Προς το περιεχόμενο

iPhone 5s Καμία υπηρεσία rsim μετά από update iOS 9.3.1


alex52

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά σε όλους .

Έχω ένα iPhone 5s κλειδωμένο σε δίκτυο T-mobile Montenegro , το ξεκλειδώνο μια χαρά με μια rsim 10 plus .

Το κινητό το έκανα και activated με την rsim επιλέγοντας 2g&3g&4g mode και βάζοντας τον κωδικό του δικτύου λειτουργούσε άψογα .

Το πρόβλημα προέκυψε γιατί έκανα την πατάτα και το αναβάθμισα για τον λόγο ότι είχε iOS 7.0.4 και δεν μπορούσε να δουλέψει το android wear Moro 360 το οποίο το χρειάζομαι στην δουλειά μου και έπρεπε να λειτουργεί όποτε και για αυτό τον λόγο αναβάθμισα ξερωντας ότι υπάρχει ο κίνδυνος να κλειδώθω αλλά διαβάζοντας στο site της rsim έλεγε ότι το υποστηρίζει .

Μέτα το restore /update σε iOS 9.3.1 το κινητό ξανά ζητάει activated επιλέγοντας 2g&3g&4g mode και κάνοντας αποδοχή κατα την επανεκκίνηση της συσκευής δεν μπορούσα να το ενεργοποιήσω ξανά προσπαθώ και επιλέγω μια διαφορετική επιλογή το iOS 9 cdma /4g card το κινητό ενεργοποιητε εμφανίζει τον πάροχο μου cosmote κανονικά συνεχίζοντας όμως τις ρυθμίσεις κατα την πρώτη διαμόρφωση του κινητού το σήμα του παρόχου κόβετε και την θέση πέρνει καμία υπηρεσία .

Όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις της rsim και ξανά επιλέγω 2g&3g&4g mode μετά την επανεκκίνηση μου ζητάει ξανά activated η συσκευή κάτι το οποίο δεν μπορώ να ολοκληρώσω όταν την αφαιρώ το κινητό εισέρχεται κανονικά στο μενού .

Μια βοήθεια στο τι πάει στραβά !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εννοω νεοτερη εκδοση της r-sim απλα οι τυπο ενω θα μπορουσαν να βγαζουν patch για καθε ios update κονομανε με το να σου πουλανε νεες καρτουλες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς όπως τα λες είναι εγώ έχω την rsim 10 plus όπου λέει στο site ότι υποστηρίζει και το iOS 9.3.1 αλλά διαπίστωσα ότι σε αυτή την έκδοση υπάρχει ασυμβατότητα που μπορούσε να λυθεί με patch .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Έχω ξεκλειδώσει το κινητό με την επιλογή ios9.cdma4gcard μπορώ να κάνω κλήσεις ενεργοποίησα τα δεδομένα μπαίνω στο internet κανονικά από το κινητό μου το θέμα είναι ότι όταν προσπαθούν να με πάρουν τηλ τους λέει ότι είναι κλειστό το κινητό μου.

Δέχομαι κανονικά τις κλήσεις μόνο όταν ενεργό ποιήσω τα δεδομένα του κινητού.

Υπάρχει κανένα patch δεν μπορώ να βρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπότε μόνο με rsim αλλά πολλά κόλπα κάνει παλιά θυμάμαι δεν υπήρχαν τέτοια πρόβληματα τώρα με τις καινούργιες και καλά υποστηρίζει όλες τις sim αλλά τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβάζω σε ξένα φόρουμ ότι μόνο με rsim 10 λειτουργεί σωστά όχι με την plus αλλά εάν δεν κάνει και αυτή δουλειά τη κάνω μετά τσάπα τα λεφτά δεν καθόμουν στο iOS 7. Το θέμα είναι δεν υπάρχει jailbreak στο ios9.3.1 να υπήρχε κάτι θα έβρισκα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο το Iphonehellas εχω διαβασει κι αλλη περιπτωση που δε του δουλεψε σωστα. Αν την παρεις απο κανενα ebay μπορεις να διεκδικησεις τα χρηματα σου πισω αν δε σου δουλεψει. Αν δε βαριεσαι, δοκιμασε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...