Stef_25 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό εστιατόριο στην Αθηνα ή στα προάστια της με ωραίο ρομαντικό χώρο, για επέτειο? Κατι πιο επισημο ομως..Οι τιμές να μην είναι στο Θεό.. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι? Παρακαλώ το θέμα να μην χλευαστει κ να κρατηθεί σε σοβαρό ύφος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
margaritagr Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δε χρειαζεσαι καποιοι ιδιαιτερο ρομαντισμο στο χωρο μωρε...οποιοδηποτε καλο εστιατοριο, βραδυ ωραιο θα ναι. Κοιτα αν θες κατι ψιλοεπισημο , το Ανετον του Καλλιδη ειναι εξαιρετικη επιλογη. Εχει καταπληκτικο φαγητο, ειναι μικρος ωραιος χωρος. Απο τιμες γυρω στα 30€ Το ατομο χωρις κρασι. Αν παλι θες κατι λιγο οικονομικοτερο, το living στη Γλυφαδα ειναι και ωραιος χωρος και καλο φαγητο και ωραια κοκτειλ. Την Κυριακη δυο ατομα για ενα ορεκτικο μια σαλατα και δυο κυριως δωσαμε 20€ ο καθενας. Δεν ειναι κλασσικο εστιατοριο ειναι τυπου all day cafe bar restaurant
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό εστιατόριο στην Αθηνα ή στα προάστια της με ωραίο ρομαντικό χώρο, για επέτειο? Κατι πιο επισημο ομως..Οι τιμές να μην είναι στο Θεό.. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι? Παρακαλώ το θέμα να μην χλευαστει κ να κρατηθεί σε σοβαρό ύφος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων προσωπικη αποψη χωρις να θελω να φανει παραξενη η απαντηση αλλα πολυ στημενο οτι ειναι επετειο και πρεπει να παμε σε ενα εστιατοριο.τοο formal και συνηθισμενο.Θα προτιμουσα δηλαδη να τις εκανα εκπληξη κανα weekend και να τα εισιτηρια παρα εστιατοριο.προσωπικη αποψη 6
hliastsek Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 προσωπικη αποψη χωρις να θελω να φανει παραξενη η απαντηση αλλα πολυ στημενο οτι ειναι επετειο και πρεπει να παμε σε ενα εστιατοριο.τοο formal και συνηθισμενο.Θα προτιμουσα δηλαδη να τις εκανα εκπληξη κανα weekend και να τα εισιτηρια παρα εστιατοριο.προσωπικη αποψη Αυτο. Παρακαλώ το θέμα να μην χλευαστει κ να κρατηθεί σε σοβαρό ύφος. Εχεις δει να χλευάζεται thread στο insomnia? 3
Stef_25 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Υπαρχει καποιο θεμα χρονου οποτε δεν μπορουμε να καταφυγουμε σε εξορμηση δυστηχως.. Ωραια επιλογη το Aneton, καποια αλλη προταση? Σε τετοιο στυλ,επισημο/ψιλοεπισημο,οχι σε στυλ living..
Soulseeker Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μερικες προτασεις που ισως σου κανουν: 1)Το Ομικρον στην Κηφισια 2)Το Druid στο Π.Φαληρο 3)Το Sale Bianco στην Γλυφαδα Αν θες πες και οριο σε χρηματα 1
katergaris79 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 To Druid που αναφέρθηκε είναι μια πολύ καλή επιλογή. Εγώ θα σου πρότεινα και τους Ορίζοντες Λυκαβηττού που είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερο μαγαζί λόγω θέας και έχει μενού σε πολύ καλές τιμές (ενώ δεν του φαίνεται). Επίσης πολύ καλό είναι το Ελαίας Γη στην Πολιτεία (κι αυτό με μενού κάνα 40άρι το άτομο), ενώ μια καλή επιλογή για το κέντρο είναι το Φουάρ. Πιο bar-restaurant το τελευταίο. 1
Soulseeker Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Γυρω στα 100-120 ευρω στο συνολο max Τοτε σκεψου και: 4) το Ελαίας Γη που ειπε ο φιλος παραπανω 5) το Premiere στο ξενοδοχειο InterContinental
Stef_25 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μου αρεσε παρα πολυ το Ομικρον,και ο χωρος και οι τιμες ειναι λογικες και οχι πολυ τσιμπημενες.Προς τα εκει κλεινω αλλα σκεφτομαι και σαν επιλογη τους Οριζοντες Λυκαβηττου (Αληθεια,ποσο θα βγει εκει περιπου το ατομο πανω κατω μαζι με κρασι για ενα ωραιο μενου ας πουμε)
katergaris79 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δες το εδώ απλώς κάνε κι ένα τηλέφωνο ότι ισχύει πριν πας.
Stef_25 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δες το εδώ απλώς κάνε κι ένα τηλέφωνο ότι ισχύει πριν πας. Αυτο ειναι το στανταρ μενου το οποιο σερβιρουν οτι γραφει αυτο που μου εστειλες?
katergaris79 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Αυτο ειναι το στανταρ μενου το οποιο σερβιρουν οτι γραφει αυτο που μου εστειλες? Έχει διάφορα μενού και φυσικά α λα καρτ.
Stef_25 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Στα α λα καρτ οι τιμες ειναι διαφορετικες υποθετω ετσι? Εχεις ιδεα πανω κατω στο περιπου?
Menelaos83 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Ολα οσα αναναφερθηκαν ειναι πολυ ωραια αλλα σε αυτο το μπατζετ προτεινω Vezene πισω απο το Χιλτον.Στο τοπ 3 για μενα το συγκεκριμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα