Προς το περιεχόμενο

Paysafe Card από τα Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καταστήματα lidl είδα ότι πουλάνε κάρτες paysafe. Γνωρίζει κάποιος φίλος αν οι κάρτες αυτές είναι Γερμανικές?. θέλω να κάνω μια αγορά με paysafe αλλά με μπλοκάρει το κατάστημα γιατί αναγνωρίζει ότι το PIN των καρτών που βάζω είναι από Ελλάδα.

Δημοσ.

Αν σαν PIN έχουν εκδοθεί  Γερμανία, και έχουν προπληρωθεί εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα .Δεν εχει σημασια απο που θα κανεις την εξαργυρωση.  πχ φιλος μου εχει συγγενεις Γερμανια και του στελνουν PIN γερμανικά και κανει κανονικά αγορες απο Ελλάδα.

Δημοσ.

Αν σαν PIN έχουν εκδοθεί  Γερμανία, και έχουν προπληρωθεί εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα .Δεν εχει σημασια απο που θα κανεις την εξαργυρωση.  πχ φιλος μου εχει συγγενεις Γερμανια και του στελνουν PIN γερμανικά και κανει κανονικά αγορες απο Ελλάδα.

Ε άλλο αυτό. Φαντάζομαι πως το κατάστημα Lidl που λες θα έχει ελληνικό μηχάνημα όπως πχ τα περίπτερα και γι αυτό την αναγνωρίζει ως ελληνική και την μπλοκάρει

Δημοσ.

Εχουν καρτες ετοιμες prepaid πχ 50 ευρω  οπως αγοραζεις ετοιμες καρτες για playstore- appstore-playstation network . Δεν τις εκδιδουν με μηχανακι εκεινη την ωρα. Απλά δεν ξέρω αν ειναι γερμανικές 

Δημοσ.

γιατι δεν παιρνεις απο περιπτερο? εχουν pay.. η bet 365 δεχεται κανονικα.. για τι χρηση την θελεις?

Δημοσ.

Δεν παίζω στοίχημα φίλε μου γιατί μόνο κάτι τέτοια σάπια site επιτρέπουν. Για origin - uplay -steam υπάρχει φραγή για Ελλάδα.

Για steam έχουν βγει prepaid steam cards.

Δημοσ.

Δε θα δουλέψει η Paysafe από τα Lidl. Οταν υπήρχε η απαγορευση τα μηχανάκια τους δεν εβγαζαν καθόλου. Αρα μην περιμένεις να δουλέψει σε άλλα εκτός από όσα αναφερονται στο site της paysafecard

Δημοσ.

Δεν παίζω στοίχημα φίλε μου γιατί μόνο κάτι τέτοια σάπια  site επιτρέπουν. Για  origin - uplay -steam υπάρχει φραγή για Ελλάδα.

Μην ασχολείσαι με μπιχλιμπιδια τυπου paysafe card. 

Βγάλε μια κάρτα revolut για να βρεις την υγεια σου με τα CCs.

Υπάρχει ήδη σχετικό και αναλυτικό θέμα στο insomnia

• Like 1
  • 4 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...