john_shadow Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά,ψάχνω να βρω καταστήματα μοντελισμού στην Αθήνα με σχετικά παλιά μοντέλα 1/18 και θα θελα όποιος ξέρει κανένα να μου πει... Περισσότερο θέλω να βρω το Dodge Viper GTS '98 μπλε με λευκές ρίγες. ευχαριστώ
angmar Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Τέτοια φάση σε άλλο χρώμα ή κάτι πιο εξεζητημένο;
john_shadow Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Τέτοια φάση σε άλλο χρώμα ή κάτι πιο εξεζητημένο; ναι αυτό αλλά σε τέτοιο χρώμα:
albireo Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Στην ιπποκρατους, στον καλφακη η στο fasmamodels ενδεχομενως να βρεις αυτο που ζητας. Προσωπικα, και λογω περιοχης, με εχει καλυψει ενα καταστημα στη λεωφορο ηρακλειου στη νεα ιωνια. Εναλλακτικα μπορεις να ψαξεις κι στο ebay.
*nenya* Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δες και στην οδό Ασκληπιού, ψηλά, λιγο πριν την Αραχωβης.
j0hnn1e Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Πω.. Μου θύμισες τις άπειρες ώρες που ειχα φάει με τα Burago. Παίζει να ειχα και τη viper Edit : νομίζω υπάρχει ακομα ενα στο Μαρούσι απέναντι απο το σταθμό. Ισως και ενα στο Χαλάνδρι
john_shadow Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Πω.. Μου θύμισες τις άπειρες ώρες που ειχα φάει με τα Burago. Παίζει να ειχα και τη viper Edit : νομίζω υπάρχει ακομα ενα στο Μαρούσι απέναντι απο το σταθμό. Ισως και ενα στο Χαλάνδρι χαχα αστα να πανε, και γω την ειχα παλια αλλα μου χε σπασει αν παντως την εχεις ακομα πουθενα και ειναι σε καλη κατασταση πες μου!
ravend Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πανε χρονια που εχω φυγει απο αθηνα αλλα αν θυμαμαι καλα ειχε ενα σε μια γωνια λιγο πιο κατω απο τραμ συγγρου φιξ απτη μερια νεου κοσμου διπλα σε ενα βενζιναδικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα