Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν θεωρεις τα μαθηματικα αδιαφορα και δε τα γουσταρεις και γενικως αν δεν εχεις μαθει ηδη να σκεφτεσαι στην ηλικια που βρισκεσαι με μαθηματικο τροπο, θα σε συμβουλευα να μην ασχοληθεις με το αντικειμενο των δικτυων, οσο κι αν νομιζεις οτι το γουσταρεις.

Επισης με lower αγγλικα θα εχεις θεμα στο να διαβασεις για CCNA (εκτος αν εχει βγει ελληνικη αξιολογη βιβλιογραφια και μου διαφευγει) και θα εχεις και θεμα για να πας σε πανεπιστημιο εξωτερικου.

Δεν ξερω, νομιζω οτι εχεις ελλιπεις βασεις για να προχωρησεις κατευθειαν με το CCNA. Ισως να κανω και λαθος ομως.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα μαθηματικά που κάνουμε στο Λύκειο είναι άχρηστα γιατί είναι πανεπιστημιακού επιπέδου.

(για να μην παρεξηγηθώ πάλι εγω τα θεωρώ άχρηστα)

Σε ολες τις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου τα μαθηματικά που κάνουν στο τελευταίο έτος του Λυκείου εμείς τα κάνουμε στην 3η Γυμνασίου (ο κολλητός μου είναι στην Σουηδία οπότε δεν μιλάω στον αέρα). Αυτό τα λέει όλα.

Επίσης μερικοί μήπως φέρνετε την καταστροφή; 

Έχω μπει σε εκατοντάδες forum και Site και όλα ένα προς ένα λένε ότι τα δίκτυα θέλουν ελάχιστα μαθηματικά και αυτά τα πολύ βασικά!!

Όσο για τα αγγλικά. Δεν είμαι από αυτούς που διάβασε αγγλικά ίσα ίσα για να πάρει ένα παλιόχαρτο.

Την αγαπάω σαν γλώσσα και την χρησιμοποιώ καθημερινά.

Δημοσ.

Γι αυτό έμεινες στο lower, επειδή την αγαπάς σα Γλώσσα ε?

Τέλος πάντων, εξακολουθώ να πσιτεύω ότι δεν είναι ώριμες σκέψεις αυτά, αλλά δε μου πέφτει λόγος και να σε κρίνω.

Καλή τύχη στη ζωή σου και την καριέρα σου.

Δε νομίζω ότι μπορώ να δώσω άλλες συμβουλές που να είναι χρήσιμες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει να πει αυτό.

Το Prof τι παραπάνω θα μου έδινε;

Έχω γνωστούς με Prof και λοιπά πτυχία και ξέρω περισσότερα Αγγλικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...