TechMachine87 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, Έχω μία απορία που απο ότι φαίνεται είναι πολύ περίπλοκη για να λυθεί από την εξυπηρέτηση πελατών της bet365 (σαρκασμός). Κατευθείαν στο ψητό λοιπόν. Έχω ενημερωθεί ότι θα πρέπει να δώσω την διεύθυνση του υποκαταστήματος από το οποίο έχω ανοίξει τον λογαριασμό μου (για ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα). Και η απορία μου εδώ είναι ότι αν θα μπορώ να κάνω ανάληψη από οποιοδήποτε υποκατάστημα της συγκεκριμένης τράπεζας η μόνο απο αυτό που έχω ανοίξει τον λογαριασμό μου (και έχω δωσει την διεύθυνση του ενοειται). Περιμένω (χωρίς αποτέλεσμα) εδώ και 2 μέρες είτε μέσω ζωντανής συνομιλίας είτε μέσω μυνημάτων και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου εδώ, που ίσως κάπιος έχει περάσει το ίδιο με εμένα. Ευχαριστώ όλους όσους έχουν έστω διαβάσει όλο αυτό το κατεβατό (έχοντας απάντηση η όχι).
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Τα χρήματα θα μπούν στο λογαριασμό σου,οπότε ανάληψη από κάθε υποκατάστημα,εκτός και αν ορίζει κάτι άλλο η πολιτική της τράπεζάς σου. Προφάνως η διεύθυνση χρειάζεται για λόγους διασταύρωσης,καθώς το έμβασμα δεν είναι απλή μεταφορά,και φαντάσου να πάει στο 0450 Σάμος,που δεν υπάρχουν τα έγγραφά σου, αντί στο 045 Περιστέρι. Και δεν αφορά την βετ365 το ζήτημα,απορώ πως δεν στο είπαν εξ'αρχής,με την τράπεζα θα πρέπει να μιλήσεις. 1
KeepWalking7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 απλα καλου-κακου δηλωνεις στα στοιχεια το υποκαταστημα που εφτιαξες τον λογαριασμο..απο εκει και περα μπορεις να κανεις αναληψη απο οποιαδηποτε τραπεζα θες..τα χρηματα μπαινουν στον λογαριασμο σου. 1
TechMachine87 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Χίλια ευχαριστώ παίδες. Απλά οι απαντήσεις που μου έδειναν ήταν υπερβολικά ασαφείς (λες και έκαναν copy/paste από το faq τους το οποίο μπορώ να διαβάσω και μόνος μου). Επίσης είναι γενικά η πρώτη τέτοιου είδους online συναλαγή μου και είχα ψιλοαγχωθεί (αν και ξέρω ότι η bet365 είναι αρκετά αξιόπιστη από άποψη συναλαγών) να μην κάνω τίποτα στραβά και δημιουργηθεί πρόβλημα. Και πάλι ευχαριστώ.
Gkostas2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Χίλια ευχαριστώ παίδες. Απλά οι απαντήσεις που μου έδειναν ήταν υπερβολικά ασαφείς (λες και έκαναν copy/paste από το faq τους το οποίο μπορώ να διαβάσω και μόνος μου). Επίσης είναι γενικά η πρώτη τέτοιου είδους online συναλαγή μου και είχα ψιλοαγχωθεί (αν και ξέρω ότι η bet365 είναι αρκετά αξιόπιστη από άποψη συναλαγών) να μην κάνω τίποτα στραβά και δημιουργηθεί πρόβλημα. Και πάλι ευχαριστώ. Μην αγχώνεσαι φίλε μου και γω όταν πήρα πρώτη φορά τα λεφτά μου απο την Bet, τα ίδια μου ζήτησε. Προσωπικά έβαλα την διεύθυνση του κεντρικού καταστήματος της τράπεζας και ήμουν κομπλέ. Σε 3-4 μέρες τα λεφτά ήταν στον λογαριασμό μου. Καλοφάγοτα! 1
thleorasakias Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 στο λογαριασμο που σου ερχεται η μεσω web banking σου εχει ενα τριψηφιο αριθμο πχ εμενα ειναι 705 αγιου νικολαου απλο ειναι...πλεον στην μπετ αν δεν ειναι πανω απο 800 ευρω η αναληψη και εχεις κανει ταυτοποιηση το χρημα μπαινει αυθημερον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα