Andy Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 ξερετε καποια καλη αλοιφη με αλοη?και εαν ναι σας βοηθησε?
thomasG4 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Για ακμή συγκεκριμένα δεν ξέρω, αλλά εγώ είχα πάρει αυτην και είχε βοηθήσει αρκετά στη συγματορροική δερματίτιδα που έχω. Γενικά για το ερεθισμένο δέρμα και το κάψιμο απο ήλιο είναι ότι πρέπει η αλόη. 1
Glikos Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Προς TS Εντελώς φιλικά, για θέματα υγείας καλό είναι να μιλήσεις σε γιατρό, στην περίπτωση αυτή σε δερματολόγο. Το τελευταίο που θες είναι να πάθεις καμιά αλλεργική αντίδραση/δερματικό πρόβλημα από κάποια αλοιφή που διάβασες στο ίντερνετ. Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τύπο επιδερμίδας ούτε αντιδρούμε το ίδιο στα φάρμακα/αλοιφές. 2
Muchacho Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μην χανεις τον χρονο σου με αλοιφες που διαφημιζουν ή σου προτεινουν αλλοι,πηγαινε κατευθειαν σε εναν δερματολογο. -Συμβουλη απο εναν που δεν πηγε κατευθειαν σε δερματολογο. 1
Andy Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 πληροφοριακα ρωτησα!δεν ειναι καν για μενα!ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα