Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην αρχή μου πέταξαν οτι εμεις δεν εχουμε ευθυνη αφου δεν αγοράστηκε βαση του S/N απο ελληνικό επισημο re-seller μας (ΠΛΑΙΣΙΟ, Κωτσόβολος, Public κλπ κλπ) επειδή την αγόρασα απο Σκρούτζ, αλλα οταν τους ξανα εστειλα mail οτι αυτό δεν εχει καμία λογική μιας που η καρτα ειναι gigabyte αγορασμένη απο Ε.Ε. και ακομη και εαν δεν ειναι απο Ελλαδα ακομη εχω κάλυψη απο 2ετή εγγύηση βαση ευρωπαϊκής οδηγίας (αν και η GIGABYTE δινει 3 χρόνια εγγύηση) μου εστειλαν το δευτερο e-mail και μου ειπαν αυτό οτι εαν δεν σας εξυπηρετήσουν στο καταστημα ξανα-στείλτε μας e-mail με την απόδειξη κλπ και ζήτησαν συγγνώμη για το μπέρδεμα με το 1ο e-mail.

Nαι ρε παιδι απο σκρουτζ την βρηκες, αλλα από κάποιο κατάστημα την πηρες (visionstudio klp ) που ίσως αποτελεί re-seller τους

Το σκρουτζ είναι σαν μηχανη αναζητησης προιόντων πρακτικα, και σου παρεχει μετα μια βάση με τα καταστήματα ανα προιον και τιμών

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι ρε παιδι απο σκρουτζ την βρηκες, αλλα από κάποιο κατάστημα την πηρες (visionstudio klp ) που ίσως αποτελεί re-seller τους

Το σκρουτζ είναι σαν μηχανη αναζητησης προιόντων πρακτικα, και σου παρεχει μετα μια βάση με τα καταστήματα ανα προιον και τιμών

Ναι δεν ειναι μεσα στα γνωστά καταστήματα για καρτες γραφικών ρε παιδί μου πιο ευκολα θα είχες βρει τοστιέρα :P

Το κατάστημα ειναι το Techstores.gr 

Δημοσ.

Ναι δεν ειναι μεσα στα γνωστά καταστήματα για καρτες γραφικών ρε παιδί μου πιο ευκολα θα είχες βρει τοστιέρα :P

Το κατάστημα ειναι το Techstores.gr 

αχαχαχα οκ καλως τοτε

Δημοσ.

Άλλος ένας τυχερός με Corsair psu...Τύχη-τύχη! :P

Εγώ τα είπα και στο review που έγινε εδώ στο rmx. Για κάποιο λόγο που δε το ξέρω έχει ρίξει πολύ τη ποιότητα της σε αυτό το κομμάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τα είπα και στο review που έγινε εδώ στο rmx. Για κάποιο λόγο που δε το ξέρω έχει ρίξει πολύ τη ποιότητα της σε αυτό το κομμάτι.

Αυτό ισχύει εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια...Τα ακριβά τους είναι απλώς "μέτρια" και τα φθηνά έχουν γίνει περίπου του κιλού...Και Corsair και Asus έχουν πέσει πολύ ποιοτικά - όχι στις τιμές, όμως...

• Like 6
Δημοσ.

+1 Οccultist.Και οι δυο εταιρειες εχουν ριξει την ποιοτητα στα ταρταρα.Απλως στηριζονται σε παλιους αγοραστες τους και στη φημη τους.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Να σας κάνω ένα mini update πήγα στο κατάστημα την έλεγξε ένα παιδί απο το σέρβις με ρώτησε εάν αυτό στην γωνία είναι χτύπημα κλπ, πήρε την κάρτα και μου είπε ότι η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου ένα μήνα υπάρχουν και λίγες περιπτώσεις που έχει δει και δυο μήνες.

Τώρα περιμένουμε, είναι θετικό πιστεύω που δεν μου την γύρισε πίσω :P

Δημοσ.

Θετικό είναι ναι και εγώ το πιστεύω αλλά πραγματικά ένα μήνα και ίσως και 2; Μεγάλο χρονικό διάστημα, δε λέω ότι μπορείς να κάνεις κάτι για να το μειώσεις απλή αναφορά κάνω.

Καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα.

Δημοσ.

Θετικό είναι ναι και εγώ το πιστεύω αλλά πραγματικά ένα μήνα και ίσως και 2; Μεγάλο χρονικό διάστημα, δε λέω ότι μπορείς να κάνεις κάτι για να το μειώσεις απλή αναφορά κάνω.

Καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα.

Ναι ειναι καπως μεγάλο, αλλα τι να κανουμε, τουλάχιστον τρέχει το CS:GO στα Low με την καρτα του CPU κάπως θα περάσει ο καιρός :P 

• Like 1
Δημοσ.

Σορρυ που θα γίνω κακος αλλά αυτό εκεί στο pcb κοντά στην τροφοδοσία στην γωνία είναι σπάσιμο βγάζει μάτι. Ούτε μούχλα ούτε κοκοκοψαρα. Σου έχει πέσει η κάρτα κάτω?

• Like 2
Δημοσ.

Όχι δεν γίνεσαι κακός, κάθε άποψη δεκτή, όχι η κάρτα δεν μου εχει πέσει ποτε κάτω μια που βγήκε απο το κουτί μια που μπήκε στην υπολογιστή δεν την ξανά είδα ποτε μετά :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...