Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα απενεργοποιείς τον Flash Player για να μη τρέχει συνεχώς

https://www.howtogeek.com/188059/how-to-enable-click-to-play-plugins-in-every-web-browser/

επίσης τρέχεις αυτό ( μας δίνεις αναφορά Health - Performance του δίσκου , όπως και το μοντέλο του )

http://download.cnet.com/Hard-Disk-Sentinel/3000-2086_4-10466403.html

βγάλε ό,τι τρέχει στην εκκίνηση

https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx

https://www.howtogeek.com/school/sysinternals-pro/lesson6/all/

να δεις εαν πηγαίνει καλύτερα , πόσο καιρό έχεις το δίσκο σου ; B)

έχω απενεργοποιήσει τα πάντα από την εκκίνηση (εκτός από antivirus και ένα volume panel της κάρτας ήχου).

Έκανα και κάτι άλλα πραγματάκια μικρά που βρήκα.

Το σημαντικό είναι ότι αφαίρεσα αρκετό χώρο από τους σκληρούς δίσκους (γιατί ήταν πήχτρα) και τώρα φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα..

Ίσως τελικά θα έπρεπε να βγάλω εντελώς και το Avast όπως μου είχαν πει, αλλά φοβάμαι τους ιούς..

Στο firefox πάντως δεν έχω ενεργοποιημένα τα add-ons του.

Όχι δεν φαίνεται με πρόγραμμα. Άνοιξε το κουτί και δες πάνω του τι γράφει.

Οκ, όταν βρω την ευκαιρία θα το κάνω γιατί τώρα είναι κάπως δύσκολο..

Δημοσ.

Να την πετάξει την ψύξη. Τι να την κάνει? Είναι ερώτηση αυτή? 

Θαρρω πως αναφερεται στο heatsink των mosfets ως "gaming" mobo ενω μπορει να παρει μια πιο simple και να γλυτωσει τα επιπλεον ευρω για τα gaming features τα οποια ομολογω πως δεν θα του χρησιμευσουν πουθενα.

Edit: Απο κεκτημενη ταχυτητα προσπερασα την απαντηση του ιδιου που αναφερει ακριβως αυτο που λεω και εγω..

• Like 1
Δημοσ.

Θαρρω πως αναφερεται στο heatsink των mosfets ως "gaming" mobo ενω μπορει να παρει μια πιο simple και να γλυτωσει τα επιπλεον ευρω για τα gaming features τα οποια ομολογω πως δεν θα του χρησιμευσουν πουθενα.

Edit: Απο κεκτημενη ταχυτητα προσπερασα την απαντηση του ιδιου που αναφερει ακριβως αυτο που λεω και εγω..

Ποια gaming features μωρέ? Αναφέρθηκα σε τέτοια? Διαβάζετε ότι θέλετε νου φαίνεται.

Δημοσ.

Μιλα πιο ομορφα καταρχας. Δεν σου επιτεθηκε κανεις για να απαντας με τετοιο υφος.

Οχι, δεν αναφερθηκες σε gaming features αλλα η mobo που προτεινες τα εχει οποτε ειναι αναγκαιο να σχολιαστουν οταν ο ts προοριζει την χρηση για office δουλειες και εχει πολυ αυστηρο budget.

Εκτος αυτου, εσυ εισαι αυτος που διαβαζει επιλεκτικα μιας και ειπα πρωτα για τα heatsinks στα VRMs και μετα για τα επιπλεον features.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια gaming features μωρέ? Αναφέρθηκα σε τέτοια? Διαβάζετε ότι θέλετε νου φαίνεται.

Ts,παιρνεις μια μητρικη με 30 € λιγοτερα,εγω δε βλεπω λογο να παρεις τετοια.

Edit : gaming λεγεται η μητρικη που προτεινες στο κατω κατω

Επεξ/σία από countass
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν μίλησα σε κανέναν άσχημα αλλά επειδή δεν βρήκατε κάτι που να έγραψα προσπαθείτε να μου προσάψετε ότι σας μίλησα άσχημα. Ο άλλος κόλλησε στο gaming που ως γνωστόν είναι ταμπέλα και τίποτα άλλο. Τόσο σχετικός είναι. Έβγαλε μόνος του το σύμπέρασμα μάλιστα ότι η χρήση είναι για office κλπ πράγμα που δεν γράφει ποτέ το παλικάρι. Όχι ότι έχει σημασία αλλά λέμε τώρα. Ούτε καν τα ποστ δεν διαβάζει

Να αποσύρεις τον χαρακτηρισμό,. Δεν με ήξερες και απο χθες. Αν δεν προλάβει να το σβήσει ο Mod.

Δημοσ.

Και γιατι οχι μητρικη με 50 ρε συ;βγαινει σχεδον και το τροφοδοτικό αν παρει φτηνη.τι να την κανει την ψυξη;

Συμπερασματικα λοιπον, μια φθηνοτερη μητρικη δεν χρειαζεται ψυξη

ο επεξεργαστης θα εχει ψυκτρα,  οι μητρικες εχουν κατι αναλογο

σε ποια ψυξη αναφερεσαι;

Δημοσ.

Για την ψυκτρα στα vrm λεμε ρε παιδια.αντε και τα δυο σλοτ παραπανω για τις ραμ;τελος παντων,ρωταω γιατι ο συγκεκριμενος να μη δωσει 50 για μητρικη απο τη στιγμη που δε σκεφτόταν αρχικα τετοιο ποσο.

αποσυρω το σχολιο αφου παρεξηγεισαι,αλλα κι εσυ οφειλεις να απαντας πιο ηρεμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...