τώρα έκανα εγκατάσταση το app και κατάφερα με λίγη δυσκολία να κάνω εγγραφή στο παιχνίδι και έπαιξα λίγο.

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει με εσένα, εγώ πάντως έπαιζα σφαίρα για 1 ώρα περίπου και το μεγαλύτερο lag που αντιμετώπισα ήταν περίπου 2 δευτερόλεπτα.

Οπότε μην ψάχνεις για vpns και χαζομάρες. Κάνε ένα reboot στο router και ίσως στρώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είμαι περίεργος, μόλις τώρα έκανα εγκατάσταση το app και κατάφερα με λίγη δυσκολία να κάνω εγγραφή στο παιχνίδι και έπαιξα λίγο.

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει με εσένα, εγώ πάντως έπαιζα σφαίρα για 1 ώρα περίπου και το μεγαλύτερο lag που αντιμετώπισα ήταν περίπου 2 δευτερόλεπτα.

Οπότε μην ψάχνεις για vpns και χαζομάρες. Κάνε ένα reboot στο router και ίσως στρώσει.

τελικά δεν ήταν θέμα δικτύου,  ήθελε επανεγκατάσταση ο chrome , απότι φαίνεται με τον τελευταίο δεν την πάλευε 

σ ευχαριστώ πάντως π το εψαξες 

Επεξ/σία από Vapir

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...