Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φορουμ, γινεται να αγορασω απ το g2a.com ,μη εχοντας επιλεγμενο το VAT -φπα-?

θα γινει κατι ? θα εχω καποιο προβλημα ?

Δημοσ.

να σε ρωτησω, πατας το buy now ? και αγοραζεις κατευθειαν? ή οχι ?

το λεω επειδη απο κατω βγαζει marketplace sellers ,μην τυχον παρω κανα μεταχειρισμενο :P [ξερ οτι ειναι online απλα μην εχω θεματα με το cd key :P ]

επισης το g2a shield το χρησιμοποιησατε?

Δημοσ.

Δεν θα έχεις πρόβλημα. Το shield καλό είναι να το βάλεις εκτός και αν πρόκειται για πενταροδεκάρες.

Κάτι άλλο που δεν μου αρέσει είναι οτι σου κρατάει έξτρα fees με όποια μέθοδο και αν επιλέξεις (πιστωτική, paypal κλπ.) να γίνει η αγορά..

Δημοσ.

ε απλα το παιχνιδι κανει 7€ και το shield μου βαζει αλλο ενα ευρω :P πατησα check out me paypal αλλα δεν ολοκληρωσα αγορα [να δω τις απαντησεις πρωτα στο τοπικ ] και δεν ειδα κατι παραπανω ως χρεωση..

Δημοσ.

ε απλα το παιχνιδι κανει 7€ και το shield μου βαζει αλλο ενα ευρω :P πατησα check out me paypal αλλα δεν ολοκληρωσα αγορα [να δω τις απαντησεις πρωτα στο τοπικ ] και δεν ειδα κατι παραπανω ως χρεωση..

Δες εδώ π.χ.

post-202580-0-75033700-1460658438_thumb.jpg

Δημοσ.

εμενα το additonal cost μου το βγαζει 1.62 και υπεθεσα θα ειναι το 1 ευρω του shield και τιποτα ισοτιμιες :/

το παιχνιδι ειναι το sims 3 world adventures

Δημοσ.

εφαγα ακυρο με το paypal παντως [προπληρωμενη πειραιως :P ] η paysafe τρωνε και αυτες ακυρο ετσι δεν ειναι ?

Δημοσ.

Εγώ έβαλα λεφτά με χρεωστική Πειραιώς και δεν με χρέωσε τπτ παραπανω. Αυτό μήπως είναι μονο για παυπαλ?

Και με κάρτα έχει χρέωση, πιο μικρή βέβαια

post-202580-0-48620700-1460662670_thumb.jpg

εφαγα ακυρο με το paypal παντως [προπληρωμενη πειραιως :P ] η paysafe τρωνε και αυτες ακυρο ετσι δεν ειναι ?

Paysafe δεν περνάνε πουθενά εκτός απο κάτι μαγαζάκια εντός Ελλάδας. Και κρατάει και σε αυτές προμήθεια.

Δημοσ.

Απ οτι φαινεται εχεις δικαιο. Δεν το ειχα παρατηρησει καν :P

Βασικα ειχα βαλει discount code οπου μου εκοψε κατι λιγα, οποτε δεν το καταλαβα καν στην τελικη τιμη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...