Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ό,τι και να κάνεις, υδραυλικό μην πάρεις.

Απ' ότι έχω δει στο Brazzers, κατά 99% θα σε γ@μ#σ3ι.

Οι μεταλλικοί σωλήνες είναι οι παροχές του νερού ζεστό /κρύο.

Ό,τι είπε ο groot. Κουβά ή λεκάνη από κάτω, ξεβιδώνεις τον άσπρο, καθαρίζεις,

ξαναβιδώνεις.

σιγα μη παρω , αυτος θα μου πει 50 ευρω για 5 λεπτα δουλεια.

Γι αυτό πέφτει το πήδημα, χρεώνουν πολλά για λίγα λεπτά δουλειάς και πρέπει να γεμίσουν χρόνο για να δικαιολογήσουν την τιμή. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι εγκέφαλος ο νεροχύτης....

Ανοίγεις το ντουλάπι από κάτω. Βρίσκεις δίοδο μέσα στους σωλήνες. Καθαρίζεις. Παράλληλα φροντίζεις να έχεις κουβά να μαζέψεις τα νερά που θα πέσουν και δεν ξεχνάς: Εισπνοή, εκπνοή καθ' όλη την διάρκεια του εγχειρήματος. 

Το παραπανω,απλα να συμπληρωσω να φορας γαντια και με ενα συρματακι να καθαρισεις το εσωτερικο απο την μπιχλα... :eek:

• Like 1
Δημοσ.

αν οντως υπαρχει σοβαρο θεμα και δε γινεται να το κανω εγω.

να το ανοιξω δε παιζει με τιποτα δεν εχω ιδεα τι να κανω.

Να καταλάβεις κάτι, όμως: το να ξεβιδώσεις τους σωλήνες κάτω από το νεροχύτη και να τους πλύνεις (όσα κομμάτια βγαίνουν εντελώς) απλά κάτω από τη βρύση ώστε να φύγει ότι έχει μαζευτεί εκεί μέσα (με το που ανοίξεις ήδη θα βγουν στον κουβά μαζί με το νερό κομμάτια + απλά κοίτα μην φύγουν μεσα στον κουβά τα λαστιχάκια στεγ/ης που μπαίνουν στο μέρος που βιδώνει και τα πετάξεις κατά λάθος), και μετά να τους ξαναβιδώσεις όπως ήταν, δεν αποτελεί "σοβαρό θέμα" που δεν μπορείς να το κάνεις. Αν το βούλωμα είναι εκεί, σε 10-15' έχεις τελειώσει.

Αν οτιδήποτε πέρα από τη δοκιμή με το τουμποφλό, το εντάσεις στο "σοβαρό" που δεν τολμάς, ενώ σου περιγράφουν πόσο απλό είναι, τότε δεν θα πληρώσεις 50άρικο "για ένα 5λεπτο" του άλλου, θα πληρώσεις 50άρικο για το δικό σου 10λεπτο που δεν τόλμησες κάτι απλό.

Υδραυλικό χρειάζεσαι μόνο αν το βούλωμα είναι πέρα από τους σωλήνες που βλέπεις, πιο μέσα στον τοίχο πλέον, που μάλλον θα χρειαστεί ατσαλίνα αν είναι χοντρό το θέμα, και διάφορα χημικά που ρίχνουν και δεν ξερω 'γω τι... Τα άλλα με τους κλασσικούς σωλήνες που φαίνεται ότι έχουν μέρη που ξεβιδώνουν, τ' ανοίγεις, τα καθαρίζεις, τα ξαναβιδώνεις, τέλος.

Δημοσ.

Φίλε μου η κριτική είναι καλοπροαίρετη. Από τη στιγμή που λες πως είσαι άσχετος με το θέμα αναγκαστικά θα φωνάξεις κάποιον που ξέρει.

Δημοσ.

Να καταλάβεις κάτι, όμως: το να ξεβιδώσεις τους σωλήνες κάτω από το νεροχύτη και να τους πλύνεις (όσα κομμάτια βγαίνουν εντελώς) απλά κάτω από τη βρύση ώστε να φύγει ότι έχει μαζευτεί εκεί μέσα (με το που ανοίξεις ήδη θα βγουν στον κουβά μαζί με το νερό κομμάτια + απλά κοίτα μην φύγουν μεσα στον κουβά τα λαστιχάκια στεγ/ης που μπαίνουν στο μέρος που βιδώνει και τα πετάξεις κατά λάθος), και μετά να τους ξαναβιδώσεις όπως ήταν, δεν αποτελεί "σοβαρό θέμα" που δεν μπορείς να το κάνεις. Αν το βούλωμα είναι εκεί, σε 10-15' έχεις τελειώσει.

Αν οτιδήποτε πέρα από τη δοκιμή με το τουμποφλό, το εντάσεις στο "σοβαρό" που δεν τολμάς, ενώ σου περιγράφουν πόσο απλό είναι, τότε δεν θα πληρώσεις 50άρικο "για ένα 5λεπτο" του άλλου, θα πληρώσεις 50άρικο για το δικό σου 10λεπτο που δεν τόλμησες κάτι απλό.

Υδραυλικό χρειάζεσαι μόνο αν το βούλωμα είναι πέρα από τους σωλήνες που βλέπεις, πιο μέσα στον τοίχο πλέον, που μάλλον θα χρειαστεί ατσαλίνα αν είναι χοντρό το θέμα, και διάφορα χημικά που ρίχνουν και δεν ξερω 'γω τι... Τα άλλα με τους κλασσικούς σωλήνες που φαίνεται ότι έχουν μέρη που ξεβιδώνουν, τ' ανοίγεις, τα καθαρίζεις, τα ξαναβιδώνεις, τέλος.

Δεν θα φτασω στο σημειο να ξεβιδωσω τους σωληνες γιατι δυστυχως μπορει να ειναι απλο σαν δουλεια αλλα δε θα το τολμησω μη κανω καμια βλακεια στο τελος. Θα δοκιμασω τωρα σε λιγο τον απλο τροπο που μου προτειναν καποια παιδια , βεντουζα + μαγειρικη σοδα με ζεστο νερο και ξυδι και βλεπουμε! Αν ειναι ενα απλο βουλωμα λογικα κατι θα γινει.

Φίλε μου η κριτική είναι καλοπροαίρετη. Από τη στιγμή που λες πως είσαι άσχετος με το θέμα αναγκαστικά θα φωνάξεις κάποιον που ξέρει.

Δε μου φανηκε καθολου καλοπροαιρετη , προφανως γιατι και δεν ηταν! Αν δεν γινει με απλο τροπο εννοειται πως θα τον καλεσω τι αλλο να κανω αφου δε γνωριζω.

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να το παιρνετε προσωπικα καποιοι. Σκεφτειτε πως μερικοι δεν εχουμε τα χρηματα που ζηταει ο υδραυλικος κι ο καθε υδραυλικος για τις πιο απλες δουλειες. Το οτι καποιοι χρεωνουν υπερβολικα ειναι γνωστο. Δε θα δωσω ουτε 30 ευρω για ενα βουλωμενο νεροχυτη,εκτος αν οντως υπαρχει σοβαρο θεμα και δε γινεται να το κανω εγω. Κατα τ'αλλα βοηθεια ζητησα , μιας και δε μου εχει ξανατυχει. Αν καποιοι δε θελετε να βοηθησετε αλλα να ασκεισετε κριτικη που δε πληρωνω τον υδραυλικο να ερθει καλυτερα μη σχολιαζετε.

Γιατι κι εμενα μου την δινει.

Ευχαριστω.

Αδερφέ, καλά σου λένε. Εάν νομίζεις ότι είναι ακριβά, κάνε το μόνος σου. Εάν δεν μπορείς, τότε γιατί απορείς που είναι ακριβά; Αφού εσύ δεν μπορείς, τότε σημαίνει ότι δεν μπορεί ο καθένας. Εάν δεν μπορεί ο καθένας να το κάνει, γιατί να είναι φθηνό;

Μπορείς να το κάνεις; Κάνε το. Δεν μπορείς; Πλήρωσε. Η γκρίνια είναι για το θεαθήναι μόνο.

Δημοσ.

Βεντουζα ειναι πολυ καλη λυση. Πιθανα να κανεις δουλεια σου χωρις να γεμισεις νερα - απο ξεβιδωματα κλπ. Αν δε θες να αγορασεις δοκιμασε τη 2η λυση.

Εχω πεσει πανω σε βουλωμενη χεστρα, να κανω μαλαξεις. Υδραυλικος πανω κατω θα μου παιρνε 200αρι-250αρι. Εδωσα πονο με τη βεντούζα. Τοσο που οταν ξεβουλωσε δάκρυσα σαν να ειχα επαναφερει νεκρο στη ζωη.

• Like 5
Δημοσ.

Εχω πεσει πανω σε βουλωμενη χεστρα, να κανω μαλαξεις. Υδραυλικος πανω κατω θα μου παιρνε 200αρι-250αρι. Εδωσα πονο με τη βεντούζα. Τοσο που οταν ξεβουλωσε δάκρυσα σαν να ειχα επαναφερει νεκρο στη ζωη.

Φώναζες και "clear" κάθε φορά που βεντούζωνες;

• Like 6
Δημοσ.

Εγω ειχα παρει μια μεγαλη σύριγγα απο φαρμακειο και τραβαγα το νερο απο τους σωληνες και το εριχνα πισω με πιεση και ξεβουλωσε 

Δημοσ.

Αν παλεύεις ακόμα τσέκαρε κι αυτό, κάνει δουλειά ακόμα και αν έχει νερό ο νεροχύτης, όπως ο δικός σου.

5000204578362.jpg?w=273&h=364

Άστο λίγη παραπάνω ώρα απ'ό,τι λέει όμως.

Δημοσ.

Αν παλεύεις ακόμα τσέκαρε κι αυτό, κάνει δουλειά ακόμα και αν έχει νερό ο νεροχύτης, όπως ο δικός σου.

5000204578362.jpg?w=273&h=364

Άστο λίγη παραπάνω ώρα απ'ό,τι λέει όμως.

ποιος λεει τετοια πραγματα οτι χαλανε οι σωληνες με τα τουμποφλο?

τα πλαστικα δεν αντιδρουνε με τιποτα, δωσε οξεα και βασεις οσο θες τιποτα δε θα χαλασει

εγω αυτο πιο πανω μια φορα το ξεχασα 6 μερες μεσα στις σωληνωσεις.

καθαριζα τη κουζινα, φοιτητης πριν φυγω για διακοπες και ξεχασα να το ξεπλυνω.....

ηρθα μετα απο μια βδομαδα, κομπε ο νεροχυτης. γυαλιζοσουν κανονικα

δωσε πονο μη φοβασαι

ατσαλινα και τουμποφλο 

• Like 1
Δημοσ.

Γεμισε με νερο ενα μεγαλο πλαστικο μπουκαλι 1,5 λιτρου αναψυκτικου, οχι νερου δεν κάνει.

Γυρισε το γρηγορα αναποδα και βαλε το στο στομιο του μπουκαλιου στην τρυπα του νεροχυτη. Πιεσε το μπουκαλι οσο πιο δυνατα και αποτομα μπορεις απο τα πλαγια και με τα 2 χερια. Επανελαβε και θα ξεβουλωσει

Δημοσ.

απλα με το τουμποφλο εχω ακουσει πως μπορει να τρυπησουν οι σωληνωσεις. να το ανοιξω δε παιζει με τιποτα δεν εχω ιδεα τι να κανω.

αυτο θα δοκιμασω να δω τι θα γινει! χωρις τουμποφλο για αρχη

Οι σωληνες ειναι πλαστικοι εδω κ 20 χρονια.Δεν επηρεαζονται απο τουμποφλο.

Δοκιμασε οτι σου ειπαν βεντουζα ζεστο νερο κ τουμποφλο κλπ.

Αν δε βγαλεις ακρη καθως ενδεχεται το βουλωμα ναναι πιο βαθια στην αποχετευση η σε καμια γωνια,φωναζεις υδραυλικο φερνει ηλεκτρικη ατσαλινα κ ανοιγει δρομο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για αρχή, ποιές σωληνώσεις ανοίγω; Επίσης στο πάνω αριστερά βίδωμα δεν υπάρχει κόλλα (ή κάτι παρεμφερές που όμως δεν γνωρίζω τι είναι), με αποτέλεσμα να ξεχειλίζει νερό όταν τρέχει με πίεση το νερό από επάνω. Τι είναι αυτή η κόλλα και από που την αγοράζω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...