terziscf Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, υπάρχει καποια σελίδα που να παρέχει τουλάχιστον 100gb online αποθηκευτικού χώρου και να μην υπάρχει περίπτωση να χαθούν τα αρχεία μου ή να υποκλαπούν;
an19gi75 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν έχει 100gb free, αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος από το Onedrive. Το χρησιμοποιώ για αρχεία .docx. Για το θέμα της ασφάλειας τι να σου πώ; Μάλλον εξαρτάται από τους κωδικούς σου περισσότερο.
kodorevi8ulis Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, υπάρχει καποια σελίδα που να παρέχει τουλάχιστον 100gb online αποθηκευτικού χώρου και να μην υπάρχει περίπτωση να χαθούν τα αρχεία μου ή να υποκλαπούν; δωρεάν εννοείς ; επίσης το "να μην υπάρχει περίπτωση να χαθούν τα αρχεία ή να υποκλαπούν" ούτε η ίδια η "σελίδα" ίσως δεν μπορεί να το πει, θα το πει κανένας εδώ ; όταν την βρεις , να ψάξεις να δεις αν μπορείς να τα κρυπτογραφείς τα αρχεία , για να έχεις μεγαλύτερη προστασία
terziscf Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 δωρεάν εννοείς ; επίσης το "να μην υπάρχει περίπτωση να χαθούν τα αρχεία ή να υποκλαπούν" ούτε η ίδια η "σελίδα" ίσως δεν μπορεί να το πει, θα το πει κανένας εδώ ; όταν την βρεις , να ψάξεις να δεις αν μπορείς να τα κρυπτογραφείς τα αρχεία , για να έχεις μεγαλύτερη προστασία δωρεαν θα ηθελα να ειναι και με νοιαζει κυριως να μην χαθουν τα αρχεια μου μετα απο καποιο χρονικο διαστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα