Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα: Κατεβασα το Skype σε εναν παλιο υπολογιστη που εχω (που τρεχει Windows ΧP) και μετα την εγκατασταση οταν παω να συνδεθω, μου βγαζει το μηνυμα "Δυστυχως δεν μπορεσαμε να συνδεθουμε στο Skype,ελεγξτε τη συνδεση σας στο Internet και προσπαθηστε ξανα". Το περιεργο ειναι οτι οταν προσπαθησα να συνδεθω μεσω του Skype Web δεν ειχα προβλημα, συνδεθηκα κανονικα. 

Μπορει να μου πει καποιος τι φταιει και τι μπορω να κανω; Φταινε τα Xp μηπως; Παντως στη σελιδα του Skype εγραφε οτι τρεχει και με XP η συγκεκριμενη εκδοση. Δυστυχως δεν μπορω να αναβαθμισω τα Windows δε θα σηκωνει ο υπολογιστης νεοτερη εκδοση. 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα: Κατεβασα το Skype σε εναν παλιο υπολογιστη που εχω (που τρεχει Windows ΧP) και μετα την εγκατασταση οταν παω να συνδεθω, μου βγαζει το μηνυμα "Δυστυχως δεν μπορεσαμε να συνδεθουμε στο Skype,ελεγξτε τη συνδεση σας στο Internet και προσπαθηστε ξανα". Το περιεργο ειναι οτι οταν προσπαθησα να συνδεθω μεσω του Skype Web δεν ειχα προβλημα, συνδεθηκα κανονικα. 

Μπορει να μου πει καποιος τι φταιει και τι μπορω να κανω; Φταινε τα Xp μηπως; Παντως στη σελιδα του Skype εγραφε οτι τρεχει και με XP η συγκεκριμενη εκδοση. Δυστυχως δεν μπορω να αναβαθμισω τα Windows δε θα σηκωνει ο υπολογιστης νεοτερη εκδοση. 

Ευχαριστω.

τσεκαρε αν η ωρα και η ημερομινια του Η/Υ ειναι σωστη δλδ πχ

12¨40 πμ 14/4/2016

Δημοσ.

Η ωρα και η ημερομηνια ειναι σωστες. Μηπως πρεπει να αλλαξω κατι απο τις επιλογες; Ο τετραψηφιος αριθμος που εχει στο "χρηση θυρας" για παραδειγμα, μηπως χρειαζεται αλλαγη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...