Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά εδώ και περίπου ένα χρόνο τά χείλια μου είναι σκασμένα έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά χωρίς επιτυχία έχετε κάτι να προτείνεται

Δημοσ.

Με λιποζάν που βάζω εγώ δεν έχω θέμα. Αν δοκίμασες τα πάντα ίσως θα πρέπει να πας σε δερματολόγο.

Δημοσ.

Με λιποζάν που βάζω εγώ δεν έχω θέμα. Αν δοκίμασες τα πάντα ίσως θα πρέπει να πας σε δερματολόγο.

λογικά αυτό θα κάνω αλλά είπα μπας και μπορούσα να γλυτώσω την επίσκεψη

Δημοσ.

Παίζει ρόλο και το αν πίνεις πολύ νερό ή όχι. Αλλιώς λιποζαν ή μείγμα βουτύρου, ελαιόλαδου και μελιού.

Δημοσ.

Παίζει ρόλο και το αν πίνεις πολύ νερό ή όχι. Αλλιώς λιποζαν ή μείγμα βουτύρου, ελαιόλαδου και μελιού.

η αλήθεια είναι ότι δεν πίνω πολύ νερό οπότε τι κάνω?

Δημοσ.

Φιλε ΤΣ ακου εδω. Επειδη εχω περασει απο γαματα κρυο (σκωτια) μεχρι γαματα ζεστη (καταρ), και αφου εχεις δοκιμασει τα παντα οπως λες, δες αυτο εδω:

http://www.chapstick.com/products/medicated

Αν το δοκιμασες και δεν δουλεψε τοτε πας καρφι δερματολογο. Αν όχι, τοτε μολις εκανες την τυχη σου. Αυτή η μαλακια θα σου κανει τα χειλη αγνώριστα με την καλη εγνοια (ετσι γραφεται αυτό ...τα ελληνικα μου ξεχναω!).

Τεσπα, ειχα δοκιμασει απειρα σκατουλακια μεχρι που ρωτησα γυναικες και χρυσοπληρωσα κλινικ, γκαρνιε, κλαρενς κτλ και τιποτα. Τα εστρωναν απλα (ενυδατωναν) αλλα δεν τα εκαναν heal.

Στην ελλαδα αυτό δεν το εχω βρει δυστυχως. Ειτε το παραγγελνω από γωστους ειτε στα ταξίδια μου το αγοραζω από το αεροδρομιο.

Πι Ες : Πινω απειρο νερο.Ολη την ωρα με ένα γραμμημενο νερο είμαι στο γραφειο γιατι δεν πινω καφε/τσαι ετσι και αλλιως.

Δημοσ.

Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά εδώ και περίπου ένα χρόνο τά χείλια μου είναι σκασμένα έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά χωρίς επιτυχία έχετε κάτι να προτείνεται

Ενα χρονο σκασμενα χειλια και δεν πηγες σε γιατρο??

Αφου δοκιμασες τα παντα και τιποτα δεν δουλεψε εδω και ενα χρονο, ισως το προβλημα ειναι "εσωτερικο"(καποια ασθενεια που οδηγει σε σκασιμο των χειλιων και προφανως για να θεραπευτει το συμπτωμα θελει θεραπεια της αιτιας) και χρειαζεται ειδικη θεραπεια.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικα, η μονη κρεμα που κανει δουλεια σε σκασμενα χερια (παλιοτερα και σκασιμο με λιγο αιμα σκεψου) και χειλη ειναι η Neutrogena η μπλε.
Τα βραδια πρωτου κοιμηθω βαζω στα χερια και στα χειλη και την επομενη μερα ειναι smooth.
Το καταλαβαινω οτι κανει δουλεια γιατι με το που την απλωσεις την ρουφαει αμεσως και αρχιζει να τσουζει "επουλώνοντας"
τα σκασιματα. Απο οσο ξερω υπαρχει και stick για τα χειλη. Για δοκιμασε εαν δεν το εχεις κανει ηδη.

Δημοσ.

Για τα χειλια παντα εβαζα nivea creme. Την απλη ενυδατικη κρεμα (αυτη που ειναι στο μπλε το κουτακι σε σχημα δισκου). Μεσα σε 1 μερα τα χειλια σου θα γινουν σαν καινουρια..!

Εγω την βαζω και στα χερια που σκανε απο το κρυο, πανω στα κοκκαλα απο την γροθια... Γενικα οπου σκαει το δερμα σου μπορεις να την βαλεις..

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να πας σε 1 παθολόγο να σου γράψει εξετάσεις.Γενικές αίματος, ουρία,βιοχημικές κλπ.

Είχα πληρώσει για τέτοιες εξετάσεις 7€ με ασφάλιση ΙΚΑ.Η κανονική τιμή ηταν 40€.Καλύτερα να τα δώσεις στις εξετάσεις παρά στον δερματολόγο σε 1 επίσκεψη ο οποίος πιθανότατα θα σου γράψει φάρμακα που θα κοστίζουν και άλλα χρήματα.

Οπως αναφέρθηκε πιο πάνω ισως υπάρχει κάποια αιτία(ασθένεια) η οποία οδηγεί στο σύμπτωμα που είναι τα σκασμένα χείλη.Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα ο 1 χρόνος.

Δημοσ.

Μηπως εδω και ενα χρονο εχεις αναπτυξει καποιο κακο συνηθειο οπως το να γλυφεις ή να δαγκωνεις τα χειλη σου?

Μπορεις  να κανεις απολεπιση με μειγμα ζαχαρης+ ελαιολαδου. Ενυδατικο και επουλωτικο θαυματακι προσφερει η βαζελινη!

Δημοσ.

Α ναι^ μειγμα ζαχαρης με νερο ή ελαιολαδο οντως βοηθαει.
Ξεκινα να πινεις περισσοτερο νερο, κανε αυτα που σου προτειναμε κι αν δεν δεις αποτελεσματα πηγαινε κατευθειαν σε γιατρο.

• Like 2
Δημοσ.

νομιζω οτι οσο αφορα τα λιποζαν και τις ενυδατικες σε καθε ανθρωπο λειτουργει καλα διαφορετικη μαρκα. σε εμενα δυο πραματα λειτουργουν βουτυρο καριτε και το λιποζαν της avene. αυτο που παιζει ρολο ειναι τα συστατικα κυριως και οχι η μαρκα. πχ το κλασσικο λιποζαν η μαρκα liposan δλδ θεωρω οτι ειναι μακραν απο τα χειροτερα γτ ειναι ολο πετρελαικο προιον. τα φυτικα ελαια κανουν πολυ καλυτερη δουλεια παντα, στην τελικη τριξε λιγο ελαιολαδο στα χειλη σου αν δεν εχεις τπτ αλλο ευκαιρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...