Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το άκουσα προχθές (το διπλοτσέκαρα, δεν ήταν πρωταπριλιά)  στις ειδήσεις, φόρος στο internet λέει, μπαίνω σήμερα εδώ να δω τι έχετε να πείτε και βλέπω κανείς δεν έχει ανοίξει κάποιο θέμα, τι ακριβώς πιστεύετε πως θα είναι αυτός ο φόρος, για ποιο λόγο και με ποια δικαιολογία; Ποια είναι η γνώμη σας;

Το απόσπασμα που είδα στις ειδήσεις: Link.png Site: Star

Επεξ/σία από frozex
Δημοσ.

Εγω νομιζα πως υπαρχει εδω και πολλα χρονια ηδη φορος στο διαδικτυο και ονομαζεται ΦΠΑ 23%

Δημοσ.

Εγω νομιζα πως υπαρχει εδω και πολλα χρονια ηδη φορος στο διαδικτυο και ονομαζεται ΦΠΑ 23%

Ενας φορος δεν φτανει :P Αν τελικα περασει κατι τετοιο θα ναι μεγαλη ντροπη 

• Like 1
Δημοσ.

Σε παρακαλω διορθωσε το πιστευεται (τε) και το πιο(ποιο) λογο πια(ποια) αιτια γιατι εχω πιει και μου ρχεται αναγουλα.

Δημοσ.

Σε παρακαλω διορθωσε το πιστευεται (τε)  ΟΚ και το πιο(ποιο) λογο πια(ποια) αιτια αυτά δεν ξέρω γιατί χάσανε το "ο" τους γιατι εχω πιει και μου ρχεται αναγουλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τώρα θα μπει ειδικός φόρος τέλος σαν την κινητή τηλεφωνία, ο οποίος θα φορολογείται και με ΦΠΑ...

Φόρος στον φόρο :D

• Like 1
Δημοσ.

Είχαν πει κάτι πριν καιρό (νομίζω), επειδή το downloading είναι ελεύθερο (χωρίς κυρώσεις) στο Ελλάντα, θα υπάρχει φόρος για να "πληρώνεις" την "παρανομία" που κανεις. Μπορεί να κάνω και λάθος..

Δημοσ.

η φάτσα μου όταν διάβασα την είδηση 

hqdefault.jpg

κάτω τα χέρια απ το internet ρε αλήτες , μια διασκέδαση μας έμεινε (που λέει ο λόγος) 

• Like 2
Δημοσ.

Σε παρακαλω διορθωσε το πιστευεται (τε) και το πιο(ποιο) λογο πια(ποια) αιτια γιατι εχω πιει και μου ρχεται αναγουλα.

Εμένα πάντως μου ήρθε αναγούλα όταν πάτησα το link.

Όχι ότι είχα ποτέ το star για παραπάνω από κωλόχαρτο, αλλά δεν ήξερα ότι έχουμε ήδη περάσει το σημείο με τους clickbait τίτλους.

• Like 2
Δημοσ.

Είχαν πει κάτι πριν καιρό (νομίζω), επειδή το downloading είναι ελεύθερο (χωρίς κυρώσεις) στο Ελλάντα, θα υπάρχει φόρος για να "πληρώνεις" την "παρανομία" που κανεις. Μπορεί να κάνω και λάθος..

Ναι αλλά ο φόρος αυτός θα μπεί για άλλο λόγο.

Τώρα βέβαια αν θες και φόρο γι'αυτό μην ανησυχείς, κάτι θα σκεφτούν τα σαινια της κυβέρνησης

Δημοσ.

Καθε αλλο παρα αστειο ειναι και την ειδηση αυτη μπορεις να την διαβασεις παντου πλεον.Αυτο που δεν εχουν ανακοινωσει ακομα ειναι το % που θα βαλουν ακομα,αν και κατι λεγεται για μεταξυ 10%-20%....

Μιλαμε για τραγικα πραγματα πλεον

Δημοσ.

τραγικό ξετραγικο, αν ψηφιστει απο τη βουλή θα ειναι νόμιμο, αρα και ηθικό, όπως προσπαθούν να μας πεισουν κατι σαινια εδω μέσα

• Like 1
Δημοσ.

Το αστείο είναι οτι κάποια άτομα μετά απο τόσα χρόνια συνεχίζουν ακόμη να ξαφνιάζονται απο τέτοιου τύπου κινήσεις της κυβέρνησης.

Αν μπορούσαν να φορολογήσουν και τον αέρα, θα το έκαναν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...