κβαντικος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Ο πυρηνικός πόλεμος έχει σχέση με τον καρκίνο που ανέφερες. Άνθρωποι στον μεσαίωνα πίστευαν ότι οι ασθένειες όπως ελονοσία και πανούκλα ήταν Θεόσταλτες.. Εάν έχεις και εσύ αυτήν την αντίληψη ίσως πρέπει να ανοίξεις κανένα βιβλίο παραπάνω, μιλάμε άσκοπα για αυτό το θέμα και έχουμε βγει off topic... Aν ολα τα φιταξε ο θεος ρε φιλε, τοτε προφανως και οι ασθενειες θεοσταλτες ειναι Επισης καρκινος υπηρχε πολυ πριν τον πυρηνικο πολεμο (ο οποιος δεν εγινε ποτε αλλα τεσπα). Στην τελικη, ο θεος επετρεψε τα καρκινικα κυτταρα να δρουν με αυτον τον τροπο, αρα τι σχεση εχει ο πυρηνικος πολεμος μονο εσυ ξερεις. 1
Exploticon Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δεν δικαιολογώ κανένα "Θείο" φίλε μου.. Αντιθέτως βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά και το βάζω λίγο να λειτουργήσει ! Ούτε εγώ είπα ότι ο Θεός εξάπλωσε τις ασθένειες, είπα ότι δεν τις έδωσε καν, αλλά είναι αποτελέσματα της ζωής του ανθρώπου. Δηλαδή μου λές ότι: Λες σε ένα παιδί μην το κάνεις αυτό γιατί θα χτυπήσεις. Αυτό δεν σε ακούει και το κάνει και γυρίζει με μια πληγή. Εσύ του <<έδωσες>> ή προκάλεσες την πληγή αυτή ; Και τον καρκίνο, και το AIDS εμείς οι άνθρωποι τα δημιουργήσαμε. Ακόμα και ο έμπολα, είναι τεχνητή νόσος πίσω από την οποία βρίσκονται τα μεγάλα μυαλά των φαρμακευτικών εταιρειών ! Στην τελική, αφού ο Θεός μας έδωσε τον καρκίνο, γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν βγάζουν στην φόρα το <<αντίδοτο>> ; Μήπως βγάζουν χαρτζιλίκι από αυτό ; Μήπως ΤΕΛΙΚΑ ο άνθρωπος δεν κάνει κάτι σωστά; Μήπως ΤΕΛΙΚΑ δεν φταίνε πάντα οι άλλοι ; Think ! να και σε κάτι που συμφωνούμε τελικά .... το θέμα έχει ξεφύγει ! ο καθένας έχει τις απόψεις του για το τι είναι δημιούργημα θεϊκό και τι όχι ! απλά ας ελπίζουμε ότι η τεχνολογία βρίσκεται σε "νηπιακή" ηλικία ακόμα ή έστω περνάει σιγά σιγά στην "εφηβεία" ... και "μεγαλώνοντας" ακόμα λίγο θα μπορέσει να βρει το δρόμο της ! Ας ελπίζουμε στον Άνθρωπο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ένας παράλυτος κλασικός-ελληνάρας σκέφτεται -Βάλτε μου το εμφύτευμα να δώσω κωλοδάχτυλο στο πούστη το γιατρό!!
apollotonkosmo Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλα το πρωτο πραγμα που τον εβαλαν να κανει ειναι να περασει την πιστωτικη του απο μηχανημα... Καθιστε ρε παιδια να παρει μια ανασα ο ανθρωπος, ενταξει θα σας πληρωσει δεν θα φυγει ετσι... Δεν αντεχω αλλο...κλαιω...το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα..."πρωτου μεταβουμε στα αλλα ασημαντα τεστ ας δοκιμασουμε αν μπορειτε να πλειρωσετε πρωτα..." 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα