Προς το περιεχόμενο

online drive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει καποια σελίδα που να παρέχει τουλάχιστον 100gb online αποθηκευτικού χώρου και να μην υπάρχει περίπτωση να χαθούν τα αρχεία μου ή να υποκλαπούν;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει 100gb free, αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος από το Onedrive. Το χρησιμοποιώ για αρχεία .docx. Για το θέμα της ασφάλειας τι να σου πώ; Μάλλον εξαρτάται από τους κωδικούς σου περισσότερο.

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει καποια σελίδα που να παρέχει τουλάχιστον 100gb online αποθηκευτικού χώρου και να μην υπάρχει περίπτωση να χαθούν τα αρχεία μου ή να υποκλαπούν;

δωρεάν εννοείς ; 

επίσης το "να μην υπάρχει περίπτωση να χαθούν τα αρχεία ή να υποκλαπούν" ούτε η ίδια η "σελίδα" ίσως δεν μπορεί να το πει, θα το πει κανένας εδώ ; 

όταν την βρεις , να ψάξεις να δεις αν μπορείς να τα κρυπτογραφείς τα αρχεία , για να έχεις μεγαλύτερη προστασία 

Δημοσ.

δωρεάν εννοείς ; 

επίσης το "να μην υπάρχει περίπτωση να χαθούν τα αρχεία ή να υποκλαπούν" ούτε η ίδια η "σελίδα" ίσως δεν μπορεί να το πει, θα το πει κανένας εδώ ; 

όταν την βρεις , να ψάξεις να δεις αν μπορείς να τα κρυπτογραφείς τα αρχεία , για να έχεις μεγαλύτερη προστασία 

δωρεαν θα ηθελα να ειναι και με νοιαζει κυριως να μην χαθουν τα αρχεια μου μετα απο καποιο χρονικο διαστημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...