Miky6667 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ενα χρονο σκασμενα χειλια και δεν πηγες σε γιατρο?? πήγα 2 φορές αλλά τίποτα
Laurelien Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Να σου πω μήπως είχες πάρει τίποτα χάπια; Πχ για ακμή; Ένας φίλος μου παλιά στο Λύκειο είχε πάρει κάτι τέτοια κι όλο έσκαγαν τα χείλη του και μάτωναν και τα χείλη και τα νύχια(!)
Miky6667 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Να σου πω μήπως είχες πάρει τίποτα χάπια; Πχ για ακμή; Ένας φίλος μου παλιά στο Λύκειο είχε πάρει κάτι τέτοια κι όλο έσκαγαν τα χείλη του και μάτωναν και τα χείλη και τα νύχια(!) βασικά έχω μια κρέμα για την ακμη
Laurelien Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 βασικά έχω μια κρέμα για την ακμηΔεν νομίζω να δημιουργεί αυτή το πρόβλημα εκτός κι αν τη βάζεις και στα χείλη
AntiCambeR Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μήπως φίλησες βάτραχο για να γίνει πριγκίπισσα;
doubtful Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά εδώ και περίπου ένα χρόνο τά χείλια μου είναι σκασμένα έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά χωρίς επιτυχία έχετε κάτι να προτείνεται Ξεχνα τις κρεμες που αναφερουν εδω μεσα........ . Μπορει να εχεις υψηλο ζαχαρο (οποτε κοβεις γλυκα). Η μπορει να εχεις ελλειψη καποιον βασικων θρεπτικων συστατικων. Ψαξτο λιγο με την διατροφη σου. Πηγες δυο φορες σε γιατρους και δεν βρηκαν λυση? εγω φταιω μετα αν τους λεω αχρηστους.
kingjulien11_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Να πίνεις πολύ νερό και να κανεις scrub μια φορά την βδομάδα. Πέρα απο αυτά να βάζεις κάποιο βουτυρακι αρκετές φορές μέσα στην μέρα. Δοκίμασε της Apivita
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα