Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό εστιατόριο στην Αθηνα ή στα προάστια της με ωραίο ρομαντικό χώρο, για επέτειο? Κατι πιο επισημο ομως..Οι τιμές να μην είναι στο Θεό..

Έχει κάποιος να προτείνει κάτι? Παρακαλώ το θέμα να μην χλευαστει κ να κρατηθεί σε σοβαρό ύφος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Δε χρειαζεσαι καποιοι ιδιαιτερο ρομαντισμο στο χωρο μωρε...οποιοδηποτε καλο εστιατοριο, βραδυ ωραιο θα ναι.

Κοιτα αν θες κατι ψιλοεπισημο , το Ανετον του Καλλιδη ειναι εξαιρετικη επιλογη. Εχει καταπληκτικο φαγητο, ειναι μικρος ωραιος χωρος. Απο τιμες γυρω στα 30€ Το ατομο χωρις κρασι.

Αν παλι θες κατι λιγο οικονομικοτερο, το living στη Γλυφαδα ειναι και ωραιος χωρος και καλο φαγητο και ωραια κοκτειλ. Την Κυριακη δυο ατομα για ενα ορεκτικο μια σαλατα και δυο κυριως δωσαμε 20€ ο καθενας. Δεν ειναι κλασσικο εστιατοριο ειναι τυπου all day cafe bar restaurant

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό εστιατόριο στην Αθηνα ή στα προάστια της με ωραίο ρομαντικό χώρο, για επέτειο? Κατι πιο επισημο ομως..Οι τιμές να μην είναι στο Θεό..

Έχει κάποιος να προτείνει κάτι? Παρακαλώ το θέμα να μην χλευαστει κ να κρατηθεί σε σοβαρό ύφος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

προσωπικη αποψη χωρις να θελω να φανει παραξενη η απαντηση αλλα πολυ στημενο οτι ειναι επετειο και πρεπει να παμε σε ενα εστιατοριο.τοο formal και συνηθισμενο.Θα προτιμουσα δηλαδη να τις εκανα εκπληξη κανα weekend και να τα εισιτηρια παρα εστιατοριο.προσωπικη αποψη

• Like 6
Δημοσ.

προσωπικη αποψη χωρις να θελω να φανει παραξενη η απαντηση αλλα πολυ στημενο οτι ειναι επετειο και πρεπει να παμε σε ενα εστιατοριο.τοο formal και συνηθισμενο.Θα προτιμουσα δηλαδη να τις εκανα εκπληξη κανα weekend και να τα εισιτηρια παρα εστιατοριο.προσωπικη αποψη

Αυτο.

Παρακαλώ το θέμα να μην χλευαστει κ να κρατηθεί σε σοβαρό ύφος.

Εχεις δει να χλευάζεται thread στο insomnia?  :shock:

• Like 3
Δημοσ.

Υπαρχει καποιο θεμα χρονου οποτε δεν μπορουμε να καταφυγουμε σε εξορμηση δυστηχως.. Ωραια επιλογη το Aneton, καποια αλλη προταση? Σε τετοιο στυλ,επισημο/ψιλοεπισημο,οχι σε στυλ living..

Δημοσ.

Μερικες προτασεις που ισως σου κανουν:

1)Το Ομικρον στην Κηφισια

2)Το Druid στο Π.Φαληρο

3)Το Sale Bianco στην Γλυφαδα

Αν θες πες και οριο σε χρηματα

• Like 1
Δημοσ.

To Druid που αναφέρθηκε είναι μια πολύ καλή επιλογή. Εγώ θα σου πρότεινα και τους Ορίζοντες Λυκαβηττού που είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερο μαγαζί λόγω θέας και έχει μενού σε πολύ καλές τιμές (ενώ δεν του φαίνεται). Επίσης πολύ καλό είναι το Ελαίας Γη στην Πολιτεία (κι αυτό με μενού κάνα 40άρι το άτομο), ενώ μια καλή επιλογή για το κέντρο είναι το Φουάρ. Πιο bar-restaurant το τελευταίο.

• Like 1
Δημοσ.

Γυρω στα 100-120 ευρω στο συνολο max

Τοτε σκεψου και:

4) το Ελαίας Γη που ειπε ο φιλος παραπανω

5) το Premiere στο ξενοδοχειο InterContinental

Δημοσ.

Μου αρεσε παρα πολυ το Ομικρον,και ο χωρος και οι τιμες ειναι λογικες και οχι πολυ τσιμπημενες.Προς τα εκει κλεινω αλλα σκεφτομαι και σαν επιλογη τους Οριζοντες Λυκαβηττου (Αληθεια,ποσο θα βγει εκει περιπου το ατομο πανω κατω μαζι με κρασι για ενα ωραιο μενου ας πουμε)

Δημοσ.

Δες το εδώ απλώς κάνε κι ένα τηλέφωνο ότι ισχύει πριν πας. 

Αυτο ειναι το στανταρ μενου το οποιο σερβιρουν οτι γραφει αυτο που μου εστειλες?

Δημοσ.

Ολα οσα αναναφερθηκαν ειναι πολυ ωραια αλλα σε αυτο το μπατζετ προτεινω Vezene πισω απο το Χιλτον.Στο τοπ 3 για μενα το συγκεκριμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...